Spirosssss Μάϊος 21, 2013 Author #21 Μάϊος 21, 2013 Eαν παντως το αντεχεις καλυτερα να πας σε μια 780 τωρα που βγαινει.Αλλιως και με 2χ580 στα 1080ρ υπερκαλυμενος θα σαι!Δεν το πολυαντέχω ειναι η αλήθεια. Γιαυτό είπα να ρωτήσω αν το 200αρι ( που κ αυτό δεν ήταν προυπολογισμένο) μπορεί να πιάσει τόπο και να κάνει διαφορά για μελλοντικά! Παίζει ρόλο οτι είναι και η 2η lightning.. άμα ηταν αλλο μοντέλο ούτε που θα το σκεφτόμουνSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Spirosssss Μάϊος 21, 2013 Author #23 Μάϊος 21, 2013 Να πω τη βδομάδα Κανα 5ωρο ΣΚ συμπεριλαμβανομένων..Έχω χάσει το touch απ' όταν έφυγα έξω αλλά έχω μια ολόκληρη στήλη από κουτιά παιχνιδιών στο γραφείο που θέλω να ασχοληθώ. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Aias Μάϊος 21, 2013 #24 Μάϊος 21, 2013 προσωπικα πουλησα την 680 και πηρα μια 6950 οταν φιλος με αποστομωσε λεγοντας μου για το Samsung S4 και τα 700-800 ευρω που εχει του ειπα οτι υπαρχουν τρελλοι και τα δινουν μου λεει και εσυ που δινεις 500 για καρτα γραφικων εισαι καλυτερος? Σκεφτηκα οτι οπως και το S4 δεν θα μου χρειαζοταν ετσι και η 680 για να παιζω 1 ωρα την ημερα παλι δεν μου χρειαζεται. Οποτε βαλτα κατω και αυτα τα 200 δωστα καπου αλλου. P.S. τωρα αμα χειμωνιασει και βγουν και οι καινουργιες καρτες γραφικων το ξανασυζηταμε
GFFermari Μάϊος 21, 2013 #25 Μάϊος 21, 2013 200€ μου φαινονται πολλα για την 580. Αν σου την αφηνει 180€ ισως κ λιγοτερα, ωστε να ειναι vfm, τοτε πηγαινε. Τα θεωρω πολλα γιατι σε λιγες μερες θα ειναι καρτα 2 γενεων πισω κ αυτοματα θα χασει κ αλλο την αγοραστικη της αξια.ΥΓ. κ γω σκεφτομαι να βαλω αλλη μια 6970 διπλα στην υπαρχουσα. Κ στην αγορα κυκλοφορουν με 150€, ισως κ λιγοτερα. Ομως σκεφτομαι κ το ενδεχομενο να δωσω εγω την δικη μου, ας πουμε 150€, και με 150€ επιπλεον να παω σε 7950/7970/670/680....
fatalara Μάϊος 21, 2013 #26 Μάϊος 21, 2013 Λοιπόν, εδώ δεν είμαστε για να κάνουμε κουμάντο στη τσέπη κανενός. Δεν σας είπε κανείς να δώσετε εσείς τα 200 ευρω για του πάρετε την κάρτα, ρωτάει αν αξίζει να τα δώσει για μια 580 και να παει sli η να περιμένει για κάτι άλλο πιο καινούργιο. Φίλε μου τα πράγματα ειναι απλα, για αρχή θες τροφοδοτικο 1000w για 2 580. Εγω θα σου έλεγα ότι απο τι στιγμή που δεν παίζεις να μην την πάρεις, αν μου έλεγες ότι παίζεις 3-4 ώρες την ημέρα μαζί σου με χίλια, να πάρεις και να κάθεται δεν εχει νόημα. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, θα μείνεις στα 1080p? αν ναι περίμενε μέχρι να βγει η σειρά 7 μάζεψε κανα φραγκο ακόμα πουλά και την άλλη 580 και χτυπά μια gtx770 και είσαι άρχοντας.
