Trexx Ιούνιος 26, 2013 #1261 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Νικολα ποτε δεν ημουν της αποψης να ανακατεβω τα top enthusiast κομματια με τα low end... To αν θα εχει διαφορα στην αποδοση θα το δουμε οταν/αν παρει ο φιλος την 780 και ποσταρει κανενα νουμερακι. Δεν υπάρχει κάτι low end στο σύστημά του. Το θέμα είναι αν θα τον περιορίσει κάπου η σύνθεσή του στην αξιοποίηση της κάρτας. Δεν θα τον περιορίσει με το παρόν σύστημα. Στο αισθητικό έχεις ένα point αλλά αυτό είναι τελείως άλλο ζήτημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούνιος 26, 2013 #1262 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 @csaris μια χαρα τα βλεπω και τα skor στα games! stok cpu/gpu βεβαια αν ηταν κλοκαρισμενος ο cpu η ακομα καλυτερα ενας ivy/haswell θα πηγενε ακομα καλυτερα..... αλλα σου ξαναλεω δεν με εχει προβληματισει κατι μεσα στο gaming μεχρι στιγμης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 26, 2013 #1263 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 [MENTION=28628]kyr..[/MENTION] Αν έχεις το hitman absolution v.1.0.444.0 τρέξε μία το bench να δω κάτι αν μπορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούνιος 26, 2013 #1264 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 @kyr.. Αν έχεις το hitman absolution v.1.0.444.0 τρέξε μία το bench να δω κάτι αν μπορείς. δεν το εχω! αλλα θα το κατεβασω! κοιτα αμα τα ψαχνεις ολα ενα,ενα καπου θα βρεθει η λομπα,δεν ξερω αν ειναι στο hitman η καπου αλλου? ας πουμε στο metro βγαζω καλυτερο σκορ απο τον zpaf,που τρεχει με 3770κ στα 4,5! λογικο γιατι εμενα ειναι oced edition η gpu,αν και λιγο καλυτερο σκορ θα μπορουσα να βγαλω,αν ειχα κλοκαρισμενο τον cpu η ακομα καλυτερα ivy/haswell στο grid 2 ο zpaf βγαζει 103fps ενω εγω 101fps εδω εχει λομπα,γιατι θα επρεπε να ειμουν μπροστα του κατα 10fps σιγουρα καλυτερα να εχεις νεα πλατφορμα με αυτην την καρτα,αλλα και 2500 στοκ δεν με απογοητευει τουλαχιστον ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιούνιος 26, 2013 #1265 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 @kyr.. Αν έχεις το hitman absolution v.1.0.444.0 τρέξε μία το bench να δω κάτι αν μπορείς. απο τι εχω προσεξει τρεξ, σε όλους ρωτάς να τρέξουν αυτό το bench, αλλά χωρίς να γνωρίζω γιατι, συνηθως ζητας η αυτο η του sleeping dogs που νομιζω ειναι λιγο πολυ amd optimized.γιαυτο το θες ε??? ατιμουλη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούνιος 26, 2013 #1266 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Δεν υπάρχει κάτι low end στο σύστημά του. Το θέμα είναι αν θα τον περιορίσει κάπου η σύνθεσή του στηναξιοποίηση της κάρτας. Δεν θα τον περιορίσει με το παρόν σύστημα. Στο αισθητικό έχεις ένα point αλλά αυτό είναι τελείως άλλο ζήτημα. Δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε αλλο, ας παρει το παληκαρι και ας ριξει κανενα νουμερο να δουμε ποσο και που θα τον κοβει. [MENTION=28628]kyr..[/MENTION] Παιζει ρολο το engine που τρεχεις... Δοκιμασε μια F1 2012 & Crysis 3.. To hitman παιρνει καρε απο την συχνοτητα των μνημων και οσο πιο δυνατο gpu εχεις τοσο πιο πολυ θα φαινεται η διαφορα! Αν αξιζει ή οχι αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούνιος 26, 2013 #1267 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε αλλο, ας παρει το παληκαρι και ας ριξει κανενα νουμερο να δουμε ποσο και που θα τον κοβει.@kyr.. Παιζει ρολο το engine που τρεχεις... Δοκιμασε μια F1 2012 & Crysis 3.. To hitman παιρνει καρε απο την συχνοτητα των μνημων και οσο πιο δυνατο gpu εχεις τοσο πιο πολυ θα φαινεται η διαφορα! Αν αξιζει ή οχι αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο! ναι αλλα ειναι χωρις Α/Α εγω το παιζω με χ8 msaa! ! κοιτα δεν σου κανω τον εξυπνο ετσι ειναι οπως τα λες! αλλα αν δεν το ψαξεις δεν το καταλαβενεις,εσυ θελεις να με βαλεις στα εξοδα παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Ιούνιος 26, 2013 #1268 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 εσυ θελεις να με βαλεις στα εξοδα παλι Σε κατι τετοια ειναι μανουλα ο φιλος μου ο Χρηστος.:hehe: Α Χρηστο [MENTION=10015]csaris[/MENTION] δεν ανανεωνεις το Avatar σου ετσι να γουστρουμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 26, 2013 Author #1269 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Hitman ολα τεζα MSAA Off και στις δυο περιπτωσεις. 