Jump to content

καθε μερα μικραινει ο χωρος του δισκου!

naniko

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα ,εχω παρατηρησει οτι μερα με την μερα μικραινει ο χωρος (ελευθερος) στον σκληρο μου δισκο.

θελω να ρωτησω ποια αρχεια γραφονται καθημερινος χωρις να παιζω games και που?

να πω οτι εχω κανει τα παρακατω tips>>>> http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/how-to-ssd-performance-tips-74238.html

αρα τι αλλα αρχεια μπορει να εγγραφονται και που?

για δωσε αναλυτικα στοιχεια.

κατα ποσο μικραινει ο ελευθερος χωρος δλδ ;

μειωνεται κατα 200-400 mb αλλα οταν βαζω το ccleaner επιστρεφει εκει που τον ειχα αφησει σβηνωντας τα αρχεια του chrome (με το ccleaner). αλλα μου εχει μειωθει κατα 400mb απο προχθες και δεν μπορω να βρω που στα διαλα ειναι :fight:

edit: και γενικα εχω ελευθερο χωρο στον ssd 840 samsung (120) 71.9 gb σε windows 7 ultimate και εγκαατεστημενο μονο την dota 2 που ειναι 12 giga... τα αλλα giga toy σκληρου ου ειναι οεο?

καλησπερα ,εχω παρατηρησει οτι μερα με την μερα μικραινει ο χωρος (ελευθερος) στον σκληρο μου δισκο.

θελω να ρωτησω ποια αρχεια γραφονται καθημερινος χωρις να παιζω games και που?

να πω οτι εχω κανει τα παρακατω tips>>>> http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/how-to-ssd-performance-tips-74238.html

αρα τι αλλα αρχεια μπορει να εγγραφονται και που?

powercfg -h off απο command prompt

επισης κανε και αυτο Capture.jpg

set 1024-2048

powercfg -h off απο command prompt

επισης κανε και αυτο Capture.jpg

set 1024-2048

τα εχω κανει αυτα , επισης εχω μεταφερει τα paging files σε αλλο σκληρο,ευχαριστω για την βοηθεια θα δοκιμασω το windirstat

edit: ωραιο προγραμματακι το WinDirStat ευχαριστω παιδια .αν γινεται να κλειδωσει το θεμα

Εχω δει σε υπολογιστή αρχείο txt 98GB!!! Κατέγραφε στο αρχείο κάτι από εκτυπώσεις και μεγάλωνε συνέχεια. Τσέκαρε μην παθαίνεις κάτι τέτοιο.

Υ.Γ.

Το αρχείο δεν μπορούσε να το ανοίξει κανένα πρόγραμμα να δω τι κατέγραφε μέσα.

Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2

Και εγώ πάθαινα κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να γεμίζει ο ssd.. αλλά δεν καταφερα να κάνω κάτι και έκανα format..(4 φορες τον χρόνο τουλαχιστον)

temp files απο browsers, system temp system restore points και αλλα πολλα που μεταβαλλονται καθημερινα.

Δεν ειναι κατι περιεργο να γινεται για λιγες μερες μετα απο μια νεα εγκατασταση επισης ουτε ειναι προβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.