Johnny6RED Οκτώβριος 7, 2013 #1781 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Ρε παιδιά σιγά τα jaggies. 1920x1080 παίζω και σπάνια ενεργοποιώ AA. Κυρίως γιατί αρκετές μορφές AA(συνήθως οι "φθηνές" θολώνουν την εικόνα ή τα textures. Άλλες φορές πάλι επειδή το παιχνίδι είναι competitive και θέλω να έχω όσο μικρότερο frametime γίνεται(το AA αυξάνει το frametime και το Input lag. όσοι καμένοι με CS ταυτίζεστε ). Μετά από τόσα χρόνια χωρίς AA δεν παρατηρώ καν τα jaggies πια όταν παίζω. Και δε πιστεύω να τα παρατηρεί κάποιος όταν παίζει Online εναντίων 32+ παικτών που θέλουν να τον σκοτώσουν. Όταν σκάνε γύρω μου βλήματα από άρματα μάχης, rpg, hellfire, missiles, grenades, 1000 σφαίρες να σφυρίζουν πάνω από το κεφάλι μου, 2 τανκ να με ψάχνουν, ένα Απάτσι να κόβει βόλτες από πάνω μου, τοίχοι ανατινάζονται γύρω μου και να βουίζουν τα αυτιά μου από όλα αυτά παραπάνω και να μην βλέπω τίποτα από το suppression και την σκόνη, εεε δεν κοιτάω να δω αν θα βρω jaggies στις άκρες των κτιρίων. Κοιτάω μπας και βρω κανέναν recon που θέλει να μου φυτέψει μια στο κεφάλι μαζί με όλα τα παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Οκτώβριος 7, 2013 #1782 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Σε 3240*1920 και πανω οτιδηποτε απο απλο SMAA η ακομα και FXAA σε μερικα παιχνδιαια(αν και δε γουαταρω τη θολουρα προσωπικα που βαζει το 2ο)ειναι περιττο.Δε βλεπεις διαφορα εκτος αν κολησεις το κεφαλι στην οθονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Οκτώβριος 7, 2013 #1783 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 ναι αλλά δεν είναι smooth όπως στη πραγματική ζωή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Οκτώβριος 7, 2013 #1784 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Εγω απλα ειπα το προφανες γιατι μου εκανε μπαμ το κακοσχηματισμενο κτιριο απο τα jaggies. Γενικοτερα τεινω να ενενργοποιω 2x MSAA και τιποτα παραπανω, καθως δεν βλεπω διαφορες απο εκει και πανω.Αλλα απο το 0ΑΑ με 2xAA, ο καθενας μπορει να διακρινει διαφορες. Απο εκει και περα ειναι στη συνηθεια του καθενος αν τον ενοχλει η οχι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Οκτώβριος 7, 2013 #1785 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Φυσικα αλλα προφανως αν εσυ με το σεταπ της υπογραφης σου επαιζες σε 3 οθονες, οχι ΑΑ δεν θα έβαζες γιατι θα μπέτωνε το παιχνιδι αλλα και θα εριχνες ουκ ολιγα settings για να το κάνεις playable (ή απλα θα επαιζες σε μια και θα τελειωνε η υποθεση αλλα αντε να πείσεις τον αλλον που έχει γευτει ήδη την εμπειρια απο triple monitor να παιξει σε ενα για να βαλει ΑΑ και να μην βλεπει πριονια σε ενα παιχνιδι που προφανως δεν κάθεσαι να χαζευεις το ηλιοβασίλεμα).Το αν θα βαλεις ΑΑ και αν θα δεις τα αποτελεσματα ειναι υποκειμενικο, εσυ δεν βλεπεις πανω απο ΑΑχ2, εγω προσωπικά π.χ. Farcry3 με ΑΑχ2 δεν παιζω με τιποτα, τα πριόνια απο τα πρωτα δευτερολεπτα μου βγαζουν τα ματια οποτε ειμαι στο χ8 (τωρα που μπορώ).Προφανως οταν το επαιξα με την GTX580 το μαξιμουμ που μπορουσα να βαλώ ήταν χ2, τι να κανουμε. Τωρα μπορω χ8, οι διαφορες για μενα κανουν μπαμ (για τους αλλους ποσώς με ενδιαφέρει) ετσι το ευχαριστιέμαι, έχω την δυνατοτητα να το κάνω με το σεταπ μου (αλλιως θα συμβιβαζομουν) και παπαλα.