Spirosssss Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2013 Καλησπέρα παίδες, Σήμερα μου ήρθε το refund από Amazon.uk σχετικά με τον 830 μου που έβγαλε bad sectors (περιττό να πω οτι όλη η διαδικασία πήρε μια βδομάδα από την αποστολή του δέματος, και το refund είχε προταθεί κατευθείαν από το support χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να δουν πρώτα τη κατάσταση του SSD) Στο θέμα μας τώρα.. Έχω μια μίνι εμμονή με τα 4Κ, οπότε ο SSD που θα ήθελα να πάρω θέλω εκεί να είναι το δυνατό του σημείο. Έβλεπα τον 840 Pro με μερικά εντυπωσικά νούμερα (ακόμα και >40) αλλά σε άλλους έβλεπα και αρκετά κάτω απο τα 30 οπότε το ξανακέφτομαι. Αν είναι όντως όμως ο καλύτερος δεν θα είχα πρόβλημα να ξαναπάω σε Samsung παρά το πρόβλημα αξιοπιστίας που είχα. Εδώ και σε γειτονικά φόρουμ δεν έβγαλα ασφαλές συμπέρασμα, και επειδή δεν μπαίνω σε ξένα φόρα, αν έχετε κάποια πιο ολοκληρωμένη απόψη, παρακαλώ μοιραστείτε την. Θα πάω σε 250-256GB αλλά αν το RAID 0 βοηθάει στα 4Κ δεν έχω πρόβλημα να πάω σε 2 SSD Μητρική Asus p8p67 deluxe αν σας ενδιαφέρει το chipset.
jax7480 Μάϊος 20, 2013 #2 Μάϊος 20, 2013 Samsung 840 PRO. To RAID0 βοηθάει στα 4K writes. Τα 4Κ reads θα σου τα ρίξει, οπότε προχώρα με αγορά ενός drive.
Spirosssss Μάϊος 20, 2013 Author #3 Μάϊος 20, 2013 Και εγώ εκεί θα πήγαινα χωρίς να ανοίξω καν θέμα, απλά είδα να ξεπετάγονται νέοι παίχτες στο μεταξύ και είπα να διπλοτσεκάρω
Spirosssss Μάϊος 21, 2013 Author #5 Μάϊος 21, 2013 Πες το κόλλημα.. Αλλά είναι κ μια σημαντική παράμετρος νομίζω! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Spirosssss Μάϊος 24, 2013 Author #6 Μάϊος 24, 2013 Ένα κλικ πριν την παραγγελία, είδα και τον Sandisk Ultra Plus να τα πηγαίνει καλά. Να το ψάξω λίγο παραπάνω ή όχι? Είδα στο Αμαζον και μια extreme έκδοση στα 240 γιγα ομως. Τι λένε αυτά τα drives?edit: Μπα, όχι τελικά! Φύγαμε για Σάμμυ!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.