sotiris Σεπτέμβριος 19, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 τελικά φαίνεται ότι είμαι ο μόνος που δεν του χουν βγάλει πρόβλημα οι WD JB. και οι 2 δουλεύουν άψογα, το fitness/performance στο smartfan είναι full, και από format θα χουν από 50 ο καθένας πάνω κάτω. και ξέρω 2 φίλους μου με προβλήματα... η μάρκα όμως που με έχει εντυπωσιάσει είναι η ibm. έχω έναν 30gb DTLA 307030, από το 2000. Όχι μόνο δεν μου χει βγάλει πρόβλημα, αλλά έχει φάει απίστευτα format, έχει φάει ότι χύμα bootloader υπάρχει και αποκορύφωμα δούλευε 24/7 6 μήνες χωρίς UPS με ότι γουστάρει η ΔΕΗ. Σε μια φάση πριν κάνα 2 χρόνια έκανε ένα θόρυβο του στυλ γδέρνει η κεφαλή στο platter, αλλά μετά από format έφτιαξε!!!!! βέβαια για τα σημερινά δεδομένα είναι λίγο αργός, αλλά αντέχει εννοείται φυσικά ότι δεν έχει bad sector!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 19, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 sotiri δεν εισαι ο μονος ειμαι γω φανατικος WD,τι λεει θα βγαλει 16 cache? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 19, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 μπα, δεν είμαι φανατικός. απλά όταν τους πήρα δεν κυκλοφορούσαν και πολλές επιλογές, και δεν τα πάω καλά με maxtor. πάντως μια χαρά δουλεύουν δεν πολυασχολούμαι με cache, όταν βγει το sata2 και έχουν στρώσει και τα command queuing θα ξαναψωνίσω. τώρα το πολύ πολύ κάνα 200άρη λόγω DSL. αν λέει κάτι αυτό είναι ένα ultra 320 scsi στις 15k, αλλά δεν είναι affortable και δεν μου χρειάζεται κιόλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Σεπτέμβριος 19, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 χωρις πλακα εχω ακομα ενα seagate απο τον 486 με το αστρονομικο μεγεθος 125μβo οποιος δουλευει ακομα!! (8-9 ετων)γενικα παντα ειχα seagate h maxtor και απο την εποχη 4gb μεχρι τωρα ολοι δουλευουν τελειααπο quantum 2 dead kai wd την εχω πατησει αλλες 2 εποχες του 1gbοποτε ψηφιζω seagate kai maxtor Link to comment Share on other sites More sharing options...
GdamprXP Σεπτέμβριος 19, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Εγω εχω 2 χ maxtor raid και δεν έχω κανένα πρόβλημα και είμαι και απόλυτα ευχαριστημένος. Αλλά σαν τους WD δεν υπάρχουν πουθενά, μακράν οι καλύτεροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Σεπτέμβριος 20, 2004 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Ειδικα τους raptors!!!Πιστευω οτι ειναι απο τους καλυτερους και πιο ποιοτικους δισκους Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Σεπτέμβριος 20, 2004 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Αν και εχουν περασει ολες οι μαρκες απο τα χερια μου (απο εποχες quantium - fireball ) , ποτε δεν ειχα την ατυχια να μου κρασαρει καποιος δισκος...Αλλα οι αγαπημενοι μου ( κυριος για τον ηχο τους ) W.D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Σεπτέμβριος 21, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Αν και έχω και Maxtor και WD ψήφιζω Maxtor Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Σεπτέμβριος 21, 2004 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Εχω και maxtor και wd και segate. Οι νεοι segate εχουν 5 χρόνια εγγύηση άρα πάς εκεί με κλειστά μάτια... Γενικά οι δίσκοι έχουν πολύ μικρες διαφορές μεταξύ τους. πχ ο segate είναι αθόρυβος τόσο στην λειτουθργία όσο και στο seek, ο maxtor είναι στην λειτουργία και όχι στο seek αλλά ζεσταίνεται λιγοτερο και ο wd σφυρίζει... Απο πλευράς ταχύτητας αν κάποιος είναι 1 msec γρηγορότερος δεν θα το καταλάβεις γιατο κρίνε με βάση τον θόρυβο και την εγγύηση ----> άρα πάρε segate. (ασε που ο 200άρης είναι γρηγορότερος σε seek απο 160άρη maxtor κατα 2 msec) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 21, 2004 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από jogi Εχω και maxtor και wd και segate. Οι νεοι segate εχουν 5 χρόνια εγγύηση άρα πάς εκεί με κλειστά μάτια... Γενικά οι δίσκοι έχουν πολύ μικρες διαφορές μεταξύ τους. πχ ο segate είναι αθόρυβος τόσο στην λειτουθργία όσο και στο seek, ο maxtor είναι στην λειτουργία και όχι στο seek αλλά ζεσταίνεται λιγοτερο και ο wd σφυρίζει... Απο πλευράς ταχύτητας αν κάποιος είναι 1 msec γρηγορότερος δεν θα το καταλάβεις γιατο κρίνε με βάση τον θόρυβο και την εγγύηση ----> άρα πάρε segate. (ασε που ο 200άρης είναι γρηγορότερος σε seek απο 160άρη maxtor κατα 2 msec) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.