osfp1980 Ιούνιος 14, 2013 #921 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2013 Φίλε μου,Είσαι ο άνθρωπος μας! Αφού τις έχεις δοκιμάσει και τις δύο μπορείς να κάνεις έναν κόπο και να μας πεις διαφορές;Έχω την 7970 και το μόνο που νιώθω ότι μου έχει λέιψει είναι το physx στο Mafia2. Γενικά ποια θα προτεινες για 1080; την 680 :worship::worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 15, 2013 Author #922 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 Κοκκινο χρωμα σε πρασινη καρτα ; μπλιαχ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούνιος 15, 2013 #923 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 τι δουλεια εχει κοκκινο της asus,στην βλαχοevga της γειτωνιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannis76 Ιούνιος 15, 2013 #924 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 την 680 :worship::worship:μπορείς να προσθέσεις και κάποιο λογικό επιχείρημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούνιος 15, 2013 #925 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 μπορείς να προσθέσεις και κάποιο λογικό επιχείρημα;δεν μπορει εδω yannis76 διοτι απαγορευεται απο τους υπευθυνους του φορουμ, ανοιξε νεο τοπικ αν θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 15, 2013 Author #926 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 Αν εισαι πρασινος φαινεσαι απο μακρια .... 3 way sli gtx780 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούνιος 15, 2013 #927 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 σιγα να μην κανω το pc μου φωσφοριζε να γελαει ο κοσμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 15, 2013 Author #928 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 Καπως ετσι εχει η ιστορια με τις δυο ομοσταβλες καρτουλες.Titan vs 780: Stock BIOS reference card OC battle Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 15, 2013 #929 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 Καπως ετσι εχει η ιστορια με τις δυο ομοσταβλες καρτουλες.Titan vs 780: Stock BIOS reference card OC battleακομα το παλευεις εσυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Ιούνιος 15, 2013 #930 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 ακομα το παλευεις εσυ... τι να κανει ο φιλος @zpaf αβανταρει το κουτσαδακι που δεν εγινε TITAN :hehe::hehe: φιληκα παντα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Ιούνιος 15, 2013 #931 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 εγώ βλέπω ότι το "κουτσαδάκι" θερίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 16, 2013 Author #932 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Και το συγκεκριμενο κουτσαδακι θεριζει πολυ. :happy2: Unigine Heaven 4 - Overclockers UK Forums **Official Heaven Vally Leaderboard** - Overclockers UK Forums στο τσακ ειμαι λεμε να την νερουλιασω. Stren's Titan Water Block Roundup Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Ιούνιος 16, 2013 #933 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 μπράβο zpaf ωραία σκοράκια !επίσης πολύ καλή η απόδοση του xspc,θα παρακολουθήσω το thread να δω τί κάνει και το watercool που λέει ότι περιμένει ο τυπάς ( η ΕΚ τα έχει σκατ@σει τελευταία η μου φαίνεται ; )άντε σε λίγο καιρό και εγώ στο club :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 16, 2013 Author #934 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 μπράβο zpaf ωραία σκοράκια !