azazil1190 Ιούλιος 4, 2013 #1361 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2013 Το ως εκει παει σε αυτο που ειπες και οτι οι πρασινοι ειναι μακακες και δεν βγαλανε ενα σωστο official bios οπως ειναι το mod.οσο για την 780 σε σχεση με την τιταν ειμαι ο πρωτος που εκραξα την οικονομικη διαφορα για τα 2 frames υπερ της τιταν και ειπα δεν αξιζει και οτι αν ειχε βγει η 780 πριν τον τιτανα με αυτα που εδωσα για 2 θα ειχα παρει 3 780.Αλλ η καρτα που μας δειχνεις ειναι καστομια αλλα και πάλι πιο φθηνη απο τιτανα.Το θεμα ειναι ομως οτι τα νουμερα του καθε site εγω προσωπικα τα γραφω.και ο λόγος ειναι οτι εγω στο valley μπορω και βγαζω 143 frames με mod bios και κάτοχοι 780 με mod bios και καστουμ 780 οχι ρεφερενς πάλι ειναι απο κατω μου.οταν και αν με περάσει καποιος με 2χ780 σουπερ ντουπερ τοτε θα πω ναι η 780 μαμαει και τιτανα μεχρι τοτε τα άλλα τα ακουω βερεσέ . παντός επειδη μου αρεσει το δικιο τα 300 ευρω διαφορα ειναι κοροϊδία στο θεμα απόδοσης υπερ του τιτανα τελος παντων συζήτηση κανουμε χωρις να θελω να θιξω κάποιον αλλά μην προσπαθούμε να ρίξουμε μια καρτα στον πατο.οκ υπερτιμημένη αλλα σε αυτην οφείλεται η εμφανιση της 780 και γενικοτερα της σειρας 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmaister22 Ιούλιος 4, 2013 #1362 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2013 Η Palit κανει καλες καρτες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andeus Ιούλιος 4, 2013 #1363 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2013 Το θεμα ειναι ομως οτι τα νουμερα του καθε site εγω προσωπικα τα γραφω.και ο λόγος ειναι οτι εγω στο valley μπορω και βγαζω 143 frames με mod bios και κάτοχοι 780 με mod bios και καστουμ 780 οχι ρεφερενς πάλι ειναι απο κατω μου.Απλά μια μικρη παρατήρηση: Εδω που τα λέμε το σωστό είναι να γράφεις τα νούμερα του valley και να δίνεις σημασία πχ στο Far Cry 3 πιο πάνω γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό που σε νοιάζει είναι καλές επιδόσεις με καλά γραφικά στο gaming (ή έστω μια επαγγελματική εφαρμογή) ώστε να το διασκεδάσεις κιόλας και να δεις όντως τι αγόρασες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X4K4 Ιούλιος 4, 2013 #1364 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2013 Well the solution to your problem people! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=eH6XayaLTw8&feature=player_detailpage] [/ame]:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούλιος 5, 2013 #1365 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Απλά μια μικρη παρατήρηση: Εδω που τα λέμε το σωστό είναι να γράφεις τα νούμερα του valley και να δίνεις σημασία πχ στο Far Cry 3 πιο πάνω γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό που σε νοιάζει είναι καλές επιδόσεις με καλά γραφικά στο gaming (ή έστω μια επαγγελματική εφαρμογή) ώστε να το διασκεδάσεις κιόλας και να δεις όντως τι αγόρασες.Φιλε και στο Far cry3 kαι γενικα στα παιχνιδια μαλλον benchoπαιχνιδα θα λεγα πιο σωστα γιατι και αυτα μας δουλευουν με τα ρολογια της palit βγαζω περισσοτερα fps απο την συγκεκριμενη υλοποιηση της palit με το εναν τιτανα οποιος αδυνατει να το πιστεψει μπορω να ποσταρω αποτελεσματα.Και οι 2 καρτες σε ρεφερνς μορφη μια χαρα τα πανε και πανω κατω τα ιδια βγαζουν τωρα σε καστομ περι ορεξεως κολοκυθωπητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούλιος 5, 2013 Author #1366 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Το ως εκει παει σε αυτο που ειπες και οτι οι πρασινοι ειναι μακακες και δεν βγαλανε ενα σωστο official bios οπως ειναι το mod.οσο για την 780 σε σχεση με την τιταν ειμαι ο πρωτος που εκραξα την οικονομικη διαφορα για τα 2 frames υπερ της τιταν και ειπα δεν αξιζει και οτι αν ειχε βγει η 780 πριν τον τιτανα με αυτα που εδωσα για 2 θα ειχα παρει 3 780.Αλλ η καρτα που μας δειχνεις ειναι καστομια αλλα και πάλι πιο φθηνη απο τιτανα.