lelos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2013 οπως λέει ο τιτλος τι ηχεία 2.1 προτείνεται για υπολογιστή μεχρι 100-150€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 18, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2013 τα αξιζει τα 177Ε Edifier S530 / S530D | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 19, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2013 ισως τα καλυτερα 2.1 ^^και εγω σε αυτο το διλλημα ημουν αναμεσα 100-150Ε και κατεληξα στα edifier Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάϊος 19, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2013 M-AUDIO - Studiophile AV 40 - Monitor Speakers for Professional-Quality Media CreationM-Audio Studiophile AV40 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Μάϊος 19, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2013 M-AUDIO - Studiophile AV 40 - Monitor Speakers for Professional-Quality Media CreationM-Audio Studiophile AV40 | Skroutz.gr αυτα ειναι για μουσικη κυριως. στις ταινιες-games δεν εχουν καμια σχεση με τα 2,1. πριν μερες διαβαζα μερες για τα μονιτορς ηχεια, αν ειναι η μουσικη μεγαλυτερη απο 50% της ενασχολησης τους τοτε και μονο αξιζει η αγορα αυτων. εγω παραγγειλα αυτα: [ame]http://www.amazon.co.uk/Harman-Kardon-Soundsticks-Channel-Multimedia/dp/B003ZXDOMA/ref=wl_it_dp_o_pd_nS_nC?ie=UTF8&colid=7ANEKC98VPDW&coliid=I2DSWZWTP5KWST[/ame] κυριως για την ομορφια,διαβαζω οτι ειναι αρκετα ικανοποιητικα σαν αποδοση. ισως πρεπει να πας να τα ακουσεις πρωτα πριν τα παρεις και μην επηρεαζεσαι απο γυναικειες αποψεις!!!! (αν δεν μου αρεσουν θα της τα φερω στο κεφαλι κοινως!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 19, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2013 η harman kardon ειναι αρκετα χρονια στον χωρο της μουσικης.Τα κοιταζα και εγω αυτα πριν παρω τα edifier ,αλλα 50-50 ηταν οι αποψεις που διαβαζα.ετσι πηρα την αποφαση και εκανα το αλμα στα 180Ε για τα edifier.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Μάϊος 19, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2013 η harman kardon ειναι αρκετα χρονια στον χωρο της μουσικης.Τα κοιταζα και εγω αυτα πριν παρω τα edifier ,αλλα 50-50 ηταν οι αποψεις που διαβαζα.ετσι πηρα την αποφαση και εκανα το αλμα στα 180Ε για τα edifier.. στην αρχη ηθελα τα krks rp5,αλλα ειδα πως δεν θα πιασουν τοπο με μενα, και υστερα στραφηκα στα δικα σου αλλα η "κυρια" τα ηθελε ασπρα μιας και ετοιμαζομαστε για συγκατοικηση και ειχε αποψη (),και τα digital δεν υπηρχαν πουθενα ασπρα ουτε στο αμαζον και ετσι καταληξαΜΕ εκει.. :/ αν οντως εχουν πολυ καλα ψηλα θα τα λατρεψω οπως ειχε γινει με τα creative i-trigue 3400 που ειχαν ιδια σχεδιαση με τα harman πριν ΠΟΛΛΑ χρονια! ειχαν πολυ καθαρο ηχο κατι που πολυ δυνατοτερα συστηματα δεν διεθεταν οπως τα Ζ5500 που πηρα μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelos Μάϊος 19, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2013 μάλλον για τα edifier είμαι ευχαριστώ για τις απόψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.