Jump to content

Κεραία εσωτ. χώρου WiFi N

TifoziF1

Recommended Posts

Έχω ένα tp-link TL-WA801ND access point / repeater που έχει 2 κεραίες 4dBi πάνω του, θέλω να μεγαλώσω λίγο το range ή/και την ταχύτητα και έλεγα να πάρω καμιά κεραιούλα (εσωτ. χώρου) σαν αυτή 2.4GHz 8dBi Indoor Omni-directional Antenna TL-ANT2408CL

Θα δώ διαφορά ? είναι καλές κεραίες για τα χρήματά τους (~6Ε)? Πρέπει να βάλω 2 επάνω ή μπορώ να βάλω μόνο μια επάνω και να αφήσω την 2η "μαμα" 4dBi ?

την έχω εδώ και 1 μήνα συνδεδεμένη σε ένα dlink dap1160 το οποίο πλέον τραβάει δίκτυο από ένα linksys wag200g περνώντας 3 πλάκες μπετόν και έχοντας τη δυνατότητα για 10 mbit (ενώ πριν έπιανε 2 με το ζόρι)

• 2 weeks later...

Αντικατέστησα και τις 2 κεραίες τελικα, με την 1 μόνο δεν είδα διαφορά, με τις 2 όμως έχω σήμα καμπάνα. Εκεί που συνδεομουν με 65-90Mbps τώρα βλέπω 117 - 130 (όσο το max) Mbps

καταπληκτική "αναβάθμιση" με συνολικό κόστος μόνο 10Ε

• 1 month later...

Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω κι εγώ κεραία στο TL-WA701ND. Παίρνω ασύρματο από τον σποιτονοικοκύρη μου αλλά δεν είναι πολύ δυνατό. Η κεραία θα μπει στο παράθυρο. Τι είναι καλύτερο να πάρω?

Αυτή εδώ: TP-LINK TL-ANT2409A 2.4GHz 9dBi Directional Antenna | 176-Antenna 2.4 GHz | 14-ΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ | ΤΕΡΚΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε - ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΑ, WIFI, HOTSPOT, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΔΙΚΤΥΑΚΑ, TP

ή αυτή: DIGITOP.

Αν έχετε να προτείνεται και κάτι άλλο κανένα πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.