Το θεμα ειναι ομως οτι τα νουμερα του καθε site εγω προσωπικα τα γραφω.και ο λόγος ειναι οτι εγω στο valley μπορω και βγαζω 143 frames με mod bios και κάτοχοι 780 με mod bios και καστουμ 780 οχι ρεφερενς πάλι ειναι απο κατω μου.οταν και αν με περάσει καποιος με 2χ780 σουπερ ντουπερ τοτε θα πω ναι η 780 μαμαει και τιτανα μεχρι τοτε τα άλλα τα ακουω βερεσέ . παντός επειδη μου αρεσει το δικιο τα 300 ευρω διαφορα ειναι κοροϊδία στο θεμα απόδοσης υπερ του τιτανα τελος παντων συζήτηση κανουμε χωρις να θελω να θιξω κάποιον αλλά μην προσπαθούμε να ρίξουμε μια καρτα στον πατο.οκ υπερτιμημένη αλλα σε αυτην οφείλεται η εμφανιση της 780 και γενικοτερα της σειρας 7 Πιστευεις πραγματικα οτι οι ανθρωποι εκει στην πρασινη ειναι μακακες και δεν μπορεσαν να φορεσουν απο την αρχη το bios του καθε X τυχαιου; Κοιτα εδω τις προδιαγραφες της nvidia ερχεται λοιπον ο X τυπος και σου δινει αυτο τι βλεπεις; Η πρασινη μας λεει οτι ειτε GTX780 ειτε ΤΙΤΑΝ οι καρτουλες ΔΕΝ πρεπει να δεχονται πανω απο 265watt. Ερχεται λοιπον ο Χ τυπος και σου λεει ..... ...... αστο μεγαλε ειναι μακακες εκει στην πρασινη .... ...... βαλε αυτο και εισαι κουκλος. Συνεχιζεις να πιστευεις οτι οι τυποι εκει στην πρασινη ειναι τοοοοοσοοοοο μακακες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Ιούλιος 5, 2013 #1367 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 το filename μου κάνει εντύπωση,εκτός και αν το έβαλε εκεί για ψάρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 5, 2013 #1368 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 θυμηστε μου γιατι δε πρεπει να ξεπερναει τα 265W Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούλιος 5, 2013 Author #1369 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 θυμηστε μου γιατι δε πρεπει να ξεπερναει τα 265WΗ nvidia βαση προδιαγραφων μας λεει οτι ΔΕΝ πρεπει και για αυτον τον λογο οταν η καρτουλα πιασει το νουμερακι αυτο ξεκινα αυτοματα ο μηχανισμος του tdp throttling. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 5, 2013 #1370 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 μαλιστα..αυτο σημαινει οτι ριχνει τα ρολογια οταν ξεπερναει αυτα τα watt? Γτ ομως τοτε βγαζει καλυτερα νουμερα ; Αν η αναλογια του throttling με το "κερδος" της καρτας ειναι μεγαλυτερο ως προς την αποδοση τοτε τι σημασια εχει ;ρωταω γιατι δε γνωριζω , οχι γτ κανω τον εξυπνο ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούλιος 5, 2013 Author #1371 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 μαλιστα..αυτο σημαινει οτι ριχνει τα ρολογια οταν ξεπερναει αυτα τα watt? Γτ ομως τοτε βγαζει καλυτερα νουμερα ; Αν η αναλογια του throttling με το "κερδος" της καρτας ειναι μεγαλυτερο ως προς την αποδοση τοτε τι σημασια εχει ;ρωταω γιατι δε γνωριζω , οχι γτ κανω τον εξυπνο ετσι. Οταν οι καρτουλες (780/titan) πιασουν το 106% ριχνουν ρολογια/τασεις. Με το mod bios και το Power Control στο max 115% οι καρτουλες δεν μπαινουν ποτε σε tdp throttling. H 780 δεν ειναι τοσο 'φορτωμενη καρτα' οσο η titan με αποτελεσμα να μην πιανει σχεδον ποτε το οριο του 106%. Κοιτα ενα παραδειγμα. GTX780 1241/1800 Official Bios. Το καλυτερο που μπορει να κανει η καρτουλα στο Heaven με Official Bios και χωρις πειραγματα στον driver. Εννοειται χωρις το παραμικρο throttle. GTX TITAN Official Bios. Συνεχιζοντας ανεβασα την καρτα στα +185/+400 με max boost 1189. Η TITAN στο run που βλεπεις εμπαινε συνεχεια σε mode tdp throttling με αποτελεσμα τα νουμερακια της να ειναι μια η αλλη με της 780 που δεν επιασε ποτε το 106% ετσι ωστε να ριξει ρολογια/τασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 5, 2013 #1372 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Η TITAN στο run που βλεπεις εμπαινε συνεχεια σε mode tdp throttling με αποτελεσμα τα νουμερακια της να ειναι μια η αλλη με της 780 που δεν επιασε ποτε το 106% ετσι ωστε να ριξει ρολογια/τασεις.