Jump to content

προβλημα με disc check σε λαπτοπ

gerasimos14

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.

Από χτες το βράδυ το δύο μηνών laptop της αδερφής μου αγορασμένο από εδώ TOSHIBA SATELLITE C855-S5194 15.6'' INTEL CORE I3-3120M 6GB 640GB WINDOWS 8 - - όταν κάνει εκκίνηση προσπαθεί να κάνει disc check το οποίο το έχει προγραμματίσει μόνο του.

Ξεκινάει φτάνει μέχρι το 2% και σταματάει.από χτες βράδυ εχει μείνει εκεί.Το έκλεισα κ τοάνοιξα πλι από το κουμπί γιατί με τσάντισε.Κατάφερα κ το παρέκαμψα και μπήκα στο λειτουργικό αλλά τελικά όταν του έκανα επανεκίνηση έγινε το ίδιο ακριβώς πράγμα.

Τι σκέφτεστε για αυτή την περίπτωση? Το laptop είναι ακριβώς αυτό του λινκ και έχει windows 8.

ευχαριστω προκαταβολικα

να συμπληρώσω πως όταν παρακάμπτω το check και μπαίνω στο λειτουργικό όλα δουλεύουν σωστά.

θα το κάνω όταν γυρίσω.για να δούμε τι θα γίνουμε πάλι.ευχαριστώ πάνο

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

to surface test ηδη στα πρωτα δεκα λεπτα εβγαλε κοκκινεσ ειδοποιησεις.4 τον αριθμο προς το παρων,σφαλμα λεει σε συσκευη Ι/Ο και διπλα το νουμερο του sector.αυριο πρωι το φορτωνω και τους το παω...εκτοσ κ αν υπαρχει καποια αλλη ιδεα για το τι μπορει να ειναι

το παρέλαβα σήμερα το λαπτοπ.στα χέρια του τεχνικού ολοκλήρωσε το check disk χωρίς προβλήματα.ελπίζω να μην εχω πρόβλημα από εδώ και πέρα.

το ανοιξα ο ίδιος εκεί τρεις φορές πριν το πάρω.δεν ζήτησε ξανά check disk και μου έδειξε ο τεχνικός φωτό ότι τελείωσε τον έλεγχο για επιβεβαίωση. ( έχει κάτι αυτοκόλλητα πάνω και ηξερα ότι είναι ο δικός μας ). λειτουργεί εδώ και 4 ώρες φορτωμένος χωρίς πρόβλημα.όσο μπορώ δεν είμαι καχύποπτος.φυσικά το παρακολουθώ.

Αν είσαι πραγματικά άτυχος μπορεί να φταίει o controller.

Το πιθανότερο είναι να τον έβαλε σε κανένα disk repair soft και να έστρωσε κάνα sector.

αν έχει θέμα όντως o δίσκος θα σε ενοχλήσει σε λίγο καιρό πάλι.

Posted from my mobile.

το παρέλαβα σήμερα το λαπτοπ.στα χέρια του τεχνικού ολοκλήρωσε το check disk χωρίς προβλήματα.ελπίζω να μην εχω πρόβλημα από εδώ και πέρα.

Κάνε του και εσύ τεστ για να σου φύγει η αμφιβολία

• 4 months later...

επανέρχομαι λοιπόν στο θέμα μετά απο 5 μήνες.όπως είχαμε προβλέψει τότε ο δίσκος είναι ελαττωματικός.τισ τελευταίες μέρες έλειπα από το σπίτι.η αδερφη μου μου έλεγε για κολλήματα και προβλήματα.σήμερα που επεστρεψα έτρεξα hdd sentinel.ο δισκος μέσα σε 7 μήνες έπεσε η υγεία του στο 70% και εμφανίζει πάνω απο 40 bad sectors.αύριο πρωί τον πάω πίσω με απαίτηση αντικατάστασης.

καλημέρα.μόλις παραδόθηκε στο eshop.μου είπαν οτι θα έχω νέα εντός μίας εβδομάδας.επίσης ο υπάλληλος μου είπε την εξής ατάκα : όσο πιο παλός είναι ο μηχανικός δίσκος τόσο πιο αξιόπιστος είναι.οι καινούριοι έχουν μεγάλη αναξιοπιστία.Επίσης μου είπε ότι έχουν πελάτες που παίρνουν καινούριο δίσκο και δυο μέρες μετά ο δίσκος είναι πεθαμένος :suicide2::suicide2::suicide2:..τι να πω...θα δούμε

καλημέρα.μόλις παραδόθηκε στο eshop.μου είπαν οτι θα έχω νέα εντός μίας εβδομάδας.επίσης ο υπάλληλος μου είπε την εξής ατάκα : όσο πιο παλός είναι ο μηχανικός δίσκος τόσο πιο αξιόπιστος είναι.οι καινούριοι έχουν μεγάλη αναξιοπιστία.Επίσης μου είπε ότι έχουν πελάτες που παίρνουν καινούριο δίσκο και δυο μέρες μετά ο δίσκος είναι πεθαμένος :suicide2::suicide2::suicide2:..τι να πω...θα δούμε

Αυτό που σου είπε ισχύει δυστυχώς. Παλιότερα όλα τα πράγματα κρατάγανε περισσότερο και καλύτερα. Ήταν ποιο ποιοτικά. Τώρα κοιτάνε όλες οι εταιρείες το χαμηλότερο κόστος αλλά είναι άλλη κουβέντα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.