Jump to content

NVIDIA GeForce GTX 780

zpaf

Recommended Posts

εγώ ξέρω ότι είμαι μείον 145,74 ευρό στον λογαριασμό μου...και έχω λάβει απόδειξη από την τράπεζα ότι έγινε η συναλλαγή...τους το έστειλα κιόλας με mail και απάντηση λογικά θα λάβω την επόμενη εβδομάδα....

Περιμένουμε, εγώ και ο Johnny μέχρι Τρίτη και αν όλα πάνε κατευχήν τους βάζουμε κι εμείς τα χρήματα και φύγαμε για 780 :D

• Replies 2,2k
  • Created
  • Last Reply

Τους έχω πληρώσει ήδη και περιμένω να φανούν τα λεφτά στον λογαριασμό τους. Μου είπαν οτι μόλις λάβουν τα χρήματα θα ξεκινήσει η αποστολή παραγγελίας , οπότε θετική ενέργεια και αναμένουμε!

παιδια ευχομαι σε ολους σας να σας ερθουν οι καρταρες σας!!! ξερω οτι εισαστε σε αγωνια και ευχομαι να εχετε ολοι αισιο τελος :T::T::T::T::T::T::T:

Μετά την αγωνία των πανελλαδικών δεν παίζει να μας επηρεάζει τίποτα :p Μακάρι όλα να πάνε καλά και να της λάβουμε κανονικότατα! Από Τρίτη θα ξέρουμε λογικά.

απο το mindfactory.de στα 115Ε

btw επειδη δε ξερω γερμανικα.αν οντως ισχυει το 550.ειναι καλη τιμουλα

3072MB Gainward GeForce GTX 780 Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail)

ναι οντως σε σχεση με εδω ειναι πολυ καλη η τιμουλα της:T:

Για να μη μας στείλουν κάποιο μήνυμα " ξέρετε κάναμε λάθος " κλπ είμαστε σε καλό δρομο :) ... πιστεύω

Τετάρτη πάω Εθνική να τους καταθέσω τα χρήματα - όλα καλά θα πάνε :D :D

[MENTION=22080]tavliban[/MENTION] μιας και είσαι ο πρώτος που τους έστειλες τα χρήματα βασιζόμαστε πάνω σου :) ότι μήνυμα έρθει πόσταρε το :) ακόμα να τα δουν ; αλλά να μου πεις online μπορεί να αργουν περισσότερο ;

Πάντα αργούσε στις απαντήσεις του το συγκεκριμένο από ότι έχω δει σε διάφορα

threads. Και όχι μόνο για τέτοιες περιπτώσεις λάθους αλλά και για προϊόντα με νορμαλ

τιμές. Μην ανησυχείτε λόγω της αργοπορίας δλδ.

MSI GeForce GTX780 3GB | Skroutz.gr 831e

οτι να ναι! :hehe:

Μα που ειναι το περιεργο αφου Ελλαδα εχουμε τα καλυτερα προιοντα για αυτο και η τιμη που βλέπεις μαζι προσφορα και ενα πετονι λαδι καλαματας για να μπορέσεις να πας τα ρολόγια της καρτας στο θεο με θερμοκρασιες που ζηλευουν ακομα και στην Ανταρκτική αχαχαχαχα:sarcastic::sarcastic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.