Jump to content

NVIDIA GeForce GTX 780

zpaf

Recommended Posts

• Replies 2,2k
  • Created
  • Last Reply

Παρε αλλη μια ρεεεε μην την κοιτας εκει να δεις μετα.Παρεπιπτοντος σημερα θα δω πως παει το BF4 στους τιτανες το ειχα βαλει απο origin να κατεβει ολο το βραδυ:jester: Μετα απο επιστροφη δουλειας εχει λιωσιμο

Παρε αλλη μια ρεεεε μην την κοιτας εκει να δεις μετα.Παρεπιπτοντος σημερα θα δω πως παει το BF4 στους τιτανες το ειχα βαλει απο origin να κατεβει ολο το βραδυ:jester: Μετα απο επιστροφη δουλειας εχει λιωσιμο

:hehe: Asus Maximus VI Impact :hehe:

καλη δυναμη :p

Υπαρχει κανεις με το ιδιο προβλημα ;

Καρτουλα 690 στα μαμα της.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Yoeh61sg2IA]Battlefield 4, crazy flickering - YouTube[/ame]

Temps 34c idle και 50c full load μετα απο κάποια ωρα.

Υψηλες μου φαινονται, δώσε μερικες πληροφοριες παραπανω αν θέλεις οπως:

Ambient temp

2 ανεμιστήρες είναι στην φωτογραφια, τι είναι και σε ποια ταχυτητα πηρες μετρηση

Είναι σε κουτί ή χύμα έξω το σύστημα σου (αν ειναι σε κουτί, που εχεις το ψυγείο και τι orientation εχουν οι ανεμιστήρες)

Τι ετρεχες όταν πηρες μετρηση

Volts και ρολόγια κάρτας οταν πηρες μέτρηση

ΥΓ: Μεθοδο με "ζιπάκια" βλεπω, ίσως να χρειαστείς αλλο ενα mounting ίσως με άλλο τρόπο apply της θερμοαγώγιμης και πιο ζόρικο "σφίξιμο".

Καλα ρε Γιαννη γιατι δειχνεις την ακριβη?:hehe:

b4n8.jpg

Uploaded with ImageShack.us

3072MB ZOTAC GeForce GTX 780 Bundle Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail)

Mετα μου λετε για τιτανοκιλλερ, vfm και ιστοριες για αγριους, εδω παιρνεις 290χ-killer με 150 ευρω κατω:hehe::hehe::hehe:

Καλα ρε Γιαννη γιατι δειχνεις την ακριβη?:hehe:

Πανο ποσταρω για σημερα. click n buy

Ελα πες μου τωρα ... το περιμενες αυτο το party τιμων απο την πρασινη ;

Πανο ποσταρω για σημερα. click n buy

Ελα πες μου τωρα ... το περιμενες αυτο το party τιμων απο την πρασινη ;

Oτι θα πεφτανε οι τιμες το περιμενα, καιρος ητανε και επιτελους υπαρχει ανταγωνισμος, μεχρι "προχθες" επαιζε μπαλα μονη της η Nvidia, κοινως μονοπωλιο.:T:

Αλλα οπως ειπα περιμενα πτωση τιμων, οχι...ελευθερη πτωση:hehe::hehe:

Κοιτα να δεις που οπως παει η πρασινη θα μας δωσει την απολυτη vfm καρτα, aka 780gtx, ποιος να το περιμενε:hehe:

Oτι θα πεφτανε οι τιμες το περιμενα, καιρος ητανε και επιτελους υπαρχει ανταγωνισμος, μεχρι "προχθες" επαιζε μπαλα μονη της η Nvidia, κοινως μονοπωλιο.:T:

Αλλα οπως ειπα περιμενα πτωση τιμων, οχι...ελευθερη πτωση:hehe::hehe:

Κοιτα να δεις που οπως παει η πρασινη θα μας δωσει την απολυτη vfm καρτα, aka 780gtx, ποιος να το περιμενε:hehe:

Λες η πτωση των τιμων Πανο να πηγαινει με την πτωση των καρε ...

qr42.jpg

Battlefield 4 Benchmarked: Graphics & CPU Performance > Benchmarks: 1920x1200 - TechSpot

Λες η πτωση των τιμων Πανο να πηγαινει με την πτωση των καρε ...

