Jump to content

NVIDIA GeForce GTX 780

zpaf

Recommended Posts

Οποτε ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος αγορας απο Amazon? Υπαρχει μη Ελληνικη διευθυνση στην Ελλαδα?

Ο καλύτερος τρόπος είναι να έχεις συγγενείς/φίλους εκέι για να στο φέρουν οι ίδιοι... Υπάρχουν εταιρίες που με κάποιο αντίτιμο το παίρνουν και στο στέλνουν Ελλάδα αλλά δεν το έχω ψάξει αρκετά για να σου πω περισσότερα.

• Replies 2,2k
  • Created
  • Last Reply

Eχουμε κανενα νεο απο νερουλαδες η γενικα overclockers πως παει το καρτονι?Παρολο που ο ελεγκτης PWM ειναι χειροτερος σε σχεση με titan "αν και το chipaki ειναι custom" βλεπω οι καλες υλοποιησεις ξερπερασαν ηδη το οριο του 1200 max boost για benches.

Ε οκ δεν είναι ακριβώς refresh αυτό. Για refresh καλύτερα θα είναι να δούμε το 680 --> 770 μιας και είναι το ίδιο chip refreshed ώστε να έχει τις ανάλογες βελτιώσεις λόγω ωρίμανσης.

Η 780 είναι τελείως άλλο die. Ίσως να είναι πιο σωστό να το σκεφτόμασταν σαν τις επιδόσεις μιας υποθετικής 24nm NVidia, και να περιμέναμε άλλο τόσο όταν πάει στα 20nm του χρόνου.

Το κορυφαιο FERMI ηταν το 580gtx στα 250 watt tdp, ειδαμε οτι με το KEPLER κατι εντελώς διαφορετικό στο ιδιο tdp εδωσε 100%+ σε απόδοση, με ταυτόχρονη αύξηση της μνημης απο 1,5gb-> 6,0gb.

Tο 2014 εχουμε το Maxwell το οποιο ειναι κατι πάλι παντελώς ΝΕΟ με καλυτερο perf/watt απο οτι ειδαμε στην μετάβαση fermi->kepler....

Οποτε παιδια φαντάζεστε τι θα κατεβασει η Nvidia του χρονου....ο φετινος Τιτάνας μπροστα στο Maxwell θα ειναι γατάκι!

BF III

bf_3.jpg

GTX TITAN (Kepler) -> 74,3 FPS

580 GTX (Fermi) -> 35,1 fps

CRYSIS III

crysis_iii.jpg

GTX TITAN (Kepler) -> 58,6 FPS

580 GTX (Fermi) -> 29,8 fps

Nvidia μια παράκληση, τρέλανε μας με την απόδοση σου του χρόνου ;)

Ε οκ δεν είναι ακριβώς refresh αυτό. Για refresh καλύτερα θα είναι να δούμε το 680 --> 770 μιας και είναι το ίδιο chip refreshed ώστε να έχει τις ανάλογες βελτιώσεις λόγω ωρίμανσης.

Η 780 είναι τελείως άλλο die. Ίσως να είναι πιο σωστό να το σκεφτόμασταν σαν τις επιδόσεις μιας υποθετικής 24nm NVidia, και να περιμέναμε άλλο τόσο όταν πάει στα 20nm του χρόνου.

πραγματικα οτι να ναι λετε οι κοκκινοι

πραγματικα οτι να ναι λετε οι κοκκινοι

Ώχου, δεν έχεις βαρεθεί; Ντε και καλά να βάλεις τους πάντες σε στρατόπεδα και να βάλεις flamebait παντου. Να πω ότι διαβάζεις και τι γράφει ο άλλος να πω οκ. Ούτε καν προσπάθεια.

Το κορυφαιο FERMI ηταν το 580gtx στα 250 watt tdp, ειδαμε οτι με το KEPLER κατι εντελώς διαφορετικό στο ιδιο tdp εδωσε 100%+ σε απόδοση, με ταυτόχρονη αύξηση της μνημης απο 1,5gb-> 6,0gb.

Tο 2014 εχουμε το Maxwell το οποιο ειναι κατι πάλι παντελώς ΝΕΟ με καλυτερο perf/watt απο οτι ειδαμε στην μετάβαση fermi->kepler....

Οποτε παιδια φαντάζεστε τι θα κατεβασει η Nvidia του χρονου....ο φετινος Τιτάνας μπροστα στο Maxwell θα ειναι γατάκι!

BF III

GTX TITAN (Kepler) -> 74,3 FPS

580 GTX (Fermi) -> 35,1 fps

CRYSIS III

GTX TITAN (Kepler) -> 58,6 FPS

580 GTX (Fermi) -> 29,8 fps

Nvidia μια παράκληση, τρέλανε μας με την απόδοση σου του χρόνου ;)

Μακάρι. Για εμένα το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρουμε και τίποτα για τον Maxwell και όσο να'ναι η 580 είχε τα δικά της θέματα που της έκοψαν επιδόσεις. Θέματα που λύθηκαν στον Kepler, γι αυτό και προσωπικά είμαι επιφυλακτικός.

