Jump to content

NVIDIA GeForce GTX 780

zpaf

Recommended Posts

Καλά σφάζει η κάρτα....

Άσε που τα 660$ είναι 435 λίρες όταν εδώ έχει απο 550+ απο ότι βλέπω.

Και κλοκάρει στον θεό.

Ράφι η Τιταν αφενός, πολύ δύναμε αφετέρου...

• Replies 2,2k
  • Created
  • Last Reply

[ame=http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-GTX780-SuperClocked-03G-P4-2784-KR/dp/B00CUIVSNS/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1369394342&sr=8-9]Amazon.com: EVGA GeForce GTX780 SuperClocked w/EVGA ACX Cooler 3GB GDDR5 384bit, DVI-I, DVI-D, HDMI,DP, SLI Ready (03G-P4-2784-KR): Computers & Accessories[/ame]

Πειρασμός η άτιμη....

Όντως το ACX Cooler κάνει απίστευτη δουλειά!!

Καλά περίμενα λοιπόν οτι θα ξεπερνούσε την Titan με λίγο OC... θα περιμένω να στρώσουνε λίγο οι τιμές μέχρι την επόμενη εβδομάδα (Προβλέπεται να γίνει σφαγή λόγο της ισοπέδωσης της 780 στις υπόλοιπες "μονοπύρηνες")

Όντως το ACX Cooler κάνει απίστευτη δουλειά!!

Καλά περίμενα λοιπόν οτι θα ξεπερνούσε την Titan με λίγο OC... θα περιμένω να στρώσουνε λίγο οι τιμές μέχρι την επόμενη εβδομάδα (Προβλέπεται να γίνει σφαγή λόγο της ισοπέδωσης της 780 στις υπόλοιπες "μονοπύρηνες")

Αυτό περιμένω κι εγώ γιατί έχω περιθώριο μέχρι μεσα Ιουνίου να παραγγείλω για να μου τη φέρουν από Αμερική. Ελπίζω να πέσει λίγο η τιμή γιατί 510€ που έρχεται τώρα δύσκολα θα τα δώσω. Έρχεται και η 770 την Πέμπτη οπότε φαντάζομαι ότι θα δούμε πτώση τιμών στις άλλες.

Είχα αγοράσει κάτι και πλέον έτσι όπως είναι τα πράγματα στην ελλάδα στο τελωνείο πλήρωσα το 110% της αξίας του τελικά... και φοβάμαι μην βγεί η 780 πιο ακριβή απο Titan

Με τελωνείο τι παίζει? η τελευταία αγορά από αμερική με πόνεσε πολύ!!!!

Αν αγοράσεις από amazon με την αποστολή να γίνεται σε ελληνική διεύθυνση σου υπολογίζει και έξοδα τελωνείου στην τιμή οπότε δε συμφέρει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.