Το πως σου αρέσει να παιζεις ενα παιχνιδι είναι ένα θεμα, το που ειναι playable είναι τελειως διαφορετικη συζητηση, οπως και το πως το ευχαριστιεται ο καθενας (3 μονιτορς χωρις ΑΑ ή ενα μονιτορ με τιγκα ΑΑ) πάντα αναλόγως με το σεταπ σου και τις δυνατοτητες του απαιτουνται συμβιβασμοι, μου φαινεται οτι πιο κατανοητο δεν γινεται.Αν βάλει λοιπον ο ανθρωπος με αυτη την ανάλυση ΚΑΙ ΑΑ τότε το performance hit θα ειναι μεγάλο και όντας competitive game δεν θέλει καποιος να πηγαινει καρε-καρε.Πόσο περισσοτερη ανάλυση χρειάζεται...αλλο το θέλω, άλλο το μπορώ, έχουμε ακόμα ψωμι να φτάσουμε σε μια single gpu τόσο δυνατη που να οδηγει ανα πασα στιγμη 3 μονιτορς με 7 καντάρια ΑΑ και ολα τσιτα (και δεν μιλαω για παιχνιδια του στυλ F1 2012). Link to comment Share on other sites More sharing options...
X4K4 Οκτώβριος 7, 2013 #1786 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 αν εβγαζε η invidia αυτα που επρεπε να βγαλει μετα την 680 θα βλεπαμε.....αλλα 8ελουν ανταγωνισμο για να βγαζουν κι'αλλες τατιανες του 1κ....:patsak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimon_ma Οκτώβριος 9, 2013 #1787 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 [MENTION=9802]takis-pa[/MENTION] Για να δουμε σε τι πεσαμε Δεν ειχε καμια reference το MG Manager... και πηρα την CU II OC Βγηκαν τα καβουρια στην τσεπη και δεν πηρα σημερα τη δευτερη... Ειχες δικιο στο οτι στην φερνουν την ιδια μερα Πηγα 12.30 και στις 16.00 την ειχα στα χερια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Οκτώβριος 9, 2013 #1788 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Για να δουμε σε τι πεσαμε Δεν ειχε καμια reference το MG Manager... και πηρα την CU II OC Βγηκαν τα καβουρια στην τσεπη και δεν πηρα σημερα τη δευτερη... Ειχες δικιο στο οτι στην φερνουν την ιδια μερα Πηγα 12.30 και στις 16.00 την ειχα στα χερια μου Ωραιος Κιμων, μια χαρα ειναι η καρτουλα, την αλλη να την παρεις απο εδω. Asus GeForce GTX 780 3GB GDDR5 GTX780-DC2OC-3GD5 Αντε και καλα κλοκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimon_ma Οκτώβριος 9, 2013 #1789 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Δεν ξερω αν λεει κατι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Οκτώβριος 9, 2013 #1790 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Πάντως απ'ότι βλέπω, οι asus gtx 780 dcii έχουν το υψηλότερο asic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Οκτώβριος 9, 2013 #1791 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Δωστης ζουμι (ρευμα - PT)και ξεκινα :big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_KiLLA Οκτώβριος 9, 2013 #1792 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Δεν ξερω αν λεει κατι αυτο Για δωσε αποτελεσματα να δουμε ολοι μαζι εαν λεει κατι... Να δουμε και σε σχεση με του [MENTION=9603]firekiller[/MENTION] την καρτα που ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Οκτώβριος 9, 2013 #1793 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Καποιος ([MENTION=22471]Da_KiLLA[/MENTION]) ψηνεται ασχημα για dcii:hehe:[MENTION=25128]kimon_ma[/MENTION] , αντε