Jump to content

Αγορά υπολογιστή

resist

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είμαι στη διαδικασία αναζήτησης ηλεκτρονικού υπολογιστή και θα ήθελα τη γνώμη σας. Αρχικά θα ήθελα έναν υπολογιστή για να τρέχω προγράμματα τεχνικού σχεδιασμού. Προτείνεται σταθερό υπολογιστή ή φορητό? Το ποσό που θα ήθελα να διαθέσω ανέρχεται στα 700 ευρώ. Περιμένω προτάσεις...

Για σοβαρη τεχνικη εργασια δεν κανει το λαπτοπ. Αλλα αν θελεις γραψε τι ειδους εργασια ειναι. Αν ειναι κατι απλο και χαλαρο ισως το λαπτοπ να σου κανει.

Για σοβαρη τεχνικη εργασια δεν κανει το λαπτοπ. Αλλα αν θελεις γραψε τι ειδους εργασια ειναι. Αν ειναι κατι απλο και χαλαρο ισως το λαπτοπ να σου κανει.

Επειδή εδώ και 3-4 χρόνια περιορίζομαι στις εντελώς βασικές λειτουργίες του ηλεκτρονικού υπολογιστή και επειδή μελλοντικά θα χρειαστεί να ασχοληθώ με τον τεχνικό σχεδιασμό(μηχανολογικό και αρχιτεκτονικό) θα ήθελα να εξοικειώνομαι με τα προγράμματα ούτως ώστε να είμαι σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο γνώσης μόλις μου ζητηθεί.

μηχανολογικό και αρχιτεκτονικό εξ ορισμου απαιτουν τεραστια μονιτορ, οποτε το λαπτοπ το ξεχνας. Παρε ενα καλο ισχυρο desktop και θα σου μεινει για χρονια.

μηχανολογικό και αρχιτεκτονικό εξ ορισμου απαιτουν τεραστια μονιτορ, οποτε το λαπτοπ το ξεχνας. Παρε ενα καλο ισχυρο desktop και θα σου μεινει για χρονια.

Μα και λαπτοπ να εχεις, μπορεις παντα να συνδεσεις μια οθονη, να κανεις τη δουλεια σου offsite

Εγώ σκεφτόμουν να συνθέσω ένα desktop με τα κομμάτια που επιθυμώ. Το bugdet μου ανέρχεται στα 600-700 ευρώ(αν είναι δυνατόν με οθόνη, αν και υπάρχει μια 19αρα και σκέφτομαι να την δουλέψω μέχρι να μπορέσω να πάρω μια άλλη). Με τα λεφτά που διαθέτω θέλω να πάρω το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για να έχω μια δυνατή βάση για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Αν έχετε τη διάθεση κάντε ορισμένες προτάσεις συνθέσης για να αρχίσω να ξέρω που ψάχνομαι και τι δυνατότητες μπορώ να έχω σε αυτά τα λεφτά. O υπολογιστής δεν προορίζεται για παιχνίδια, παρά μόνο για προγράμματα(photoshop, autocad, ironcad κτλ) και για κατέβασμα ταινιών και τα συναφή.

δεν υπαρχει ο ορος μελλοντικη αναβαθμιση.

Αν θες να ξεκινησεις σωστα...περιμενε να αγορασεις τελη ιουνιου ..να δουμε και στη πραξη τι κανουν οι haswell .

Και εκει να μη πας..θα γλιτωσεις πανω κατω ενα 10% απο πτωση των τωρινων.

Αν θες να ξεκινησεις σωστα...περιμενε να αγορασεις τελη ιουνιου ..να δουμε και στη πραξη τι κανουν οι haswell .

Σε αυτό έχεις δίκιο και είναι αλήθεια ότι το σκέφτομαι ότι θα έχουν πτώση οι τιμές.

Εχει προσφορές τέλη ιουνίου?

Θα φτιάξω και εγω ενα σύστημα με εναν φίλο μου, γιαυτό ρωτάω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.