Jump to content

watercooled vga

Mad Gamer

Recommended Posts

Αδειο το καλαθι .. Μηπως να εβαζα δυο αντλιες ?
τα εβαλα αναλυτικα , οχι δε χρειαζεται αλλα μια καλη κινηση θα ηταν να πουλουσες το κουτι σου και να επαιρνες ενα με χωρους για περισσοτερα ψυγεια

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Για επεξεργαστη φτανουν αυτα ?XSPC RayStorm Intel CPU Waterblock

EKWB EK-CoolStream RAD XT 240 Watercooling Radiator .Απλα εχω κατι ερωτησεις . Το o ring καθε ποτε το αλλαζω , το ψυγειο θα χωραει μεσα στο κουτι αραγε ? Εχει μεσα βιδες για push and pull.Επισης ποιος ειναι ο πιο ασφαλης τροπος να αλλαζω υγρα

Παιρνει 2 δυπλα και δυο μονα αντε και κανα 200 στο πλαινο δεν φτανουν αυτα ?

επειδη τυχαινει να εχω το ιδιο κουτι που τα παιρνει τα 2 διπλά και τα 2 μονά? εννοω χωρις κοψιματα. πως το σκεφτεσαι? 200ρι παιρνει στο πλαινο αλλα δε στο συνιστω λογω χρηστικοτητας

EKWB EK-CoolStream RAD XT 240 Watercooling Radiator .Απλα εχω κατι ερωτησεις . Το o ring καθε ποτε το αλλαζω , το ψυγειο θα χωραει μεσα στο κουτι αραγε ? Εχει μεσα βιδες για push and pull.Επισης ποιος ειναι ο πιο ασφαλης τροπος να αλλαζω υγρα

το μόνο ψυγειο που μπορεις να βαλεις απο πανω και να μη φαινεται , να κλεινει δηλαδη το καπακι και να βαλεις και 2 ανεμιστηρες απο μεσα ειναι ψυγεια 2χ120 με 30μμ παχος οτιδηποτε αλλο προεξεχει και βγαινει προς τα πανω .αν δε σε νοιαζει αυτο βαζεις και αυτο

Aquatuning - Der Wasserk

Εχουν μεσα βιδες για push and pull,αν μετα απο ενα χρονο λυσεις το κυκλωμα να το καθαρισεις δεις οτι ειναι φαγωμενα τα αλλαζεις.

δε λω οτι το μπλοκ που διαλεξες δεν ειναι καλο αλλα υπαρχουν και αυτα εδω

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p14516_Phobya-CPU-Cooler-UC-1-Extreme-Intel-775-1155-156-1oe-2011---Brass-Edition.html

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p15483_Alphacool-NexXxoS-XP--Light---Black-Chrome---Edition.html

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p15594_Alphacool-NexXxoS-XP--Light---Black-V-2---Intel-AMD.html

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p13560_Phobya-CPU-Cooler-UC-2-LT-Intel-775-1155-1156-1oe-2011---Black-Edition.html

υπαρχει και ενα συγκριτικο κατω κατω στο τελευταιο λινκ

Από όσο θυμάμαι από το εξονυχιστικό συγκριτικό του Stren, για τα CPU blocks, τα 2 τοπ ήταν το Koolance 380 ( με κόστος σχεδόν απαγορευτικό) και το Phobya UC1-LT (πιο νορμάλ σε τιμή)..

Το UC-2 πρέπει να έχει άλλη σχεδίαση εσωτερικά και το XSPC Raystorm θυμάμαι ότι ήταν και αυτό από τα καλά.

Το raystorm μου αρεσει επειδη εχει καλο φωτισμο αρχικα . Ενα 30 διπλο και δυο μονα θα φτανουν εστω για τον επεξεργαστη ? Επισης ποια ειναι τα ποιο καλα fittings ?Στο ντεποζιτο που εδειξα εχει ενσοματωμενη αντλια ? Επισης υπαρχει καποιος τροπος ωστε να κανω πιο ευκολη την αφαιρεση του νερου ?

καλο μπλοκ ειναι το raystorm λιγο ακριβο , υπαρχουν και καλυτερα πιο φτηνα , η αντλια που σου προτεινα μπαινει στο δοχειο που σου προτεινα πιο πανω. αν φτανουν ή οχι δεν γνωριζω , μπορεις να προσθεσεις ενα μονό ψυγειο 60μμ παχος αναμεσα στους δισκους και στις 5.25 και να χρησιμοποιησεις δηλαδη μόνο την κατω σειρα δισκων ,ετσι μπαινουν 4 ψυγεια μεσα ,αλλα θα ειναι πολυ στριμωγμενα. για fittings οτι πληρωνεις παιρνεις , καλα θεωρουνται ta alphacool αν και ξεβαφει το σηματακι τους , δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα με οτι fittings εχω χρησιμοποιησει. για το πως θα αδειασεις το κυκλωμα κατω απο τη δευτερη καρτα γραφικων βγαλε την ταπα βαλε ενα ρακορ και ενα λαστιχο βαλε μια ταπα στο τελος ωστε μολις την ανοιξεις να φευγει το υγρο απο το κυκλωμα.

το καθε λαστιχο εχει εξωτερικη και εσωτερικη διαμετρο

13/10 ειναι 1.3cm εξωτερικη διαμετρο και 1 cm εσωτερικη

αντιστοιχα υπαρχει 16/10,16/13,/19/13

τα ρακορ πρεπει να ειναι αναλογα με το λαστιχο

Παιδια η παραγγελεια εγινε . 6 δυπλα ψυγεια των 120 με 60 μμ παχος ( εκτος κουτιου ) ενα δυπλο με 30 μμ παχος και ενα 120 με 60μμ παχος. Το μονο κομματι που μου λειπει τωρα ειναι η αντλια , εδω θελω τα φωτα σας . Αν βαλω 3 να δουλευουν σιγα θα ειναι καλυτερα απο οτι μισ δυνατα ? Επισης κατι τελευταιο σημερα η τελευταια μερα του υπολογιστη μου ως αεροψυκτο:shout: παρατηρησα οτι ο cpu μου με nh d14 και οι καρτες χτυπησαν 40 , ειναι κανονικο για καλοκαιρι αυτο ? Να μην ξεχασω το καλυτερο παραγγειλα μια τριτη 7950 :shout:

Να πάρεις μια ανάσα, να ξεκουραστείς, να διαβάσεις περισσότερο γι αυτά και να σκεφτείς. Βιάζεσαι πολύ. Νερό και βιασύνη δεν πάνε μαζί. Μπορεί το αποτέλεσμα αυτού να σου στοιχίσει, από όλες τις απόψεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.