Spirosssss Μάϊος 21, 2013 Author #27 Μάϊος 21, 2013 Χμμμ, ήλπιζα οτι το τροφοδοτικό με καλύπτει. Αν είναι να ανοίξω κ τέτοιο μέτωπο, καλύτερα να το ξεχάσω. ps. Ας μιλάμε και για το χρήμα. Εφόσον δεν υπάρχουν απόλυτες απόψεις, καλό είναι να ακούγονται όλα Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
AnimaTronic Μάϊος 21, 2013 #28 Μάϊος 21, 2013 Πανω κατω τα ιδια θα σου πω κι εγω. Στο συστημα της υπογραφης ειχα μια Gigabyte 7950. Σε καποια φαση τα εκοψα τα games, οποτε και την πουλησα για να μην καθεται! Τωρα με εχει πιασει μια μ@λακια να παιξω κανα χαλαρο game και σκεφτηκα να παρω μια "χαλαρη" καρτουλα... Με κραξανε καλα ομως και το ξεχασα :-PΑφου δεν παιζεις ιδιαιτερα, μην παρεις 2η καρτα! Το θεωρω πεταμενα λεφτα προσωπικα!Απο φθινοπωρο και με τα καινουρια games, παιρνουμε ενα δυνατο κουμπουρι :-D
fatalara Μάϊος 21, 2013 #29 Μάϊος 21, 2013 Πάω να προλάβω καταστάσεις γτ σε ενα άλλο θέμα αντίστοιχο εγινε χαμός και έπεσαν κόκκινες. Η 580 καεί πολύ, sli δεν τις είχα αλλα ο csaris έλεγε ότι έβλεπε τα διπλάσια νούμερα απο ότι τώρα με τις titan sli και υπόψιν οτι του βγάζουν γύρω στα 600w. Εγω λέω κάτσε όπως είσαι και χτυπά μια 770 όταν βγει.
9000+rpm Μάϊος 21, 2013 #30 Μάϊος 21, 2013 Χμμμ, ήλπιζα οτι το τροφοδοτικό με καλύπτει. Αν είναι να ανοίξω κ τέτοιο μέτωπο, καλύτερα να το ξεχάσω. ps. Ας μιλάμε και για το χρήμα. Εφόσον δεν υπάρχουν απόλυτες απόψεις, καλό είναι να ακούγονται όλα Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Προσωπικα πιστευω οτι σε καλυπτει το τροφοδοτικο (αν ειναι αυτο της υπογραφης). Στο δικο μου συστημα παλιοτερα ειχα 2χ570sli κλοκαρισμενες με τα μπουνια και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα, δεν νομιζω οτι η καταναλωση των 2χ580 απεχει και πολυ.... Γενικα παντως συμφωνω με τους προλαλισαντες.... Απο το να δωσεις 200 ευρω για δευτερη 580, πουλα την ηδη υπαρχουσα και βαλε αυτα τα χρηματα ειτε για αγορα 680/7970 ειτε για καμια καινουργια απο τις επερχομενες 7χχ.. Θα εχεις τις επιδοσεις των 2χ580 σχεδον, θα εχεις την μιση καταναλωση(ειδικα σε idle θα εχεις το 1/4 της καταναλωσης των 2χ580 οι νεες καρτες δεν καινε τιποτα σε idle), θα εχεις ολα τα πλεονεχτηματα του single gpu, περισσοτερη vram που ισως φανει χρησιμη σε επερχομενα παιχνιδια και καλυτερα υποστηριξη οδηγων οντας νεοτερη καρτα... Ολα αυτα( για μενα τουλαχιστον) ειναι αρκετα ωστε να γυρουν με διαφορα την ζυγαρια σε αγορα μιας και "καλης" καρτας, παρα σε δευτερη 580....
AnimaTronic Μάϊος 21, 2013 #31 Μάϊος 21, 2013 Προσωπικα πιστευω οτι σε καλυπτει το τροφοδοτικο (αν ειναι αυτο της υπογραφης).Απο το να δωσεις 200 ευρω για δευτερη 580, πουλα την ηδη υπαρχουσα και βαλε αυτα τα χρηματα ειτε για αγορα 680/7970 ειτε για καμια καινουργια απο τις επερχομενες 7χχ.. Θα εχεις τις επιδοσεις των 2χ580 σχεδον, θα εχεις την μιση καταναλωση(ειδικα σε idle θα εχεις το 1/4 της καταναλωσης των 2χ580 οι νεες καρτες δεν καινε τιποτα σε idle), θα εχεις ολα τα πλεονεχτηματα του single gpu, περισσοτερη vram που ισως φανει χρησιμη σε επερχομενα παιχνιδια και καλυτερα υποστηριξη οδηγων οντας νεοτερη καρτα... Ολα αυτα( για μενα τουλαχιστον) ειναι αρκετα ωστε να γυρουν με διαφορα την ζυγαρια σε αγορα μιας και "καλης" καρτας, παρα σε δευτερη 580.... Σωστος! Τελικα τα Crossfire/SLi ή τα κανεις με τη μια (αγορα 2 καρτων) ή δε κανεις καθολου!
