Jump to content

NVIDIA GeForce GTX 780

zpaf

Recommended Posts

• Replies 2,2k
  • Created
  • Last Reply
Αφού υπάρχουν τα bios και για τις δύο τότε τα περνάμε και τα προβλήματα περί throttling κ.τ.λ. τέλος.

Από κει και πέρα πάμε σε custom και όχι reference, γιατί?θόρυβο?overclock?δυνατότητα αλλαγής bios υπάρχει και στις δύο?

Επειδή κάποιοι έχουν νερό και ο θόρυβος δεν απασχολεί.

Δεν έχεις ποστάρει νούμερα καλύτερα και από Titan κλοκαρισμένη, συνονόματε?Δλδ να τα ψάξω να τα βρω?

Αν με ρωτας για νερο κοινως ξεβρακωμα και στις δυο καρτουλες με την οποια τυχη για καλο κομματι

εγω θα επαιρνα αυτην στα 559 ευρω

3072MB Palit GeForce GTX 780 Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail)

και οχι αυτην στα 891 ευρω

6144MB Gigabyte GeForce GTX Titan Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail)

για νουμερακια εδω ....

θα συμφωνισω και εγω με τον zpaf,το να δωσει καποιος +300 μονο για gaming ειναι πολλα,για την ΤΙΤΑΝ vs 780

αλλα ρε διαολε σταματα να παραπληροφορεις τον κοσμο,ειτε το θελουμε ειτε οχι η τιταν ειναι μπροστα,και επιππλεον η ΤΙΤΑΝ με 6g ειναι καλυτερη επιλογη απο την 780 3g για 3μονιτορ,ενας που εχει φραγκα και δεν τρολαρει,και παιζει σε 3monitor, ΤΙΤΑΝ θα προτιμησει!!

θα συμφωνισω και εγω με τον zpaf,το να δωσει καποιος +300 μονο για gaming ειναι πολλα,για την ΤΙΤΑΝ vs 780

αλλα ρε διαολε σταματα να παραπληροφορεις τον κοσμο,ειτε το θελουμε ειτε οχι η τιταν ειναι μπροστα,και επιππλεον η ΤΙΤΑΝ με 6g ειναι καλυτερη επιλογη απο την 780 3g για 3μονιτορ,ενας που εχει φραγκα και δεν τρολαρει,και παιζει σε 3monitor, ΤΙΤΑΝ θα προτιμησει!!

Εσυ μεινε σε αυτα που γραφεις και ασε τους αλλους να κρινουν .....

γιατί αντί να τρώγεστε ( βασικά ο seb ) δεν ποστάρετε νουμεράκια και οι δύο ;

Κοm τι να ποσταρω ακριβώς ? Εκει που τελειώνει αυτός ξεκινάω εγώ... με 1161mv έχω τα 1200! και ειμαι πανω απο 80+ fps στο valley με το καλημερα...

Εσυ μεινε σε αυτα που γραφεις και ασε τους αλλους να κρινουν .....

τι να κρινουνε οι αλλοι τα +300ε? μαζι τους και εγω

αλλα ομως δεν ειναι Τιταν,

δεν μπορω να καταλαβω τι τρωγεσε τσαμπα,εμενα προσωπικα με κουραζει παρα πολυ αυτο που κανεις,καθε ποστ που διαβαζω τρολλ,τα ιδια και τα ιδια

ενταξει!!,αλλα ξεκωλα,σαν μικρο παιδι κανεις!

τι να κρινουνε οι αλλοι τα +300ε? μαζι τους και εγω

αλλα ομως δεν ειναι Τιταν,

δεν μπορω να καταλαβω τι τρωγεσε τσαμπα,εμενα προσωπικα με κουραζει παρα πολυ αυτο που κανεις,καθε ποστ που διαβαζω τρολλ,τα ιδια και τα ιδια

ενταξει!!,αλλα ξεκωλα,σαν 15χρονο κανεις

Mας τα χε κανει MOLTO κρουασαν :hehe: με την ανυπαρκτη κοκκινη και συνεχιζει χειροτερα με την πρασινη!

Τι να πεις...

Ο παλιμπαιδισμός του 40αρη στα max του...

Κοm τι να ποσταρω ακριβώς ? Εκει που τελειώνει αυτός ξεκινάω εγώ... με 1161mv έχω τα 1200! και ειμαι πανω απο 80+ fps στο valley με το καλημερα...

Ορεστη my friend τρεξε μια ενα valley να δω το 80αρι να γουσταρω απο μια και μονο τιταν (Σπερνω εχ8ρα τωρα)αχαχαχα καφτε τες ρεεεε ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!:jump::jump::jump:

Ορεστη my friend τρεξε μια ενα valley να δω το 80αρι να γουσταρω απο μια και μονο τιταν (Σπερνω εχ8ρα τωρα)αχαχαχα καφτε τες ρεεεε ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!:jump::jump::jump:

Δες του csaris 82,5 fps (valley) αλλα και τα 58fps στο metro last light αλλα γιατι ομως θα πρεπει να το κανω και εγω...? :p

Οταν ξερω οτι η δικια μου καρτα παιζει με καλυτερο voltage απο του csaris στα ιδια mhz!

Δηλαδη παιζω με 1.136mv &1.150!

Εχω συνδεσει τα monitor μου 3+1 και δεν με ενδιαφερει κατι αλλο....

Κοιτα το 80+ εδω .....

i5-2500K @5.0Ghz ---- GTX Titan @ 1246/1877

vbest.jpg

Overclockers UK Forums - View Single Post - **Official Heaven Vally Leaderboard**

Αλλο setup!

...oσο για το score του csaris ήμουν μπροστά όταν το έκανε!

επισης ειναι 1246 ολη την ωρα? Δηλαδη εχει φορεσει το bios ? Γιατι μπορει να ξεκιναει 1246+ και να πεφτει 1120 στο bench!

Δηλαδη ειμαι 2ος στο overclockers.co.uk και εχασα για 0,2fps?

Oχι ρε φιλε!

Επανερχομαι με την Ελληνικη πρωτια!:hehe::jester:

Κοιτα το 80+ εδω .....

i5-2500K @5.0Ghz ---- GTX Titan @ 1246/1877

vbest.jpg

Overclockers UK Forums - View Single Post - **Official Heaven Vally Leaderboard**

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] ποσταρε το στο οverclockers.co.uk να μαθαινουν... τα γατακια!:hehe:

Aφιερωμενο!

Εβαλα το cpu στα 4.9ghz.

5xwo.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.