Apos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα επειγόντως βοήθεια. Έχω στην κατοχή μου λαπ τοπ hp G72.Επειδή είχε θεματάκια, επιχείρησα να τον κάνω φορματ μόνος μου, κάνοντας εγκατάσταση κάτι windows 7 ULTIMATE που είχα, αλλά τα είχα βάλει στο άλλο μου λαπ τοπ. Με αποτέλεσμα τώρα να μου λέει ότι δεν είναι γνήσια. Εμένα το λαπ τοπ μου κανονικά έχει windows 7 home premium, έχει και πίσω κωδικό. Οπότε θέλω με κάποιο τρόπο ή να γυρίσω στις αρχικές εργοστασιακές ρυθμίσεις του λαπ τοπ ή να εγκαταστήσω τα home premium ξάνα χωρίς cd εφόσον έχω τον κωδικό. Η αν υπάρχει ξέρω γω κανας άλλος τρόπος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάϊος 21, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2013 Αν δεν έχεις χαλάει το κρυφό partition επαναφοράς στον σκληρό δίσκο τότε ψάξε πώς κάνεις restore.(συνήθως κάποιο Fkey πρέπει να πατηθεί την ώρα που μπουτάρει)Διαφορετικά ψάξε να βρείς από κάνα φίλο ένα dvd εγκατάστασης των home premium και δώσε το κλειδί ενεργοποίησης του φορητού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάϊος 22, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 δοκίμασε αρχικά όπως σου λέει ο παραπάνω φίλος κι αν δεν τα καταφέρεις, τότε δες για να φτιάξεις USB stick με το ISO της έκδοσης Windows που έχεις κωδικό (δες πρώτα αν είναι 32 ή 64 bit)π.χ. where can i fin the iso of my windows 7 home premium genuin - Microsoft Community Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apos Μάϊος 22, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 δοκίμασε αρχικά όπως σου λέει ο παραπάνω φίλος κι αν δεν τα καταφέρεις, τότε δες για να φτιάξεις USB stick με το ISO της έκδοσης Windows που έχεις κωδικό (δες πρώτα αν είναι 32 ή 64 bit)π.χ. where can i fin the iso of my windows 7 home premium genuin - Microsoft CommunityΠολύ καλό φαίνεται το λινκ που έστειλες. Μία ερώτηση μόνο, στο πρώτο βήμα στο source file τι κάνω upload? Και γενικά αυτό που θα κάνω θα με επιστρέψει στα windows που είχα? Sorry για τις χαζές ερωτήσεις, απλά είμαι λίγο άσχετος περί του θέματος. Ευχαριστώ πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάϊος 22, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 να δεις πρώτα από όλα με το restore τι μπορείς να κάνεις. Δεν έχω ιδέα τι άλλα προγράμματα είχε το laptop στην αρχική του μορφή, με το restore θα τα πάρεις λογικά πίσω, με αυτό που σου λέω όχι. Χρησιμοποίησε το ως ύστατη λύση.Το ISO που πρέπει να φορτώσεις στο USB πρέπει να είναι αυτό για το οποίο έχεις κωδικό κι αναλόγως αν είχες 32bit Windows 7 (τότε το file πρέπει να είναι αυτό που λέει x86) ή 64bit (το file να είναι το x64).Έχει νομίζω κι εδώ στο TheLab κάπου συζήτηση με αναλυτικές οδηγίες πώς φτιάχνουμε USB για εγκατάσταση Win7 από το μηδέν (clean install).Μία λίστα των ISO αρχείων έχει κι εδώ: Protip: Install Windows Using Flash Drive : buildapcδιάβασε αναλυτικά τις οδηγίες αν το κάνεις χωρίς το Tool της Microsoft, είναι ελαφρώς διαφορετική η διαδικασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apos Μάϊος 22, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 να δεις πρώτα από όλα με το restore τι μπορείς να κάνεις. Δεν έχω ιδέα τι άλλα προγράμματα είχε το laptop στην αρχική του μορφή, με το restore θα τα πάρεις λογικά πίσω, με αυτό που σου λέω όχι. Χρησιμοποίησε το ως ύστατη λύση.Το ISO που πρέπει να φορτώσεις στο USB πρέπει να είναι αυτό για το οποίο έχεις κωδικό κι αναλόγως αν είχες 32bit Windows 7 (τότε το file πρέπει να είναι αυτό που λέει x86) ή 64bit (το file να είναι το x64).Έχει νομίζω κι εδώ στο TheLab κάπου συζήτηση με αναλυτικές οδηγίες πώς φτιάχνουμε USB για εγκατάσταση Win7 από το μηδέν (clean install).Μία λίστα των ISO αρχείων έχει κι εδώ: Protip: Install Windows Using Flash Drive : buildapcδιάβασε αναλυτικά τις οδηγίες αν το κάνεις χωρίς το Tool της Microsoft, είναι ελαφρώς διαφορετική η διαδικασία.Ωραία, thanks μια χαρά θα προσπαθήσω μία. Restore πώς κάνω, αν επιλέξω να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάϊος 22, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 αναλόγως το laptop, συνήθως κάποιο πλήκτρο πατάς την ώρα του boot , όπως σου έγραψε ο dpolal, αν έχεις οποιοδήποτε βιβλιαράκι από το manual θα γράφει εκεί, αλλιώς βρες online στο site της HP το μοντέλο σου και διάβασε εκεί πώς ακριβώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.