Jump to content

Πρόβλημα με Yahoo mail

ALK1

Recommended Posts

Καλησπέρα. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει το ίδιο πρόβλημα στο λογαριασμό yahoo της μητέρας μου:

Ένα καλό πρωί δεν δέχεται ταυτότητα και κωδικό γιατί δεν αναγνωρίζει τη συσκευή και ζητάει απάντηση στην ερώτηση ασφαλείας. Η μητέρα μου δεν ξέρει καν αν έχει ορίσει και ποια απάντηση και έτσι μετά από 3 λανθασμένες ο λογαριασμός κλειδώνει προσωρινά. Εναλλακτικό email δεν είχε βάλει. Βοήθεια συμπληρώνοντας κάποια φόρμα δεν γίνεται καθώς δεν μπορούν να συμπληρωθούν κάποια από τα απαιτούμενα πεδία. Τότε είχα βρει μέσω της βοήθειας και είχα μιλήσει online με κάποιον και δίνοντάς του τα μόνα στοιχεία που μπορούσα κατάφερα να πάρω κωδικό για αλλαγή password.

Αυτή τη φορά έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο και απ' ότι βλέπω η μητέρα μου ή παρέλειψε να βάλει εναλλακτικό mail και ερώτηση ασφαλείας ή έχουν πειραχτεί. Η βοήθεια στο yahoo έχει αλλάξει μάλλον και φαίνεται ότι υποστήριξη μέσω chat δεν υπάρχει για δωρεάν χρήστες.

Ψάχνω να βρω κάποιο mail επικοινωνίας αλλά δεν δίνουν κάποιο. Ψάχνοντας στο google βρήκα καμιά δυό διευθύνσεις αλλά είναι αμφιβόλου προελεύσεως απ' ότι φαίνεται. Γνωρίζει κάποιος κάποιο τρόπο επικοινωνίας; Το συγκεκριμένο mail είναι πολύ σημαντικό για τη δουλειά της.

Παιδιά ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχει και ο αδερφός μου. Αν κάποιος ξέρει κάτι ή έχει καμία ιδέα θα βοηθούσε πολύ.

Sent from my V972 using Tapatalk HD

Κατ'αρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δοκίμασα να μπω από το κινητό και μου λέει οτι ο λαγαριασμός έχει παραβιαστεί κ χρειάζεται αλλαγή κωδικού, το όποιο μας φέρνει στη διαδικασία με τις ερωτήσεις ασφαλείας πάλι...

προσωπικά το πρόβλημα αυτό το έλυσα όταν κατάφερα και έκανα log in μέσω του smartphone μου.

και εγω ετσι το ελυσα.ηταν ειδη logged in απο το smartphone στην εφαρμογη του yahoo mail, μπηκα εκει και αλλα τις ερωτησεις ασφαλειας με αληθινες απαντησεις αυτη τη φορα για να μην συμβει τπτ ξανα. :p

Όπως και να'χει δεν μπορώ μέσω κινητού να κάνω κάτι, όποτε αν γνωρίζει κάποιος κάποιο τρόπο επικοινωνίας με τη yahoo στα σίγουρα θα βοηθούσε αρκετά. Να κλείσουν το λογαριασμό τουλάχιστον να μη στέλνει spam.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.