Jump to content

Προβλήματα με Ίντερνετ και τηλέφωνο

rokasgr

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Εδώ και 3-4 χρόνια έχω προβλήματα με το σταθερό μου τηλέφωνο, καθώς και με το Ίντερνετ.*

Το πρόβλημα είναι πώς συνήθως δεν έχω καθόλου τηλέφωνο και Ίντερνετ για πολλές ώρες την ημέρα.

*Οι ώρες είναι συνήθως οι ίδιες, έρχεται το πρωί 9-11 και πέφτει το μεσημέρι 2-5 . Σάββατο συνήθως δεν έχω και Κυριακή ίσως έχω το βράδυ.

Τα προβλήματα άρχισαν όταν ο ΟΤΕ έκανε έργα στην περιοχή μου, αντικαθιστώντας παλιά καλώδια με οπτικές ίνες.Για λίγο καιρό δεν είχαμε καθόλου, μετά είχαμε αυτά τα προβλήματα. Πριν τα έργα η γραμμή δεν είχε ούτε πρόβλημα και δεν με είχε αποσυνδέσει ποτέ.

Ο ΟΤΕ λέει πώς τα καλώδια μας είναι παλιά ( και ως εκ θαύματος άρχισε να φαίνεται μόλις σκάβαν εκεί κοντά), και καθώς δεν έχουμε κάνει ανανέωση στο σπίτι, δεν έχουμε την άδεια αντικατάστασης των καλωδίων και σύνδεσης στο καινούριο δίκτυο ( η οποία υποτίθεται πώς κάνει 10.000€ για 30 μέτρα, μέχρι να συνδεθεί στην υπόλοιπη γραμμή.):cry:

Μετά από αυτό αλλάξαμε σε hol που υποσχόταν επίλυση προβλημάτων και πώς μπούρδες έλεγε ο ΟΤΕ, λαγούς με πετραχείλια τάζαν όμως.

Η δικιά μου γνώμη είναι πώς όσο σκάβαν για τα άλλα καλώδια, είτε ηθελημένα για να μας αναγκάσουν να πληρώσουμε, ή απλώς γιατί είναι άσχετοι, οι γορίλες του οτέ κάναν ζημιά στο δικό μας καλώδιο, που οδήγησε σε αυτά τα προβλήματα.

Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα σε τι οφείλεται αυτό το πρόβλημα? Μήπως ξέρει κανείς κάποιον λιγότερο επίπονο τρόπο επίλησης του προβλήματος από την ιδέα του ΟΤΕ?

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,*

καλή συνέχεια

Όσο παλιό και να είναι το καλώδιο δεν εξηγείται να κόβεται σε συγκεκριμένες ώρες και μέρες. Το μόνο που σου μένει είναι να κάνεις παράπονα στον provider σου και να λύσουν αυτοί το πρόβλημα που έχεις. Αν επιμένουν να πληρώσεις κάνε μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ και εν τω μεταξύ πάρε μια 3g σύνδεση από κάποιον πάροχο κινητής.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.