zpaf Δεκέμβριος 13, 2013 Author #2101 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 ASUS ROG GeForce GTX 780 Poseidon Platinum Review - - Article - Guide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Δεκέμβριος 13, 2013 #2102 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Μεγαλη μουφα Elpida chips και αυτη καλυτερα να παρεις μια DC2OC και να βαλεις το δικο σου block. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Δεκέμβριος 13, 2013 #2103 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Μεγαλη μουφα Elpida chips και αυτη καλυτερα να παρεις μια DC2OC και να βαλεις το δικο σου block.Kαι αυτη elpida?Πραγματικα η Asus εχει αρχησει και κατανταει τραγικη στις καρτες καμια σχεση με τα προιοντα που μας ειχε συνηθισει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Δεκέμβριος 13, 2013 #2104 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 και τα στοκ της ρολοια απογοητευση Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 13, 2013 #2105 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 πως βλέπουμε τι μνήμες φοράει η κάρτα μας? Κάποιος λίγο help Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Δεκέμβριος 13, 2013 #2106 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 πως βλέπουμε τι μνήμες φοράει η κάρτα μας? Κάποιος λίγο help nvidia inspector το ανοιγεις και πας εκει που λεει memory type gddr5 αφηνεις το mouse επανω στο gddr5 και σου εμφανιζει τυπο-μαρκα μνημων Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Δεκέμβριος 13, 2013 #2107 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 EVGA GeForce GTX 780 Ti Kingpin Edition ποτε κυκλοφορούν και ποσο γνωρίζει κανεις?:banging::banging::banging::banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 13, 2013 #2108 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 nvidia inspector το ανοιγεις και πας εκει που λεει memory type gddr5 αφηνεις το mouse επανω στο gddr5 και σου εμφανιζει τυπο-μαρκα μνημων thanks azazil samsung semiconductor λέει (780 classified). Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Δεκέμβριος 13, 2013 #2109 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 thanks azazil samsung semiconductor λέει (780 classified). Tπτ ρει αν μου λεγες απο αρχης οτι ειναι 780class θα ξεραμε χωρις ινσπεκτορ.Θα σου λεγα πανε τις μνημες της 1900-2000 και εκει θα βλεπαμε αλλα δεν παιζει να βαζανε ελπιδα σε class για αυτο την παιρνεις την συγκεκριμενη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Δεκέμβριος 14, 2013 #2110 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 ASUS ROG GeForce GTX 780 Poseidon Platinum Review - - Article - GuideΗ poseidon ειναι καρταρα μονο και μονο γιατι φοραει την πιο πρωτοποριακη ψυκτρα που υπαρχει αυτη την στιγμη στην αγορα σε custom λυση. Μακαρι να την φορεσουν και στις R9.Φυσικα και δεν ειναι το ιδιο με το να αγοραζεις χωρια την καρτα και χωρια το block, γιατι αν θες να της αλλαξεις PC και το επομενο δεν εχει υδροψυξη μενεις με το block στο χερι, ενω με αυτη εχεις την ανεση της επιλογης.Αν η τιμη της ειναι φιλικη και δεν χρεωνει ενα νεφρο οπως η evga hydro σειρα, θα ειναι μεγαλη επιτυχια.Υ.γ.Δεν ξερω ποτε αρχισατε να κρινετε ως κακες/μουφες τις καρτες γραφικων βασει των μνημων που φορανε και το ποσο υπερχρονιζουν. Φοβαμαι πως θα ειναι κατι αντιστοιχο placebo με το χρονισμο των DDR3 σε gaming συστηματα.Νομιζω πως οσοι παιζουμε παιχνιδια και δεν "παιζουμε" benchmarks δεν μας αφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Δεκέμβριος 14, 2013 #2111 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Υ.γ.Δεν ξερω ποτε αρχισατε να κρινετε ως κακες/μουφες τις καρτες γραφικων βασει των μνημων που φορανε και το ποσο υπερχρονιζουν. Φοβαμαι πως θα ειναι κατι αντιστοιχο placebo με το χρονισμο των DDR3 σε gaming συστηματα.Νομιζω πως οσοι παιζουμε παιχνιδια και δεν "παιζουμε" benchmarks δεν μας αφορα.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Δεν νομίζω οτι είναι θέμα υπερχρονισμού και benchmark.Ομως ειναι και ο μόνος τρόπος για να βγουν συμπεράσματα του τι κάνει η κάθε μια.Το ότι οι εταιρίες χρησιμοποιούν κατώτερα ποιοτικά υλικά προκειμένου να είναι ανταγωνιστικές,μόνο εις βάρος μας είναι, και αλίμονο αν δεν αναφερόταν από τα διάφορα σαιτ.Αν συνεχίσουν έτσι,τότε θα φτάσουμε να αγοράζουμε κάρτες ή όλα τα άλλα με ζωή δυο ετών και μόνο,όσο δηλαδή είναι και η υποχρεωτική εγγύηση τους,και μετά πάπαλα.Πάμε για άλλα, και άλλα χρήματα.Οι εταιρίες που σέβονται το όνομά τους και την ιστορία τους δεν θα έπρεπε να προβαίνουν σε παρόμοιες λύσεις.Στο τέλος αυτές θα βγουν χαμένες.Καλύτερα να σου βγει το μάτι,παρά το όνομα,λένε.