theoamd Μάϊος 21, 2013 #32 Μάϊος 21, 2013 για το Samsung S4 και τα 700-800 ευρω που εχει του ειπα οτι υπαρχουν τρελλοι και τα δινουν μου λεει και εσυ που δινεις 500 για καρτα γραφικων εισαι καλυτερος?Βρε τι λέτε βρε.Εδώ να φάμε δεν έχουμε κι εσείς τρελαίνεστε με τις αγορές σας;;;Ας σταματήσουμε να γινόμαστε έρμαια του καταναλωτισμού :fist: .Φιλικά, πάντα.
Trexx Μάϊος 21, 2013 #33 Μάϊος 21, 2013 Χμμμ, ήλπιζα οτι το τροφοδοτικό με καλύπτει. Αν είναι να ανοίξω κ τέτοιο μέτωπο, καλύτερα να το ξεχάσω. ps. Ας μιλάμε και για το χρήμα. Εφόσον δεν υπάρχουν απόλυτες απόψεις, καλό είναι να ακούγονται όλα Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Στοκ όλα και γω πιστεύω ότι σε καλύπτει το τροφοδοτικό. Γύρνα στοκ τον cpu να μην το έχεις άγχος. Δεν ρίχνει μπουκάλι ο 2500Κ στοκ στις 2χ580.
Spirosssss Μάϊος 21, 2013 Author #34 Μάϊος 21, 2013 Ωρε σεις γιατί να πέσουν κάρτες, μια χαρά τα λέμε και ευχαριστώ ολους τους συμμετέχοντες Κάτι μου λέει οτι θα μείνω στα αυγά μου, δεν θέλω να ρισκάρω με το τροφοδοτικό ούτε να χάσω το overclock μου. Πιο πολύ θα ήταν μια παρορμητική αγορά μιας και ενθουσιάστηκα που βρήκα 2η lightning σε τιμή που θεωρούσα καλή. Αφού λέτε οτι η τιμή δεν είναι κ κάτι ουαου ούτε φουλ θα εκμεταλλευτώ το σύστημα μου λόγω τροφοδοτικού, θα ηρεμήσω και θα κινηθώ πιο ψύχραιμα για το μέλλον! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
stratos1978 Μάϊος 21, 2013 #35 Μάϊος 21, 2013 Αντε παλι......!!!!! Δωσε και αυτην την ριμαδο580 που εχεις και παρε την καρτα του Πάνου [MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] οπου την εχει σε σουπερ τιμουλα Αυτη θα ειναι καλη κινηση αμα σε "γαργαλαει" το 200ευρω στην τσεπη ........χαχαχαχα Παρε την 680 και αραξε.... για μετα βλεπουμε!!!! http://www.thelab.gr/pwliseis/pwleitai-gtx680-reference-122050.html Ααα βγαλε και αυτην την ριμαδα την 9600GT που αναλαμβανει PhysX γιατι μαλλον μονο ρευμα τραβαει και τιποτα αλλο....
