DMylonas Σεπτέμβριος 20, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Αύριο πηγαίνω Αθήνα.... Αν και γέννημα-θρέμα Αθηναίος (Ίλιον) :banging: , βρίσκομαι Θεσσαλονίκη τα τελευταία 6 χρόνια :clap: και από τότε έχω να πάω Αθήνα.Λοιπόν, ξέρετε την ακριβή διεύθυνση του HAC Shop? Πιστεύω Τετάρτη απόγευμα να μπορέσω να πάω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 20, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonasΛοιπόν, ξέρετε την ακριβή διεύθυνση του HAC Shop? Μπόταση 11, ένας κάθετος δρόμος στη Στουρνάρη είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 20, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Απέναντι από το Πλαίσιο είναι ο δρόμος... Αλλά τσέκαρε πρώτα ότι Τετάρτη απόγευμα είναι ανοιχτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 21, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 τεταρτη...δεν πρεπει να ειναι ανοιχτα το απογευμα...ή πρεπει να κλεινει καποια στιγμη νωρις...δεν μπορω να θυμηθω...καντο μεσιμερακι(1-2 να εισαι σιγουρος)ή πρωι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Σεπτέμβριος 21, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Μου φαίνετε ότι τελικά ίσως να την παραγγείλω Θεσσαλονίκη να έρθει... Φεύγω το μεσημέρι σήμερα, θα είμαι κάτω στις 8μμ, τετάρτη πρωί θα πρέπει να πάω στην εταιρεία, και το μεσημέρι στις 4μμ γυρίζω σπίτι, μου μένει το απόγευμα της Τετάρτης κενό και την Πέμπτη στις 7πμ γυρίζω Θεσσαλονίκη....Θα τους πάρω τηλ, να ρωτήσω αν γίνετε να μου την στείλουνε στο σπίτι στην Αθήνα και να την πάραλάβω Τετάρτη απόγευμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 18, 2004 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Για καποιους λόγους κανω downgrade στην ψυξη, σκεφτομαι και εγω για την ΧΡ-120. Τι αποτελεσματα ειδες ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.