resist Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2013 Είμαι στη διαδικασία αναζήτησης ηλεκτρονικού υπολογιστή και θα ήθελα τη γνώμη σας. Αρχικά θα ήθελα έναν υπολογιστή για να τρέχω προγράμματα τεχνικού σχεδιασμού. Προτείνεται σταθερό υπολογιστή ή φορητό? Το ποσό που θα ήθελα να διαθέσω ανέρχεται στα 700 ευρώ. Περιμένω προτάσεις...
nickmanak Μάϊος 18, 2013 #2 Μάϊος 18, 2013 Msystems.gr - Προϊόντα - Dell Optiplex 3010 SF i5-3470 - Win 7 ProMsystems.gr - Προϊόντα - HP Pro 3500 MicrotowerΥπολογιστής Quest Ingenious Xtreme (i5-3470, 4GB, 500GB) | You.gr
resist Μάϊος 19, 2013 Author #3 Μάϊος 19, 2013 Msystems.gr - Προϊόντα - Dell Optiplex 3010 SF i5-3470 - Win 7 ProMsystems.gr - Προϊόντα - HP Pro 3500 MicrotowerΥπολογιστής Quest Ingenious Xtreme (i5-3470, 4GB, 500GB) | You.grΔηλαδή πιστεύεις ότι για τη χρήση που το θέλω είναι καταλληλότερος ο σταθερός υπολογιστής και όχι ο φορητός?
nickmanak Μάϊος 19, 2013 #4 Μάϊος 19, 2013 Για σοβαρη τεχνικη εργασια δεν κανει το λαπτοπ. Αλλα αν θελεις γραψε τι ειδους εργασια ειναι. Αν ειναι κατι απλο και χαλαρο ισως το λαπτοπ να σου κανει.
resist Μάϊος 19, 2013 Author #5 Μάϊος 19, 2013 Για σοβαρη τεχνικη εργασια δεν κανει το λαπτοπ. Αλλα αν θελεις γραψε τι ειδους εργασια ειναι. Αν ειναι κατι απλο και χαλαρο ισως το λαπτοπ να σου κανει.Επειδή εδώ και 3-4 χρόνια περιορίζομαι στις εντελώς βασικές λειτουργίες του ηλεκτρονικού υπολογιστή και επειδή μελλοντικά θα χρειαστεί να ασχοληθώ με τον τεχνικό σχεδιασμό(μηχανολογικό και αρχιτεκτονικό) θα ήθελα να εξοικειώνομαι με τα προγράμματα ούτως ώστε να είμαι σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο γνώσης μόλις μου ζητηθεί.
nickmanak Μάϊος 19, 2013 #6 Μάϊος 19, 2013 μηχανολογικό και αρχιτεκτονικό εξ ορισμου απαιτουν τεραστια μονιτορ, οποτε το λαπτοπ το ξεχνας. Παρε ενα καλο ισχυρο desktop και θα σου μεινει για χρονια.
SirDiman Μάϊος 19, 2013 #7 Μάϊος 19, 2013 μηχανολογικό και αρχιτεκτονικό εξ ορισμου απαιτουν τεραστια μονιτορ, οποτε το λαπτοπ το ξεχνας. Παρε ενα καλο ισχυρο desktop και θα σου μεινει για χρονια.Μα και λαπτοπ να εχεις, μπορεις παντα να συνδεσεις μια οθονη, να κανεις τη δουλεια σου offsite
resist Μάϊος 20, 2013 Author #8 Μάϊος 20, 2013 Εγώ σκεφτόμουν να συνθέσω ένα desktop με τα κομμάτια που επιθυμώ. Το bugdet μου ανέρχεται στα 600-700 ευρώ(αν είναι δυνατόν με οθόνη, αν και υπάρχει μια 19αρα και σκέφτομαι να την δουλέψω μέχρι να μπορέσω να πάρω μια άλλη). Με τα λεφτά που διαθέτω θέλω να πάρω το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για να έχω μια δυνατή βάση για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Αν έχετε τη διάθεση κάντε ορισμένες προτάσεις συνθέσης για να αρχίσω να ξέρω που ψάχνομαι και τι δυνατότητες μπορώ να έχω σε αυτά τα λεφτά. O υπολογιστής δεν προορίζεται για παιχνίδια, παρά μόνο για προγράμματα(photoshop, autocad, ironcad κτλ) και για κατέβασμα ταινιών και τα συναφή.
ΝTG Μάϊος 20, 2013 #9 Μάϊος 20, 2013 δεν υπαρχει ο ορος μελλοντικη αναβαθμιση.Αν θες να ξεκινησεις σωστα...περιμενε να αγορασεις τελη ιουνιου ..να δουμε και στη πραξη τι κανουν οι haswell .Και εκει να μη πας..θα γλιτωσεις πανω κατω ενα 10% απο πτωση των τωρινων.
resist Μάϊος 20, 2013 Author #10 Μάϊος 20, 2013 δεν υπαρχει ο ορος μελλοντικη αναβαθμιση.Αν θες να ξεκινησεις σωστα...περιμενε να αγορασεις τελη ιουνιου ..να δουμε και στη πραξη τι κανουν οι haswell .Και εκει να μη πας..θα γλιτωσεις πανω κατω ενα 10% απο πτωση των τωρινων.Σε αυτό έχεις δίκιο και είναι αλήθεια ότι το σκέφτομαι ότι θα έχουν πτώση οι τιμές.
the_Scientist Μάϊος 22, 2013 #11 Μάϊος 22, 2013 δεν υπαρχει ο ορος μελλοντικη αναβαθμιση.Αν θες να ξεκινησεις σωστα...περιμενε να αγορασεις τελη ιουνιου ..να δουμε και στη πραξη τι κανουν οι haswell .Και εκει να μη πας..θα γλιτωσεις πανω κατω ενα 10% απο πτωση των τωρινων.Εχει προσφορές τέλη ιουνίου? Θα φτιάξω και εγω ενα σύστημα με εναν φίλο μου, γιαυτό ρωτάω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.