Μπα δεν πιστευω, εχει κενα το σκεπτικο σου.:hehe:

Παντως αν σκοπευεις να παιξεις multi στο BF4 μακρια απο την κοκκινουλα:hehe::hehe:

3esk.jpg

Battlefield 4 – test kart graficznych i procesor

Μπα δεν πιστευω, εχει κενα το σκεπτικο σου.:hehe:

Παντως αν σκοπευεις να παιξεις multi στο BF4 μακρια απο την κοκκινουλα:hehe::hehe:

3esk.jpg

Battlefield 4 – test kart graficznych i procesor

Το γειτονακι σου θα καιγοταν στο single ή στο multi ; :hehe:

Αν εχει 550 ευρω το γειτονακι και θελει καρτα για να καει στο bf4 αποκλειστικα, θα του ελεγα 290χ, πρωτον γιατι σε αυτα τα λεφτα θα επαιρνε και το παιχνιδι που καιγεται δωρο και δευτερον μελλοντικα ισως (και λεω ισως γιατι εχουμε δει παρομοια πραματα στο παρελθον και αντι για χρυσο αποδειχτηκε ανθρακας και δεν αναφερομαιο αποκλειστικα στην amd) το παιχνιδι να ετρεχε αρκετα καλυτερα στην καρτα του λογου αυτου που γραφονται σχετικα με το Mantle και την υποστηριξει απο το bf4 απο Δεκεμβριο...

Καλα τρελος εισαι εδω εχουμε ραγδεες εξελιξεις:hehe:

Με την 780 στα 400 ευρω πλεον δεν παει πουθενα ο κοκκινος φουρνος:hehe:

Καλα τρελος εισαι εδω εχουμε ραγδεες εξελιξεις:hehe:

Με την 780 στα 400 ευρω πλεον δεν παει πουθενα ο κοκκινος φουρνος:hehe:

Κατσε μηπως ειναι και ακριβη στα 400 ευρω οταν δουμε τα νουμερα απο το κοκκινο φουρνακι 290 non X edition ... :hehe:

Και επισης edit κατι που ξεχασα:hehe:

Ασε που σπο οτι μου ειπες στο τηλ bf4 edition λενε bf4 δεν ξερουμε αν εχουν:hehe:

Παιρνω γρηγορα τηλ το γειτονοκι να προλαβω, ποιος τον ακουει μετα:hehe:

πανάκριβη θα έλεγα - καλύτερα να΄περιμένουμε τώρα που εκτός της 290 non x βγαίνει και 780ghz και μετά την Ghz ακολουθεί η turbo και μετά η turbo nitro, έχει ακόμα να δώσει το gk110 :haha:

Και επισης edit κατι που ξεχασα:hehe:

Ασε που σπο οτι μου ειπες στο τηλ bf4 edition λενε bf4 δεν ξερουμε αν εχουν:hehe:

Παιρνω γρηγορα τηλ το γειτονοκι να προλαβω, ποιος τον ακουει μετα:hehe:

Εγω το πηρα χτες αλλα μετα που θα παω σπιτι θα το δω ειναι μεγαλο το ατιμο!

περι Πλαισιου ο λογος ...

Παιρνω τηλ. για την καρτουλα και ρωταω αν εχει και το παιχνιδι.

Μου λενε οχι δεν το εχει απλα ετσι για το εφε γραφει απεξω BF4 edition.

Το λεω στον [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] και πεθαινουμε στα γελια.

Ασε ρε μου λεει ... δεν σε πιστευω θα τους παρω εγω.

Μετα απο λιγο ... ζπαφ εχεις δικιο ρε ... αυτοι εκει ειναι πολυ ... γκαγκα ... :hehe:

Χθες λοιπον πωλητης του Πλαισιου παιρνει τηλ. τον αλεξ και του λεει ...

Εχετε δικιο συγνωμη ... μιλησαμε με τον προμηθευτη μας και μας ειπε οτι περιεχει και το παιχνιδι.

τι λες να παω απο το καταστημα να τους δωσω τα 700 ή να περιμενω την Ti απο εξωτερικο ; :hehe:

στα καταστήματα

699,00 €

στο internet

659,00 €

τι λες να παω απο το καταστημα να τους δωσω τα 700 ή να περιμενω την Ti απο εξωτερικο ; :hehe:

στα καταστήματα

699,00 €

στο internet

659,00 €

Τρεξε να προλαβεις ευκαιρια:hehe:

Πριν πας δωσε μου τιμη για την γρια:hehe:

Τρεξε να προλαβεις ευκαιρια:hehe:

Πριν πας δωσε μου τιμη για την γρια:hehe:

Στα 400 θα την παιρνεις 4/11

350 ειναι καλα ; :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.