Για μένα όχι απλώς πρέπει να αναφέρετε,αλλά να τους δείξουμε ότι δεν τους προτιμάμε κιόλας.Υ.Γ. Και μην αποκλείεις ποτέ το ότι σήμερα μπορεί να παίζεις παιχνίδια αλλά αύριο να θέλεις να "παίξεις" benchmark.Είναι ένας άλλος κόσμος με πολύ μεγαλύτερα ενδιαφέροντα από τον κόσμο των games. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Δεκέμβριος 14, 2013 #2112 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Η poseidon ειναι καρταρα μονο και μονο γιατι φοραει την πιο πρωτοποριακη ψυκτρα που υπαρχει αυτη την στιγμη στην αγορα σε custom λυση. Μακαρι να την φορεσουν και στις R9.Φυσικα και δεν ειναι το ιδιο με το να αγοραζεις χωρια την καρτα και χωρια το block, γιατι αν θες να της αλλαξεις PC και το επομενο δεν εχει υδροψυξη μενεις με το block στο χερι, ενω με αυτη εχεις την ανεση της επιλογης.Αν η τιμη της ειναι φιλικη και δεν χρεωνει ενα νεφρο οπως η evga hydro σειρα, θα ειναι μεγαλη επιτυχια.Υ.γ.Δεν ξερω ποτε αρχισατε να κρινετε ως κακες/μουφες τις καρτες γραφικων βασει των μνημων που φορανε και το ποσο υπερχρονιζουν. Φοβαμαι πως θα ειναι κατι αντιστοιχο placebo με το χρονισμο των DDR3 σε gaming συστηματα.Νομιζω πως οσοι παιζουμε παιχνιδια και δεν "παιζουμε" benchmarks δεν μας αφορα.Eτσι πιστευα και εγω για τις καρτες γραφικων απλα στο kepler ακομα και 50Μhz max boost και 200Mhz μνημες κανουν τρελη διαφορα ειδικα σε 3εις οθονες.Διαφορα στο να εισαι απο τα 55-60 στα 65-70 αντιστοιχα σε FPS σε high end gaming συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 14, 2013 #2113 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Ενα safe oc με μαμα ρευματα για μια 780 oc rev2 gigabyte εχουμε? Δεν τα πολυπιστευω αυτα αλλα asic λεει 82.5% αν παιζει καποιο ρολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lerios Δεκέμβριος 16, 2013 #2114 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Σκέφτομαι να αγοράσω μία Gigabyte 780 GHz Edition ξέρει κανείς τι μνήμες φοράει? Από ότι έχω ακούσει Samsung βάζει η Gigabyte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 16, 2013 #2115 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Σκέφτομαι να αγοράσω μία Gigabyte 780 GHz Edition ξέρει κανείς τι μνήμες φοράει? Από ότι έχω ακούσει Samsung βάζει η Gigabyte.Ωραίος!! Νομίζω κατά 99.99% (για να μην είμαι απόλυτος) είσαι μακριά από Elpida Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lerios Δεκέμβριος 16, 2013 #2116 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Ευχαριστώ πολύ fantomas ωραία αφού δεν φοράνε elpida, τότε θα χτυπήσω μία και βλέπουμε για για 2η σε SLI Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Δεκέμβριος 17, 2013 #2117 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 Ήρθε λοιπόν η καρτούλα μου.Έκανε 6 εργάσιμες από EVGA Γερμανίας για Ηράκλειο Κρήτης, παραθέτω μερικές φώτο και θα ακολουθήσουν benchmark σε στοκ ρολόγια. To ASIC (62.3) ειναι λίγο για κλάματα αφού δεν σκοπεύω να βάλω waterblock πόσο μάλλον LN2. Οι μνήμες που φαράει ειναι SK Hynix Inc. Δεν ξέρω αν αυτό ειναι καλό ή κακό. picture share Λέω να εκμεταλλευθώ το dual Bios και να δοκιμασω στο LN2 κανένα custom bios. Αν υπάρχει κανένα δοκιμασμένο στείλτε μου το zip. Δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση άμα φλασαρουμε custom bios σωστά? Με ενδιαφέρει να clokaro την καρτα 24/7 για gaming σε 1440p. Και μερίκα benches PLAgame Santuary Valley 2006 2011 2013 Heaven Metro LL StoneJiant Tropics Vantage Θα συνεχίσω αύριο για να βρω ένα stable oc για benches κ ενα για gaming 24/7. Δεν ξέρω αν έκανα καλά και έβαλα εδώ τα ποστ του benchmark. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Δεκέμβριος 18, 2013 #2118 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 Κανε κανενα OC να δεις τι κανει. 62.5% Classified μαλλον πρεπει να στην αγορασει κανενας [MENTION=9603]firekiller[/MENTION] ή αλλος που παιζει με αζωτο : Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Δεκέμβριος 18, 2013 #2119 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 Κανε κανενα OC να δεις τι κανει.62.5% Classified μαλλον πρεπει να στην αγορασει κανενας [MENTION=9603]firekiller[/MENTION] ή αλλος που παιζει με αζωτο : To οτι φοραει hynix ειναι το καλο της υποθεσης!!!Τωρα με το vbios μπορει να χρονιζει το ιδιο καλα με μια που ειναι 70-72%.Στην πραγματικοτητα θα δει με το vbios τι κανει καρτα [MENTION=13991]kakao83[/MENTION] καλοριζικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 18, 2013 #2120 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 Hynix εχει και μενα η gigabyte μου. Πανε αυτες γενικα? Μεχρι τωρα 100 mhz εχω δωσει... Asic 82.5% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.