kyr.. Οκτώβριος 21, 2013 #1841 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 ενα κι απο μενα! και χωρις να πειραξω τιποτα γιαννακοοοοο για αυτο πηρες την στραβη επειδη δεν βλεπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 21, 2013 #1842 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 και χωρις να πειραξω τιποτα γιαννακοοοοογια αυτο πηρες την στραβη επειδη δεν βλεπεις Eχει ενα προβλημα με την οραση του λογου ιστορικου με ATI EYEFINITY αλλα δεν εχει και γκαβωμαρα... εσυ ποια εχεις [MENTION=28627]kyr[/MENTION] ? Σιγουρα δεν ειναι με reference cooler! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Οκτώβριος 21, 2013 #1843 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Eχει ενα προβλημα με την οραση του λογου ιστορικου με ATI EYEFINITY αλλα δεν εχει και γκαβωμαρα...εσυ ποια εχεις [MENTION=28627]kyr[/MENTION] ? Σιγουρα δεν ειναι με reference cooler! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=0INkyhlWRxw]GIGABYTE GeForce GTX 780 OC - Unboxing & Overview - Windforce 3X 450W OC - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 21, 2013 #1844 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Γι αυτο [MENTION=28627]kyr[/MENTION] να με διαβαζεις καλυτερα πριν αρνηθείς τα λεγομενα μου. Σαφως και δεν εχεις temp throttle αφου δεν εχεις 780GTX reference ρε ανθρωπε μου.... ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ -> O ελεγχος και αυξομείωση του ανεμιστήρα με το Control FAN απο Precision, Afterburner προκαλεί ΣΤΙΓΜΙΑΊΟ stuttering οταν αλλαζει στροφές ο ανεμιστήρας. Η μονη λυση ειναι επιλογη σταθερου FAN% την ωρα του παιχνιδιου με Nvidia Inspector και μετα κλεισιμο του προγραμματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Οκτώβριος 21, 2013 #1845 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Γι αυτο [MENTION=28627]kyr[/MENTION] να με διαβαζεις καλυτερα πριν αρνηθείς τα λεγομενα μου. Σαφως και δεν εχεις temp throttle αφου δεν εχεις 780GTX reference ρε ανθρωπε μου.... νομιζα οτι το ηξερες τοσα ποστ εχουμε κανει εδω!! Δεν αρνηθηκα τα λεγομενα σου περι reference αλλα δεν εχουν καμια σχεση με τις custum αυτο ηθελα να τονισω μου φαινονται κινεζικα αυτα με τις ref..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Οκτώβριος 21, 2013 Author #1846 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Αντε μωρη Ti ελα μπας και 40ρισουμε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Οκτώβριος 21, 2013 #1847 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 ρε zpaf πραγματικα εδωσες 700e? εγω βγαζω 45 στα στοκ μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Οκτώβριος 21, 2013 Author #1848 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 ρε zpaf πραγματικα εδωσες 700e? εγω βγαζω 45 στα στοκ μου μπουρδες βγαζεις και εσυ σαν τον αλλον ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 21, 2013 #1849 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 ρε zpaf πραγματικα εδωσες 700e? εγω βγαζω 45 στα στοκ μου Δεν εχεις καταλαβει τι κανει τοσο καιρο ? Υποβαθμιζει και θαβει την καρτα του με ενα σωρό τανζανιες που την πληρωσε 700 ευρω για να παει να παρει την νεα.... Μιλαμε τελευταιο σταδιο παράνοιας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Οκτώβριος 21, 2013 #1850 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Δεν εχεις καταλαβει τι κανει τοσο καιρο ? Υποβαθμιζει και θαβει την καρτα του με ενα σωρό τανζανιες που την πληρωσε 700 ευρω για να παει να παρει την νεα....Μιλαμε τελευταιο σταδιο παράνοιας!!! το θεμα ειναι οτι πρεπει να δωσει γρηγορα την στραβοκουτση για τον βλέπω στο τελος να την κανει τασακι σαν την 7970:hehe: http://www.thelab.gr/1063513175-post1262.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Οκτώβριος 21, 2013 Author #1851 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 http://www.thelab.gr/1063513175-post1262.htmlεμ για αυτο σου λεω μπουρδες λες σαν τον αλλον ...ξανατρεξε με physx enable και τα ματαλεμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Οκτώβριος 21, 2013 #1852 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 εμ για αυτο σου λεω μπουρδες λες σαν τον αλλον ...