9000+rpm Μάϊος 21, 2013 #36 Μάϊος 21, 2013 Βρε τι λέτε βρε.Εδώ να φάμε δεν έχουμε κι εσείς τρελαίνεστε με τις αγορές σας;;; Ας σταματήσουμε να γινόμαστε έρμαια του καταναλωτισμού :fist: . Φιλικά, πάντα. Δεν εχεις και αδικο σε αυτο που λες, αλλα εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι τις περισοτερες φορες που ανοιγει ενα θεμα για αγορα ενος (οποιουδηποτε) προιοντος, παντα θα προσπαθησει καποιος/καποιοι να το παιξει οικονομολογος λες και ο Topic starter ζητησε να βαλει τα χρηματα της αγορας καποιος απο το forum :tongue:... Προσωπικα δεν το θεωρω τραγικο να δινω 500 η 1000 ευρω το χρονο για αναβαθμισεις σε pc (ξερω ειμαι θυμα του καταναλωτισμου) για να ικανοποιησω το "χομπι" μου.... Αλλος δινει 2000 ευρω το χρονο σε τσιγαρα οντας μανιωδης καπνιστης, αλλος δινει τα υπερδιπλασια σε πουτ@νες κτλ κτλ...... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι παντα οι "χομπιστες" της τεχνολογιας ειναι αυτοματως και καταναλωτικα θυματα... Φιλικα, παντα. Αντε παλι......!!!!! Δωσε και αυτην την ριμαδο580 που εχεις και παρε την καρτα του Πάνου [MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] οπου την εχει σε σουπερ τιμουλα Αυτη θα ειναι καλη κινηση αμα σε "γαργαλαει" το 200ευρω στην τσεπη ........χαχαχαχαΠαρε την 680 και αραξε.... για μετα βλεπουμε!!!! Ααα βγαλε και αυτην την ριμαδα την 9600GT που αναλαμβανει PhysX γιατι μαλλον μονο ρευμα τραβαει και τιποτα αλλο.... :OT:Προς αποφυγη παρεξηγησεων , δεν προτεινα να παει ο topic starter σε αγορα 680/7970, επειδη τυχαινει αυτο το διαστημα να εχω στις αγγελιες μια 680, απλα θεωρω οτι αυτο ειναι το πιο ορθολογικο κατα την γνωμη μου!.:OT:
stratos1978 Μάϊος 21, 2013 #37 Μάϊος 21, 2013 αλλος δινει τα υπερδιπλασια σε πουτ@νες κτλ κτλ...... Με επιασες !!!!! Μπαγασακοοοοοοο Και αυτες τραβανε "πολλα" σε CrossFire!! EDIT: "Το παραπανω κειμενο αναφερεται σε ανηλικους και ατομα ανω των 18 ετων" => Να κανουμε και κανα καλαμπουρι
Trexx Μάϊος 21, 2013 #38 Μάϊος 21, 2013 Αφήνοντας κατά μέρους τα τεχνικά θέματα (για το τροφοδοτικό σου τοποθετήθηκα παραπάνω) θα σου πω για τα άλλα που δεν πολυσχολιάστηκαν: -θες να πάρεις άλλη μία έτσι για το γαμώτο -> σε νιώθω -δεν θέλεις να βλέπεις το κουτί σου άδειο και σε ψήνει το sli -> επίσης σε νιώθω Επίσης για το γαμώτο κάνε ένα παζάρι να την πάρεις 180 και χτύπα την είναι η γνώμη μου. Οι μικρές χαρές στη ζωή είναι που μετράνε. ΥΓ. Έχεις και παλιό psu ρε γαμώτο αλλιώς την έψηνα χαλαρά την τράμπα
theoamd Μάϊος 21, 2013 #39 Μάϊος 21, 2013 παντα θα προσπαθησει καποιος/καποιοι να το παιξει οικονομολογοςκαθόλου οικονομολόγος, φίλε μου. Παραθέτω τα γεγονότα, ως έχουν, προσπαθώντας να αποτρέψω τον υποψήφιο αγοραστή, όσο χομπίστας κι αν είναι, καθώς όπως και ο ίδιος αναφέρει, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ.Κατά τ' άλλα καλά τα λες, αν και δεν έχω κάποιο άσκοπο έξοδοπέρα από τις βενζίνες της μπέμπας :man_in_love:
Spirosssss Μάϊος 21, 2013 Author #40 Μάϊος 21, 2013 Αφήστε γιατί άμα μιλήσουμε για σωλήνες (και δεν αναφερομαι σ'αυτούς της υδρόψυξης), θα μας κυνηγήσει η εφορία :hehe: Δεν καίγομαι για άλλου είδους αναβάθμιση προς το παρόν. Θα γινόταν μονο κ μόνο για το διδυμάκι!! Μελλοντικά βλέπουμε Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.