DMylonas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2004 Μέσα στην εβδομάδα θα κατέβω Αθήνα για δουλειές, έτσι θα έχω στην διάθεσή μου ένα απόγευμα για να κάνω μερικά ψώνια.... Είμουνα 100% έτοιμος να πάρω από HAC Shop την ThermalRight SP-94, αλλά είδα ότι έχουνε και την καινούρια ThermalRight XP-120, και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν....Ποιά από τις δύο να πάρω, για καλύτερα αποτελέσματα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Αν η μητρική σου είναι συμβατή με την 120 να πας για αυτήν Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Σεπτέμβριος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 και εγω για xp-120 θα σου ελεγα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 η xp-120 μαζι με ανεμιστηρα θα σου κοστισει 80+ ευρωτο hacshop εχει το waterchill cpu-L20, 100 ευρω....νομιζω πως αξιζει τα 20 ευρω εξτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 το waterchill εχει καλυτερες επιδοσεις απο την sp ή την xp?σορρυ για το offtopic...αλλα τι σωληνωσεις χρησιμοποιει και τι περιλαμβανεται στη συσκευασια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 18, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 εχει χαλαρα....1/2" εξωτερικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 18, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 θα ανοιξω θρεντ στο wc καποια στιγμη αργοτερα...για να μην μαμαμε το θεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 18, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Aν κάνει η XP120 στη μητρική σου, χτύπα τη!Η κορυφαία αερόψυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 18, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 ειναι συμβατη...αλλα αν εδινα λεφτα για ψυξη τωρα θα πηγαινα για water..αλλα απο οτι θυμαμαι ο dmylonas δεν θελει νερο...αρα χτυπα την χπ120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Σεπτέμβριος 18, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Χάρη σωστά θυμάσε..... Water NO!!!.... Μέχρι στιγμής δηλαδή... Αργότερα αν πάρω 754socket, βλέπουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Σεπτέμβριος 18, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Αλλη μια ψηφος για το XP120! Εχει καλυτερη αποδωση απο την sp94 και θα ειναι και πιο αθορυβο λογω του 12αρη ανεμηστηρα! Και απο οτι ειδα σε review βοηθα και στην ψυξη αλλων components οπως mosfet και chipset λογω του μεγαλου μεγεθους του ανεμηστηρα και της σχεδιασης της ψυκτρας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 18, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Και εγώ XP120 λέω να πάρεις...Όχι τίποτα άλλο αλλά να για να postάρεις και τίποτα φωτογραφίες, να μας πεις και εντυπώσεις...Σίγουρα θα ψύχει καλύτερα , λογω μεγέθους και μόνο...Σκέψου πόσο μεγαλύτερη επιφάνεια αλουμινίου έχεις...+ οτι απο πάνω θα πάει μεγαλύτερος ανεμιστήρας...Το ερώτημα όμως είναι: θα χωράει να μπει μέσα εκεί που θα το βάλεις?Ψάξτο πριν δώσεις λεφτά...Νομίζω κάπου είδα λίστα συμβατών Motherboard...http://www.thermalright.com/a_page/main_support_faq_motherboard_xp120_p4.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 18, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 παρε την χπ αν και ειναι δελεαστικη η προταση του νερου...πολλα λεφτα μονο..εγω θα επερνα αυτη την ψυκτρα μονο και μονο γιατι στη μητρικη μου θα εφτανε πανω απο την παθητικη ψυκτρα του νορθ και θα εριχνε λιγο αερα...σορρυ για το οφφ τοπικ αλλα ειναι φυσιολογικο 35 βαθμοι idle Και γυρω στους 43 μετα απο καμποση ωρα παιχνιδιου?...με καλη ροη αερα...δεν μπορω να κατλαβω ρε γμτ...δεδομενο και οτι η ασους δειχνει 7-8 βαθμους κατω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 19, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 και εγω xp 120 λεω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 19, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Αλλη μια ψηφος στην XP-120.....Και απο εδω....εαν ειναι συμβατη με τη μητρικη σου ορμα...με ενα καλο 12αρη φαν θα τσακιζει....(εγω θα σκεφτομουν και τη χρηση ενος 12αριου duct για να εξαλειψω το μεγαλο blind spot του μοτερ του ανεμιστηρα...)Α,και αποτι διαβασα εαν τοποθετηθει το φαν σε θεση suck καi οχι blow..επιτυγχανει και μεγαλη μειωση θερμοκρασιας στο northbridge!!!χωρις μεταβολη στην αποτελεσματικοτητα ψυξης της cpu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 19, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 ThermalRight XP-120 και απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Σεπτέμβριος 19, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Η μητρική μου είναι μέσα... Abit IS7-E, απλά στο NB έχω τον fan της IC7 και στο site της Thermalright λέει: "caps mechanically obstruct pipe slightly, cap tilting neccesary, remove and install stock chipset cooler after HSF installed".Δεν πολυκατάλαβα... λέει να βγάλω τον cooler του chipset, να βάλω την XP και μετά να ξαναβάλω τον cooler του chipset? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 19, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonasΔεν πολυκατάλαβα... λέει να βγάλω τον cooler του chipset, να βάλω την XP και μετά να ξαναβάλω τον cooler του chipset? Ακριβώς, αλλά επίσης λέει ότι το heatpipe θα βρίσκει σε πυκνωτές, οπότε πρέπει να κάνεις την εγκατάσταση πάρα πολύ προσεκτικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Σεπτέμβριος 19, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Σκέφτομαι να τον τοποθετήσω όπως παρακάτω.... Και για το chipset cooler βρήκα το παρακάτω που πρέπει να έχει το ίδιο ύψος με της Abit. Πίσω στο βάθος φαίνετε.. Για το ύψος του cooler. Πιο κοντινή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 19, 2004 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 λεει οτι στην ic7 το heatpipe θα βρισκει σε πυκνωτες γυρω απο το σοκετ αρα θα πρεπει να λυγισεις λιγο τους πυκνωτες για να μπει...εσυ ομως εχεις is7 και δεν σε απασχολει αυτο...μετα για το chipset cooler...ειναι πολυ διαφορετικο σε μεγεθος?και ειναι στην ιδια αποσταση και σημειο οπως στην ic7? αν ναι τοτε θα πρεπει να το βγαλεις...αν οχι τοτε δοκιμαζεις και αν δεν μπαινει το βγαζεις και το ξαναβαζεις αφου τοποθετησεις την χπ... αντε και σε καλυτερες θερμοκρασιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.