billpeppas Μάϊος 23, 2013 #261 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Components » Graphics Cards - NVIDIA » NVIDIA GTX 780 Series - Overclockers UKBγαλε ενα 50 αρι περιπου τοσο ειναι τα Γ@#@τικα του ocuk και βαλε +2% φορο. Love Scan UK ( ναι, μου δίνει μίζες ο ιδιοκτήτης να τους προμοτάρω ) GeForce GTX 780 - (2304 Cores) - Scan.co.uk F*ck OCuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 23, 2013 #262 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 δαγκωνει η καρτα παντως...και σε φπς και σε τιμη. Πρεπει να κανει θαυμα η αμδ και γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Μάϊος 23, 2013 #263 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Εχει κανεις πληροφορηση για το ποτε θα γινει το price cut στα Ελληνικα καταστηματα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Μάϊος 23, 2013 #264 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 περιμενω να δω oc edition τυπου lithining/top θα βαρανε και την 7990? nvidia μας εχεις παρει τα μυαλα :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάϊος 23, 2013 #265 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 nvidia μας εχεις παρει τα μυαλα :happy2:Καλά εσύ και μούφα να έβγαινε το ίδιο θα έλεγες.Το θέμα είναι ότι η κάρτα όντως σπέρνει, ακόμα και στα 650 ευρώ. Τόσο πουλάγανε έτσι κι αλλιώςκάτι 680 και 7970 δήθεν σουπερ ντουπερ.. lightining και κολοκύθια με τη ρίγανηΜάλλον θα μπει σε pc φίλου οπότε θα έχω τη δυνατότητα να την τεστάρω και προσωπικά.Δικαιώνονται πάντως όσοι έλεγαν ότι η 680 δεν ήταν ποτέ η πραγματική ναυαρχίδα και ότι η πράσινη επαναπαύτηκε λόγω των επιδόσεων της 7970. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάϊος 23, 2013 #266 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Εγώ πάντως θα κάνω SLI.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Μάϊος 23, 2013 #267 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάϊος 23, 2013 #268 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 κηπουρέ ([MENTION=2962]zpaf[/MENTION]) κοιτα τι σου έχω! η 690gtx εμεινε απο μνημη Αρπα 35% πανω se 5760x1080... και οσο κατεβαίνουνε ανοίγει η διαφορά! Οπότε αλλού τα τσαλίμια σου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάϊος 23, 2013 #269 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 να πάω διακοπές, να μην πάω διακοπές... VS Για διακοπές με κόβω γιατί ποιός ακούει τη γυναίκα μετά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Μάϊος 23, 2013 #270 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Καλά εσύ και μούφα να έβγαινε το ίδιο θα έλεγες.Το θέμα είναι ότι η κάρτα όντως σπέρνει, ακόμα και στα 650 ευρώ. Τόσο πουλάγανε έτσι κι αλλιώς κάτι 680 και 7970 δήθεν σουπερ ντουπερ.. lightining και κολοκύθια με τη ρίγανη Μάλλον θα μπει σε pc φίλου οπότε θα έχω τη δυνατότητα να την τεστάρω και προσωπικά. ο τροπος σκεψεις σου ειναι λιγο κονοφθαλμος,και μιζερος 1) εχεις επιλεξει 7950 wattορουφιχτρα edition(οποτε?) 2) αν επιλεξεις μια τοπ η lithining και πιο κρυα θα ειναι πιο αθορυβη και δεν θα την κλοκαρεις ποτε μονο για bench γιατι θα εχουν πολυ oc απο την μαμα(και ολα αυτα χωρις να πειραξεις τιποτα την κουμπονεις και παιζεις) 3) θα ειναι σαν κοσμημα φοριεται και στο δεξι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάϊος 23, 2013 #271 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 ο τροπος σκεψεις σου ειναι λιγο κονοφθαλμος1) εχεις επιλεξει 7950 wattορουφιχτρα edition δεν μίλησα ποτέ για την κατανάλωση, δεν με αφορά. Το ξέρω ότι είναι βατορουφήχτρα, ποτέ δεν είπα το αντίθετο2) αν επιλεξεις μια τοπ η lithining και πιο κρυα θα ειναι πιο αθορυβη και δεν θα την κλοκαρεις ποτε μονο για bench(και ολα αυτα χωρις να πειραξεις τιποτα την κουμπονεις και παιζεις) Ούτε πιο κρύα θα είναι ούτε πιο αθόρυβη. Ξεχνάς ποιά κάρτα έχω και μάλλον μιλας για καμιά 79χχ reference. To να πάρεις lighting και να μην την κλοκάρεις είναι τουλάχιστον αστείο. Είπαμε, οι lightining είναι είτε για 15χρονους είτε για extreme overclockers. 3) θα ειναι σαν κοσμημα φοριεται και στο δεξι Εδώ πάω πάσο. Σίγουρα θα είναι ομορφότερη από τη δικιά μου τουλάχιστον.Άλλο ήταν βέβαια το νόημα του ποστ μου και είχε να κάνει με την τιμή της 780. Δεν κολλάει πουθενά η 7950 στη συζήτηση. Με την άφιξη της 780 σταμάτησε να είναι high end και ανήκει πλέον σε άλλη κατηγορία, όπως και η 680.