AsuS Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2013 Ακούστε δεν ξέρω αν το έκανα σωστά το θέμα αλλα θελω να μου πείτε πως μπορώ να κλείσω εναν υπολογιστη σε νετ????με το cmd γίνετε αν ναι πεστε μου θέλω να μάθω γιατι εβαλα με εναν φιλο ενα στοιχημα...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 20, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Shutdown -s είναι η εντολή. Βέβαια δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις. Αλλά στην τελική τραβά το καλώδιο ή κράτα πατημένο το power.*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 20, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Να "χακεύσει" το φίλο του λογικά θέλει.Πλαιρώνεις αδερφέ.Εκτός άμα ξέρεις το ip που έχει εκείνη τη στιγμή, έχεις σετάρει το firewall/windows να επιτρέπουν remote client και έχεις (admin?) account (από τη μεριά του εννοώ). Ή έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή του, στυλ TeamViewer που να μη θέλει confirmation από το remote machine όταν κάνεις login. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.