ανεβασε τιποτα να παρουμε "ματι":D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimon_ma Οκτώβριος 9, 2013 #1794 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Mεχρι εδω παει ο πυρηνας με 1.2V Εντελως προχειρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Οκτώβριος 9, 2013 Author #1795 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Mεχρι εδω παει ο πυρηνας με 1.2VΕντελως προχειρα... Καλοδουλευτη. Μην τεζαρεις την καρτουλα με ταση αν θες να μεινεις με το official bios. Τσεκαρε που τελειωνουν οι μνημες γιατι το valley παιρνει αρκετα απο αυτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 10, 2013 #1796 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2013 Mια ερώτηση από μένα τον άσχετο....Τεζάρεις τις μνήμες αρχικά ...βρίκεις memmax..τεζάρεις gpu ...βρίσκεις gpu max....Σε συνδυασμό mem max & gpu max έχετε throttle λόγω κλειδωμένου Power target στο 106-110%? To ίδιο συμβαίνει και στην σειρά 6χχ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Οκτώβριος 10, 2013 #1797 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2013 Πετα το τραγικο μαμα bios στα σκουπιδια.Η μαιμου ειναι ωραια εχει φτασει στην 3η γενια απογονων και κοροιδευει με στυλ και ουσια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 10, 2013 #1798 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2013 Πετα το τραγικο μαμα bios στα σκουπιδια.Η μαιμου ειναι ωραια εχει φτασει στην 3η γενια απογονων και κοροιδευει με στυλ και ουσια ...μην τα λες αυτά γιατί σε ακούει η οσία μεγαλοπαρθενα([MENTION=2962]zpaf[/MENTION]) του forum Το real time hacking bios του evga precision και afterburner που έχουν ένα σωρό προβλήματα είναι καλύτερα ? Για games παιδια μακρια απο τετοια πραγραμματα! Προκαλουν stuttering... επισης πολλα προβλήματα σε προγράμματα με πλατφόρμες. Βαλτε ενα ωραιο bios με τα ρολογια που θελετε και τελος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Οκτώβριος 10, 2013 #1799 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2013 Το real time hacking bios του evga precision και afterburner που έχουν ένα σωρό προβλήματα είναι καλύτερα ! Για games μακρια! Προκαλουν stuttering... Kαλα ρε, μεχρι τωρα μας τα ειχες κανει τσουρεκια με τα μαιμουδοβιοσ και τετοιο εχεις ακομα πανω στην τατιανα, τωρα μας λες οτι εχουν θεματα και αυτα και οτι ειναι για πεταμα?? Τετοια κωλοτουμπα εσυ και ο billpepas στο αλλο thread, μια μας λει οτι η 290χ θα ξεβρακωνει και θα κανεi σεχ στην τιταν, μια οτι μπορει να ειναι πισω απο 780:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 10, 2013 #1800 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2013 Kαλα ρε, μεχρι τωρα μας τα ειχες κανει τσουρεκια με τα μαιμουδοβιοσ και τετοιο εχεις ακομα πανω στην τατιανα, τωρα μας λες οτι εχουν θεματα και αυτα και οτι ειναι για πεταμα??Τετοια κωλοτουμπα εσυ και ο billpepas στο αλλο thread, μια μας λει οτι η 290χ θα ξεβρακωνει και θα κανεi σεχ στην τιταν, μια οτι μπορει να ειναι πισω απο 780:hehe: Προβλήματα προκαλούν τα evga prec και afterburner... αυτό λέω! Ογκονσουτιζεις ? Βασικα ευθύνομαι και εγω ετσι οπως το διατύπωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.