Jump to content

προβλημα με disc check σε λαπτοπ

gerasimos14

Recommended Posts

Για να δούμε.ελπίζω να ξεμπερδέψω.όχι τίποτα άλλο αλλά το laptop είναι καινούριο και η χρήση του μηδενική.δουλειά γραφείου και browsing κάνει.

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

καλημέρα.μόλις παραδόθηκε στο eshop.μου είπαν οτι θα έχω νέα εντός μίας εβδομάδας.επίσης ο υπάλληλος μου είπε την εξής ατάκα : όσο πιο παλός είναι ο μηχανικός δίσκος τόσο πιο αξιόπιστος είναι.οι καινούριοι έχουν μεγάλη αναξιοπιστία.Επίσης μου είπε ότι έχουν πελάτες που παίρνουν καινούριο δίσκο και δυο μέρες μετά ο δίσκος είναι πεθαμένος :suicide2::suicide2::suicide2:..τι να πω...θα δούμε
συμφωνω κ εγω σε αυτο καταρχην τους εχουν μικρινει εντελως στο τελος σε τι μεγεθος θα τους φτασουν πιστωτικης καρτας? επισης ο σκληρος δισκος ειναι ενα μεσο πολυτιμο επιρεπετε να ειναι αναξιοπιστος? το πιο αξιοπιστο πραγμα επρεπε να ειναι αυτο.. εγω αυτο δε το περιμενα παντως απο λαπτοπ τοσιμπα...

Σήμερα μου ήρθε μήνυμα από το τμήμα service ότι θα έχω πίσω το laptop εντός ολίγων ημερών.επειδή όταν διάβασα την λέξη "επισκευή" μου φάνηκε κάπως πήγα επιτόπου στο τοπικό κατάστημα και ζήτησα να δουν στο σύστημα τι επισκευή έχει γίνει.ο υπάλληλος μου έδειξε ότι γράφει αντικατάσταση σκληρού δίσκου, εγκατάσταση λειτουργικού και drivers.φυσικά έχω κρατημένο το serial number του δίσκου για να ελέγξω.Περαστηκε στην εγγύηση.περιμένω την παραλαβή.

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Καλησπέρα.το laptop τελικά ήρθε σήμερα.Ο σκληρός είναι όντως καινούριος.και όχι μόνο αυτό.λόγω έλλειψης δίσκου 640 GB τοποθετήθηκε δίσκος 750GB.εΕπίσης έγινε και αναβάθμιση στα windows 8.1.Ελπίζω να ξεμπέρδεψα επιτέλους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.