3770K @ defaults ram @ 800MHz gtx780 @ defaults 3770K @ defaults ram @ 1300MHz gtx780 @ defaults Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούνιος 26, 2013 #1270 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Σε κατι τετοια ειναι μανουλα ο φιλος μου ο Χρηστος.:hehe:Α Χρηστο [MENTION=10015]csaris[/MENTION] δεν ανανεωνεις το Avatar σου ετσι να γουστρουμε!!! Τακη απο Σεπτεμβρη... Ξερεις εσυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Ιούνιος 26, 2013 #1271 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 από Σεπτέμβρη ; [ame=http://www.youtube.com/watch?v=eH6XayaLTw8&feature=player_embedded]AMD Radeon[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomes Ιούνιος 26, 2013 #1272 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Αν κοιτάξετε όλο το σύστημα είναι καθαρά για gaming. Δεν πιστεύω ο επεξεργαστής να έχει πρόβλημα.Τι πρόβλημα να έχει; να κόβει από την gpu; Όσον αφορά θέμα εμφάνισης είναι καθαρά θέμα γούστου.Πχ το prodigy το ερωτεύτικα.Πιο πριν είχα την κατάπτυστη υλοποίηση της 7870 από Sapphire. Έβγαζε black screen. Ε με τα πολλά την επέστρεψα στο amazon και μου επέστρεψαν τα λεφτά.Για την ιστορία την παρήγγειλα.Ποια θα είναι τα σημάδια ότι το τροφοδοτικό μου δεν αντέχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούνιος 26, 2013 #1273 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Αν κοιτάξετε όλο το σύστημα είναι καθαρά για gaming. Δεν πιστεύω ο επεξεργαστής να έχει πρόβλημα.Τι πρόβλημα να έχει; να κόβει από την gpu; Όσον αφορά θέμα εμφάνισης είναι καθαρά θέμα γούστου.Πχ το prodigy το ερωτεύτικα. Πιο πριν είχα την κατάπτυστη υλοποίηση της 7870 από Sapphire. Έβγαζε black screen. Ε με τα πολλά την επέστρεψα στο amazon και μου επέστρεψαν τα λεφτά. Για την ιστορία την παρήγγειλα.Ποια θα είναι τα σημάδια ότι το τροφοδοτικό μου δεν αντέχει; προχωρα για το τροφοδοτικο δεν ειμαι σιγουρος αλλα εφοσον ο csaris λεει οτι με δυο τιτανες ειδε 600watt...εισαι οκ! με τον επεξεργαστη μην μασας(οχι οτι δεν θα εισουν καλυτερα αν μπορουσες να τον κλοκαρεις) αυτοι πιο πανω ειναι τρελοι...εχουν στεναξει τα παγκοσμια forum με τα νουμερα τους............. τα αγγλακια ακομα παραμιλανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 26, 2013 #1274 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 απο τι εχω προσεξει τρεξ, σε όλους ρωτάς να τρέξουν αυτό το bench, αλλά χωρίς να γνωρίζω γιατι, συνηθως ζητας η αυτο η του sleeping dogs που νομιζω ειναι λιγο πολυ amd optimized.γιαυτο το θες ε??? ατιμουλη.... Είναι αρκετά παλιά τα παιχνίδια για να είναι ακόμα optimized. Το ίδιο τρέχουν και σε ati και σε nvidia. Απλά του ζήτησα το hitman γιατί είναι το πιο πλήρες στην εκμετάλλευση και cpu + gpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 26, 2013 Author #1275 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 απο τι εχω προσεξει τρεξ, σε όλους ρωτάς να τρέξουν αυτό το bench, αλλά χωρίς να γνωρίζω γιατι, συνηθως ζητας η αυτο η του sleeping dogs που νομιζω ειναι λιγο πολυ amd optimized.γιαυτο το θες ε??? ατιμουλη.... AnandTech | NVIDIA GeForce GTX 780 Review: The New High End Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούνιος 26, 2013 #1276 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Τα Αγγλακια προσπαθούμε να τα κανουμε αντρες αλλα φοβούνται να τις κλοκαρουν τις καρτες τους αχαχα εμεις λεφτα έχουμε λεμε μεχρι και ο τοτε προθυπουργαρας μας το λεγε μπεεεεεε αχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 26, 2013 #1277 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 από Σεπτέμβρη ; reality Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 26, 2013 #1278 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 reality χαχαχαχ καλό ! Παιδιά αληθεύουν οι φήμες περι Titan ultra ή limited edition ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούνιος 26, 2013 #1279 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 χαχαχαχ καλό ! Παιδιά αληθεύουν οι φήμες περι Titan ultra ή limited edition ; To titan le που ελεγαν εγινε 780... Το ultra λενε για Q3. Βασικα με τοσο throttling που θα εχει το ultra -εκτος και αν διορθωθει κατι- το βλεπω να πηγαινει απατο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 26, 2013 #1280 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 To titan le που ελεγαν εγινε 780... Το ultra λενε για Q3.Βασικα με τοσο throttling που θα εχει το ultra -εκτος και αν διορθωθει κατι- το βλεπω να πηγαινει απατο! Σαν Ζεστη φρατζολα θα φευγει o Super Titanas των 2880 cuda cores σε Αμερικα και πλουσιες χωρες! Τωρα σε χωρες οπως Ελλαδα, Βραζιλια και Αργεντινη δυσκολα τα πραγματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.