To KEPLER έδωσε τέτοιο performance / watt γιατί ήταν πετσοκομμένο σε σχέση με το fermi (δεν μιλάω για gaming) !

Από Kepler σε Maxwell τι άλλο θα πετσοκόψουν για να αυξήσουν και άλλο αυτό το συντελεστή ?

Μην περιμένεις θαύματα σε αυτό τον τομέα και γενικά δεν ήταν θαύμα το 100%, αλλά κόψιμο.

To KEPLER έδωσε τέτοιο performance / watt γιατί ήταν πετσοκομμένο σε σχέση με το fermi (δεν μιλάω για gaming) !

Από Kepler σε Maxwell τι άλλο θα πετσοκόψουν για να αυξήσουν και άλλο αυτό το συντελεστή ?

Μην περιμένεις θαύματα σε αυτό τον τομέα και γενικά δεν ήταν θαύμα το 100%, αλλά κόψιμο.

GK10x ΝΑΙ..

GK110... με ίδιο TDP με την 580... που ακριβώς είναι πετσοκομμένο..?

Ώχου, δεν έχεις βαρεθεί; Ντε και καλά να βάλεις τους πάντες σε στρατόπεδα και να βάλεις flamebait παντου. Να πω ότι διαβάζεις και τι γράφει ο άλλος να πω οκ. Ούτε καν προσπάθεια.

Μακάρι. Για εμένα το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρουμε και τίποτα για τον Maxwell και όσο να'ναι η 580 είχε τα δικά της θέματα που της έκοψαν επιδόσεις. Θέματα που λύθηκαν στον Kepler, γι αυτό και προσωπικά είμαι επιφυλακτικός.

Eλεος ξεκολλάτε απο τις τσατσαριες που σας τρέφει ο κηπουρός...Κανενα ΘΕΜΑ με μνημη δεν ειχε το 580gtx.

BF III 1080p

bf_3.jpg

GTX TITAN (Kepler) -> 115,2 FPS

580 GTX (Fermi) -> 53,4 fps

CRYSIS III 1080p

crysis_iii.jpg

GTX TITAN (Kepler) -> 60,1 FPS

580 GTX (Fermi) -> 31,1 fps

Ολοι oι supercomputer βάλανε Κ20Χ των 225 tdp που καταστρέφει στο διαβα του και ακόμη μιλάς ρε adpano ? Χαζοί ειναι ολοι... keep walking boy!

Ολοι oι supercomputer βάλανε Κ20Χ των 225 tdp που καταστρέφει στο διαβα του και ακόμη μιλάς ρε adpano ? Χαζοί ειναι ολοι... keep walking boy!

Καλά ο ίδιος supercomputer που μιλάς opteron έβαλε, δεν λέει αυτό κάτι ούτε για την μια ούτε για την άλλη εταιρία. Τι πάει να πει πως γκρεμίζει στο διάβα του ?

Πάντως εγώ μίλησα για 680 που ήταν και ο διάδοχος της 580 και όχι για 780, titan ... Δεν μπορείς να μιλάς για επόμενη σειρά με 2+ χρόνια μετά, μην πω τρία.

Πάντως εγώ μίλησα για 680 που ήταν και ο διάδοχος της 580 και όχι για 780, titan ... Δεν μπορείς να μιλάς για επόμενη σειρά με 2+ χρόνια μετά, μην πω τρία.

ποιος διαδοχος? διαδοχο τον ελεγες εσυ εμεις αλλα λεγαμε

Α ρε @kyr.. τα έχεις παίξει. Βάζεις το username μου στο quote άλλου ατόμου; Ακόμα και στον ύπνο σου θα με βλέπεις. :hehe:

Eλεος ξεκολλάτε απο τις τσατσαριες που σας τρέφει ο κηπουρός...Κανενα ΘΕΜΑ με μνημη δεν ειχε το 580gtx.

?

Που είπα για μνήμη; Σε σάλεψε κι εσένα ο άλλος;

Ωραια θα κανω εγω μια προβλεψη για να καταλαβεις.

880GTX θα ναι το Μaxwell mid range(ας πουμε) με 150-175 watt tdp

και κανα 60-75% πανω απο Titan αποδοση.

Για το high end δε μιλαω αν δε εχει κλεισει η AMD μεχρι τοτε και κυκλοφορει μονο φθηνες λυσεις οπως στους επεξεργαστες.

Εχει γινει απειρες φορες post και οσων αφορα μεχρι στιγμης εχει επαληθευτει απολυτα στα perf/watt

http://www.brightsideofnews.com/Data/2013_3_19/Nvidia-Future-GPU-Roadmap-Revealed-Maxwell-Volta-Innovations-Shown/NVDA_GPURoadmap_689.jpg

P.S Το shared VRAM το χε ανακαλυψει πρωτη η AMD και τελικα δε το εφαρμοσε ...Μαλλον θα τα οπως και το crossfire stuttering η το eyefinity vsynch θα περιμενουμε 3 χρονια να το ξανα ανακαλυψει η nvidia να δουμε ασπρη μερα :D

Αρχικό μήνυμα απο Andeus viewpost.gif

ποιος διαδοχος? διαδοχο τον ελεγες εσυ εμεις αλλα λεγαμε

Pop-corn-hoodie.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.