Warlord Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2004 παιδια εχω τα εξηςabit ic7-g vmodedθα παρω εναν p4 3.2c στον οποιο θα κανω o/c9800pro 128mb + Tt extreme giant3 (@430/390)terratec dmx 6fire lt2x256 Nanya + 1x512 Samsung ddr333(αν κ προσεχως θαντικατασταθουν απο 2x512 ddr400 καλης μαρκας)2 σκληρους ΑΤΑ 133 (western40gb+maxtor120gb)dvd-rom teaccd-r sonyαυτη τη στιγμη εχω 300w psu deer(ουσιαστικα no name) το οποιο σηκωνε τα παραπανω με Mobo asus p4s533 κ p4 2.4b..θα καταφερει να σηκωσει τα νεα Parts οπως ειναι παραπανω(μαζι κ με τις ddr400 μνημες οταν τις παρω)?αν οχι ποια ειναι η φτηνοτερη λυση(σε watt κ σε brand)???δε θελω υπερβολικα πραματα που θαναι αχρειαστα(550w-600w Κλπ)...απλα κατι που να κανει καλα τη δουλεια του στο συστημα μου...ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Εαν θελεις το συστημα σου να ειναι σταθερο πρεπει να παρεις ενα ποιοτικο τροφοδοτικο αλλα παραλληλακαι δυνατο μιας και ο υπερχρονισμος παει παντοτε μαζι με τα τροφοδοτικα των πολλων βατ.προσωπικη μου αποψη οτι θα πρεπει να παρεις ενα απο τα δοκιμασμενα για υπερχρονισμο τροφοδοτικα που εχουν συζητηθει αρκετα.να ξερεις οτι το τροφοδοτικο ειναι ενα πολυ σημαντικο κομματι στο σεταπ ενος υπολογιστη και σιγουρα αξιζει να δωσεις κατι παραπανω καθως μνημες επεξεργαστη καρτα γραφικων μητρικη θα αλλαξεις σιγουρα πιο συχνα.......εαν παρεις ενα καλο και δυνατο τροφοδοτικο θα το κρατησεις για τουλαχιστον 3 χρονια.κοιταξε στο ε-σοπ για τροφοδοτικα........εφερε και ταγκαν και ενερμαξ σε τρομερες τιμες σε σχεση με την στουρναρη.www.e-shop.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Σεπτέμβριος 18, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 δλδ το 300αρι να μη το συνδεσω καν προς το παρον μεχρι να παρω το νεο?θα crashαρει συνεχεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Δεν θα κρασαρει,μπορει να τα σηκωσει...απλα αμα καμια φορα πετυχει σε full load ολα μπορει να.........!:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Σεπτέμβριος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 παιζει να μην τα σηκωνει...αμα ειναι και no name....για tagan πηγαινε ..εχει καπου 105-110 τελικη.αλλιως πηγαινε για κανα chiftec απο πλαισιο αν δεν θες να δωσεις τοσα λεφτα,αυτο βγαινει 75-76 τελικη.αλλα δεν ειναι το ιδιο με tagan..σαφως πιο ανωτερο το 1ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 18, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Κάνε κι ένα search στο forum για περισσότερες απόψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Σεπτέμβριος 18, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 to q-tec 500w πουναι τσαμπα?της πλακας ποιοτητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Σεπτέμβριος 18, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Warlordτης πλακας ποιοτητα? Ακριβως αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 18, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 λενε πως τα τελευταια ειναι καλουτσικα αυτα με τον μεγαλο ανεμιστηρα..δεν το πολυπιστευω ομως μιας και κοστολογειται στο 1/4 ενος tagan και να εχει και περισοτερα watt...\αν θες πολυ καλες επιδοσεις και θες και απολυτη ησυχια...τοτε σου συνιστω ανεπιφυλακτα tagan 480...εχει 3 χρονια εγγυηση...και αρκετο καλωδιο για να συνδεσεις οτι τραβαει η ορεξη σoυ...αυτο εχω...αυτο εμπιστευομαι... :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Σεπτέμβριος 18, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 enermax 465 η tagan 480??καινουρια εχουν γυρω στα 15ε διαφορα(το tagan πιο φτηνο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 18, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Όντως το Tagan είναι κορυφή. πχ χθές είχε μια φοβερή καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη και από τους κεραυνούς κόπηκε το ρεύμα στιγμιαία 5-6 φορές. Επίσης κάηκε ένας ολόκληρος υποσταθμός της ΔΕΗ στη δυτική πλευρά της πόλης. Ενώ λοιπόν ήμουν στον υπολογιστή πέφτει ένας φοβερός κεραυνός και στιγμιαία σκάει η λάμπα στο δωμάτιό μου και έλιωσε και ο διακόπτης. Ε λοιπόν το PC δεν κατάλαβε τίποτα!!! και δεν έχω UPS. Eπίσης κατά τις στιγμαίες διακοπές το PC συνέχιζε να δουλεύει ενώ όλες οι άλλες συσκευές μέσα στο σπίτι κλείνανε. Για αυτό Tagan με κλειστά τα μάτια. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να εμπιστευτώ κάποιο άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 18, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Warlord enermax 465 η tagan 480??καινουρια εχουν γυρω στα 15ε διαφορα(το tagan πιο φτηνο) Enermax θα επερνα εγω, http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.700240 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 18, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 ισως το ενερμαξ να ειναι λιγο καλυτερο σε τασεις...και πιο στιβαρο τροφοδοτικο...απλα...το tagan τα συνδιαζει ολα με πολυ καλο τροπο: επιδοσεις,ησυχια και εμφανιση...μια ψηφος στο tagan απο εμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GdamprXP Σεπτέμβριος 18, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 chiftec απο μένα γιατί είπες πως δεν θέλεις κάτι αχρείαστο. Αν θέλεις το καλύτερο Enermax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.