ξανατρεξε με physx enable και τα ματαλεμε.δεν το εχω το game αλλα απο οτο θυμαμαι 1 με 2 fps εκοβε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 21, 2013 #1853 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 δεν το εχω το game αλλα απο οτο θυμαμαι 1 με 2 fps εκοβετρεξε μια και με 3D! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Οκτώβριος 21, 2013 #1854 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 δεν το εχω το game αλλα απο οτο θυμαμαι 1 με 2 fps εκοβε Προσωπική εμπειρια, -13% με -16% κατω με PhysX on, ολα εξαρτώνται απο συχνοτητα καρτας, συχνοτητα cpu κλπ κλπ κλπ. Aν θυμάσαι καλά και το "45" είναι σωστό και άν οι υπολογισμοι μου ειναι σωστοι και αν μπορεί να γίνει αναγωγή των αποτελεσμάτων μου στο δικο σου συστημα (ναι πολλά "αν") τοτε με PhysX on θα έβγαζες λιγο πολύ 37.8-39.1 FPS το οποίο είναι πολυ πιο ρεαλιστικο. Sorry αλλα το 1-2 FPS λιγοτερα (στα 45 τουλαχιστον) που ανέφερες δεν είναι ρεαλιστικο, σίγουρα δεν θυμασαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Οκτώβριος 21, 2013 #1855 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Προσωπική εμπειρια, -13% με -16% κατω με PhysX on, ολα εξαρτώνται απο συχνοτητα καρτας, συχνοτητα cpu κλπ κλπ κλπ.Aν θυμάσαι καλά και το "45" είναι σωστό και άν οι υπολογισμοι μου ειναι σωστοι και αν μπορεί να γίνει αναγωγή των αποτελεσμάτων μου στο δικο σου συστημα (ναι πολλά "αν") τοτε με PhysX on θα έβγαζες λιγο πολύ 37.8-39.1 FPS το οποίο είναι πολυ πιο ρεαλιστικο. Sorry αλλα το 1-2 FPS λιγοτερα (στα 45 τουλαχιστον) που ανέφερες δεν είναι ρεαλιστικο, σίγουρα δεν θυμασαι καλά. μπορει και να εχεις δικιο! αλλα σιγα τα physix που εχει το ΛΛ μεσα.Βασικα ηταν παναλαφρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 21, 2013 #1856 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 μπορει και να εχεις δικιο! αλλα σιγα τα physix που εχει το ΛΛ μεσα.Βασικα ηταν παναλαφραμια χαρα ειναι τα physx που εχει...http://youtu.be/7c6fL_DYfuIγια τσεκαρε και αυτο με τα Particles....http://youtu.be/W_8ndps8GvQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Οκτώβριος 21, 2013 #1857 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 μπορει και να εχεις δικιο! αλλα σιγα τα physix που εχει το ΛΛ μεσα.Βασικα ηταν παναλαφραΤο έχεις παιξει και αν ναι με τι ρυθμισεις αν επιτρεπεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Οκτώβριος 21, 2013 #1858 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Το έχεις παιξει και αν ναι με τι ρυθμισεις αν επιτρεπεται?ultra ολα και x3 o antia. ειχα περασει και sweetfx.Αλλα τι σχεση εχει αυτο για το bench λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Οκτώβριος 21, 2013 #1859 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 μια χαρα ειναι τα physx που εχει...Metro: Last Light Physx Comparison - Fog Volumes/Smoke, Particles and Cloth - YouTubeγια τσεκαρε και αυτο με τα Particles....Metro Last Light Graphic Test -Advanced PhysX- HD 1080p - YouTubeνα σου πω την αληθεια δεν το ειχα παιξει χωρις physx......... για να δω την διαφορα οπτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Οκτώβριος 21, 2013 #1860 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 ultra ολα και x3 o antia. ειχα περασει και sweetfx.Αλλα τι σχεση εχει αυτο για το bench λεμε Κάνω διαγνωση στην μνήμη σου βρε μπαρμπα kyr, γιατι ουτε στο ένα ούτε στο άλλο ειναι παναλαφρα, προσπαθω να καταλάβω γιατι θεωρείς οτι ειναι παναλαφρα και αν έχεις μπερδεψει το LL με το 2033 (τι να κανω, 2 φορες το έχω τελειώσει το ρημαδι, απο την αρχή μεχρι το τέλος με τις μαξ ρυθμισεις και φυσικα PhysX on, ολο το συστημα OC αλλα SSAAx2 γιατι παραπάνω δεν). Αν με το χ3 δεν εννοεις το ΑΑΑ του 2033 και εννοεις όντως το LL και SSAAx3 (και με PhysX on) τότε ήρθε η ώρα να με καλέσεις για καφέ, κερνάω ενα κουτι πάστες, το μόνο που θέλω ειναι να με αφήσεις σε μια γωνιά να τραβαω βιντεο όταν θα παιζεις με αυτές τις ρυθμισεις, είδικα με την 780 default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.