Όσο για τη μιζέρια, ψάξε να δεις ένα ποστ μου σ αυτό το thread και ποιά είναι η γνώμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάϊος 23, 2013 #272 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9zVKzmVsNtA]Gigabyte GTX780 Windforce RushKit - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=uXjSfJlpFUA]GTX780 2560x1440 Crysis 3 MAXED Gameplay - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Μάϊος 23, 2013 Author #273 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 [MENTION=9802]takis-pa[/MENTION] Απο εδω θα ψωνισεις ; EVGA | Products | Product List Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilias04 Μάϊος 23, 2013 #274 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Για μελλοντικούς υποψήφιους ήρθε και εδώ στα 699ε :Υπολογιστές & Hardware :: Προϊόντα Αναβάθμισης :: Κάρτες Γραφικών :: Gigabyte GeForce GTX 780 3GB GDDR5 GV-N780D5-3GD-B - E-Gate | Η πύλη στον κόσμο των υπολογιστών Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Μάϊος 23, 2013 #275 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Άλλο ήταν βέβαια το νόημα του ποστ μου και είχε να κάνει με την τιμή της 780. Δεν κολλάει πουθενά η 7950 στη συζήτηση. Με την άφιξη της 780 σταμάτησε να είναι high end και ανήκει πλέον σε άλλη κατηγορία, όπως και η 680.Όσο για τη μιζέρια, ψάξε να δεις ένα ποστ μου σ αυτό το thread και ποιά είναι η γνώμη μου. δεν μηλησα για την 7950,αλλα για τον τροπο σκεψεις σου,που ανερεις αυτα που λες αναλογα με το πως σε συμφερει(τσεκαρισμενο) 9/10 αυτα που λετε τα κοκκινα στρατα ειναι λαθος και παραπληροφωριση,ελα στην πρασινη ομαδα μην πας διακοπες reference vs oc edition ηταν το ποστ μου,,,,,οκ ο καθενας περνει αυτο που τον βολευει και του αρεσει,,,,τιποτα δεν ειναι μουφα,αλλα και αν ειναι θα φανει πολυ γρηγορα και θα χασει την αξια του εγω παντα oc edition περνω γιατι μου αρεσει και με βολευει,,δεν συμενει οτι reference ειναι λαθος αγορα,αλλα αμα την αγορασεις ακριβα για μενα ειναι λαθος! που κολαει η 7950 στο hi end:P συνεχιζουμε! NVIDIA GeForce GTX 780 Review - Page 7:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Μάϊος 23, 2013 #276 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Πωλείται βέσπα σε άριστη κατάσταση τιμή 700 ευρώ ή ανταλαγή με 780GTX :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάϊος 23, 2013 #277 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Ό,τι να ναι [MENTION=28628]kyr..[/MENTION] Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ με αυτά που λες γιατί δεν μπορώ καν να τα καταλάβω. Και μάλλον δεν έχω εγώ το πρόβλημα. Τεσπα, επανερχόμαστε στο θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 23, 2013 #278 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 δεν μηλησα για την 7950,αλλα για τον τροπο σκεψεις σου,που ανερεις αυτα που λες αναλογα με το πως σε συμφερει(τσεκαρισμενο)9/10 αυτα που λετε τα κοκκινα στρατα ειναι λαθος και παραπληροφωριση,ελα στην πρασινη ομαδα μην πας διακοπες reference vs oc edition ηταν το ποστ μου,,,,,οκ ο καθενας περνει αυτο που τον βολευει και του αρεσει,,,,τιποτα δεν ειναι μουφα,αλλα και αν ειναι θα φανει πολυ γρηγορα και θα χασει την αξια του εγω παντα oc edition περνω γιατι μου αρεσει και με βολευει,,δεν συμενει οτι reference ειναι λαθος αγορα,αλλα αμα την αγορασεις ακριβα για μενα ειναι λαθος! που κολαει η 7950 στο hi end:P συνεχιζουμε! Συγκρινες το fps/euro ratio του τιτανα με την ολοκαινουργια 780 και λαλησες, ηρεμησε ανθρωπε μου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Μάϊος 23, 2013 #279 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 η αληθεια ειναι οτι οταν γραφω γρηγορα κανω ορθογραφικα δεν ειμουν καλος στην ιστορια καμια σχεση με τιτανα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Μάϊος 23, 2013 #280 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Για μελλοντικούς υποψήφιους ήρθε και εδώ στα 699ε :Υπολογιστές & Hardware :: Προϊόντα Αναβάθμισης :: Κάρτες Γραφικών :: Gigabyte GeForce GTX 780 3GB GDDR5 GV-N780D5-3GD-B - E-Gate | Η πύλη στον κόσμο των υπολογιστώνΕιναι αξιοπιστο το παραπανω καταστημα? Μεχρι σημερα εχει τυχει να ψωνισω μονο απο Πλαισιο, καθως ειναι διπλα απο το σπιτι μου σχεδον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.