Jump to content

Jetram + A64?????

unstoppable

Recommended Posts

Δεν ξέρω αλλά γενικώς σε συμβουλεύω μακρυά από Jetram. Τις έχω και δεν τις πετάω μόνο και μόνο επειδή δεν έχω μία να πάρω άλλες. Αν είχα θα τις πέταγα ευχαρίστως!!!

Πέταξες τες προς την μεριά του Unstoppable :hehe: Αnyway και γω μια που είχα δοκιμάσει παλιά σε KT400 δεν ήταν τίποτα σπουδαίο, αλλά πως και αναρωτιέσαι για Jetram είδες τίποτα στο net?

Στο net εχω δει τις 333 τους να ανεβαινουν πολυ καλα, αλλα για τις 400αρες δεν εχω βρει πολλα πραγματα γενικα και απολυτως τιποτα για Α64. Το + που εχουν φυσικα ειναι η αγορα απο το πλαισιο, χεχεχε.

τι ακριβώς ζητάς unsto?ανοίγουν 230 συνήθως....

αν και τα jetram του πλαισίου έιναι άπειεα και σε ολους τουσ συνδιασμούς.

εχει jetram με tranced έχει τρανσκεντ με τζετραμ έχει με ινφινεον έχει με winbond ΒΗ-6

τα πάντα! η τωρινή φουρνιά έχει αυτα που λέω εδώ ->http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=7412 238 με 6-3-3 μέ 2,9Volt στο nf7-s

τα παλιότερα τα 512άρια ανοίγανε χαμηλότερα με σφιχτότερα timmings

είναι απο τις φτηνές μια ψηλο καλή αλλαγή

buy->test->replace! ΠΛΑΙΣΙΟ!

τα έχω ολα ποσταρισμένα αν θυμάσαι ρώταγα πόσα θα κερδίσω με διάφορα πιθανα σενάρια αγορών(τελικα τα κάνω ολα ενα ενα) lol

ABIT NF7-S

218 6-3-3-2

228 6-3-3-2,5

με 2,9Volt (2,96?)

EPOX 8rda3+

213 6-3-3-2

223 6-3-3-2,5

me 2,9 πάλι(2,83)

Μια χαρά η JetRam. Στο ΚΤ600 τις είχα φτάσει 237 με 2,5-3-3-8

Στον Α64 δεν τις έχω δοκιμάσει μόνες τους αλλά πιστεύω θα ξεπεράσουν τα 240. Μολις πάω σπίτι θα τις δοκιμάσω και θα σου πω.

Εγώ ρε παιδιά λέτε να έπεσα σε προβληματικές; Ακόμα και τα ελαστικότερα timings να έχω μου βγάζει καμιά φορά μήνυμα "timings are too tight" ή κάτι τέτοιο. Χωρίς OC, χωρίος τίποτα.

Υ.Γ.: Η mobo φοράει τελευταίο BIOS.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Χθες, στις 06:54]

Εγώ ρε παιδιά λέτε να έπεσα σε προβληματικές; Ακόμα και τα ελαστικότερα timings να έχω μου βγάζει καμιά φορά μήνυμα "timings are too tight" ή κάτι τέτοιο. Χωρίς OC, χωρίος τίποτα.

Υ.Γ.: Η mobo φοράει τελευταίο BIOS.

Δεν νομίζω να φταίνε οι μνήμες είχα και έχω το ίδιο πρόβλημα στο ίδιο motherboard

αν και άλλαξα μνήμες και εξακολουθεί να το εμφανίζει που και που.

• 8 months later...

Τα Mobo σας είναι msi? Γιατί και σε εμένα το κάνει από καμιά φορά, αρκετά σπάνια. Στην αρχή δεν το έκανε ποτέ. Όλα άρχισαν μετά από μια αναβάθμηση bios. Από τότε το έχω ξανααλάξει αλλά τίποτα. Έχω μνήμες της elixir. Όμως δεν ποστάρω γι'αυτό......

έχω κάτι παλιές μνήμες sd-ram jetram (μεγάλη μούφα), και η μία κάεικε, το πρόβλημα είναι ότι επειδή τις είχα αγοράσει μςταχειρισμένες (σε πολύ καλή τιμή) δεν ξέρω από πού είναι αγορασμένες να τις γυρίσω. Πόυ πουλάνε να τις γυρίσω? Στο πλαίσιο που είδα λίγο δεν έχει jetram και μετά ακόμα και να έχει, είχε πάντα jetram? γιατί είναι αγορασμένες 2000-2001 περίπου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.