επίσης πολύ καλή η απόδοση του xspc,θα παρακολουθήσω το thread να δω τί κάνει και το watercool που λέει ότι περιμένει ο τυπάς ( η ΕΚ τα έχει σκατ@σει τελευταία η μου φαίνεται ; ) άντε σε λίγο καιρό και εγώ στο club :hi: Και εγω κοιταγα το xspc αλλα ο τυπος επαιξε με το EK και .... Stren's Titan Water Block Roundup - Page 6 ισως ο [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] μας πει παραπανω πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannis76 Ιούνιος 16, 2013 #935 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 τι να κανει ο φιλος @zpaf αβανταρει το κουτσαδακι που δεν εγινε TITAN :hehe::hehe: φιληκα παντα!! Αγαπητο lab.gr μπορειτε σας παρακαλω να προσθεσετε εναν αυτοματο ελληνικο διορθωτη στα κειμενα μας;;; Φιληκα πάντα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 16, 2013 Author #936 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Μια βολτα στο BF3 με ultra settings σε μια αδεια Noshahr Canals με τον 3770Κ και την GTX780 στα μαμα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 16, 2013 #937 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Κάθομαι και διαβάζω...και διαβάζω...και διαβάζω και πραγματικά απορώ...!!!1α)Πως μπορείτε μερικοί και κράζετε για την 780 και το oc της που είναι ψιλό και τους πυκνωτές(από που και ως που!!!)1β)Όπου η Titan βογκάει για να φτάσει τα 1150 ενώ η 780 πάει στο χαλαρό της αλλά και 1250 και όσοι πάτε Titan 1150+ απορώ σε εσάς δεν πάει αυτό με τους πυκνωτές???!!!2)Εγώ βλέπω 780 να πιάνουν άνετα τα 1200 και πολλές 1250+ ενώ οι Titan 1100 και κάποιες 1150 με το ζόρι.3)Η 780 βλέπω με τα ρολόγια που πιάνει, και είναι στην πένα από θερμοκρασίες και τάσεις και χωρίς κανένα πρόβλημα που λέτε σε πυκνωτές, βλέπω να περνάει και Titan ακόμα και αυτή κλοκαρισμένη.Πόσα αποτελέσματα έχει ποστάρει ο [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] και το έχουμε δει αυτό!Και κάποιοι συνεχίζετε και λέτε ότι λέτε!!!Απορώ!και4)και στην τελική των τελικών...πείτε ότι η Titan είναι λίγο καλύτερη,πόσο % καλύτερη είναι και πόσο % ακριβότερη που έχετε και το κοπανάτε και χαίρεστε απορώ και εδώ!!!Ρε [MENTION=2962]zpaf[/MENTION]Πες μου σε παρακαλώ ρε συ γιατί θα πηδηχτώ από το παράθυρο...είμαι λάθος ή η κάρτα απλά τα σπέρνει και κλοκάρει και άνετα ψιλά και λόγο overclock περνάει και Titan??!!!Εδώ μέσα δεν έχεις ποστάρει σκόρια που πατάνε Titan?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 16, 2013 #938 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Θα το πω απλά και κατανοητά, η TITAN GTX είναι 10-15% μπροστά οτι και να κάνει ο [MENTION=2962]zpaf[/MENTION]... Δεν περναει αλλα ουτε και ακουμπαει την ΤΙΤΑΝ. Τιταν που δεν ocαρει δεν υπαρχει.... αυτο ελειπε! κυπουρε -> Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 16, 2013 Author #939 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Λοιπον συνονοματε διαβασε με καλα γιατι δεν θα ξανα αναφερθω στο θεμα titan vs 780.Αν θες καρτα για παιχνιδια και μονο δεν εχεις πολλες επιλογες σημερα.Σε οποιο μαγαζι και να μπεις να αγορασεις η διαφορα αναμεσα στις δυο καρτες ειναι 300 ευρω.Κοιτα εδω ...EVGA | ProductsEVGA | ProductsOut of the box χωρις μαιμουδοbios τι παιρνεις;Μονοδρομος η EVGA GeForce GTX 780 SC w/ ACX Cooler.Ουτε thermal throttling ουτε power throttling ουτε βουβουζελε καταστασεις.http://www.techpowerup.com/reviews/EVGA/GTX_780_SC_ACX_Cooler/Παμε να δουμε και το αλλο σεναριο με τα μαιμουδοbios.Τελος στο power throttling για την titan και max volts για τις δυο στο 1.212vΑναλογα λοιπον το κομματι που σου εχει κατσει ανεβαινεις ..... Αλλα μονοδρομος παλι για μενα η επιλογη EVGA GeForce GTX 780 SC w/ ACX Cooler αφουη reference titan θα συνεχιζει να ψηνεται και να βουβουζελιαζει.Να μην μιλησω για υλοποιηση με δυο καρτες οπου η διαφορα παει στα 600 ευρω χωρις πραγματικα λογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 16, 2013 #940 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Αφού υπάρχουν τα bios και για τις δύο τότε τα περνάμε και τα προβλήματα περί throttling κ.τ.λ. τέλος.Από κει και πέρα πάμε σε custom και όχι reference, γιατί?θόρυβο?overclock?δυνατότητα αλλαγής bios υπάρχει και στις δύο?Επειδή κάποιοι έχουν νερό και ο θόρυβος δεν απασχολεί.Δεν έχεις ποστάρει νούμερα καλύτερα και από Titan κλοκαρισμένη, συνονόματε?Δλδ να τα ψάξω να τα βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.