Αλλα και παλι μπορουσε να την ανεβασει και αλλο ο [MENTION=9802]takis-pa[/MENTION]...δεν ειναι τελικο του score ακομα και με throttle! Ενα run εκανε ο ανθρωπος και το δεσες φιογκο!Οταν τις ανεβαζεις ολες εχουν την πιθανοτητα να τεζαρουν. Το pcb σαφως και αντεχει και πανω απο 300 watt.Η Nvidia απλα θελει να βαζει ορια στις καρτες απο την Kepler εποχη και μετα. Οχι γιατι δεν αντεχουν κατασκευαστικα! Αλλα θελει να μειώσει τα είδη χαμηλά φαινόμενα rma.Απο την αλλη ποιος θα κρατήσει τους Τιτανες, οταν σε λιγοτερο απο χρονο θα σκάσουν απο το φουρνο και έρθουν τα Maswell στο τραπεζι μας....? Κανείς μας...Τα 780gtx ειναι τα σαπακια των σαπακιων και τα gk110 που φορανε απλα δεν μπορουσαν να τα κανουν τιποτα και τα εκαναν gaming καρτες και πολυ πιθανο αυριο στα 1200mhz να τα παρεις στα χερια...Βεβαια, πολυ πιο πιθανο να παει η καρτα του [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] απο τα χερια του για να παρει το πιστωτικο, παρα απο oc....Σου εχω δουλειά διπλα στο πλευρο του Λιακο για θεωρίες συνωμοσίας, gardener! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 5, 2013 #1373 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Τα 780gtx ειναι τα σαπακια των σαπακιων και τα gk110 που φορανε απλα δεν μπορουσαν να τα κανουν τιποτα και τα εκαναν gaming καρτες και πολυ πιθανο αυριο στα 1200mhz να τα παρεις στα χερια...Αυτό το κρατάω απλά, για να μη μπορείς να το αλλάξεις κάποια στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούλιος 5, 2013 #1374 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 πιστευω οτι αυτος ειναι ο λογος που βαζει οριο η nvidia στις καρτες της η αυτος η nvidia εχει αφησει τον reference τιτανα να παλευει με τις oc edition 780.....επιλογη της ειναι αυτο! να μην ξεχναμε οτι ο reference titanas ειναι χρονισμενος κατω απο τα ρολογια της 780 reference φανταστητε τι θα βλεπαμε στα τεστ που ποσταρει ο [MENTION=2962]zpaf[/MENTION]......oc edition titana vs reference 780 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 5, 2013 #1375 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Αυτό το κρατάω απλά, για να μη μπορείς να το αλλάξεις κάποια στιγμή.Κyr άστο μην το ψάχνεις...Τι να αλλαξω την αληθεια.... κομμενα gk110! Που τα μαζευανε καιρο... Μια ειναι η παραγωγή GK110, και μετα γίνεται το ξεσκαρταρισμα....Καλό σκάλισμα στις θεωρίες συνωμοσίας... o [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] εξάλλου είναι συνηθισμένος στη τσάπα & τσουγκράνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 5, 2013 #1376 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 πιστευω οτι αυτος ειναι ο λογος που βαζει οριο η nvidia στις καρτες τηςη nvidia εχει αφησει τον reference τιτανα να παλευει με τις oc edition 780.....επιλογη της ειναι αυτο!να μην ξεχναμε οτι ο reference titanas ειναι χρονισμενος κατω απο τα ρολογια της 780 referenceφανταστητε τι θα βλεπαμε στα τεστ που ποσταρει ο [MENTION=2962]zpaf[/MENTION]......oc edition titana vs reference 780Τα διαγραμματα ειναι λαθος γιατι εχει διαφορετικη συμπεριφορα απο game σε game ο Τιτανας, η διαφορα του με το σωστο bios στα default του ειναι σαφως πιο πανω...αυτο φαινεται και στα διαγράμματα του anandtech και βεβαια το παρατήρησα και εγω σε καταστάσεις real gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Ιούλιος 5, 2013 #1377 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 seb? ξέρεις από games ? αφού παίζεις μονο nvidia optimized:rofl::rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 5, 2013 #1378 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 seb? ξέρεις από games ? αφού παίζεις μονο nvidia optimized:rofl::rofl::rofl::rofl: Οι nvidia σου δινει Τιτανες και η AMD τον the S-FixTer Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούλιος 5, 2013 #1379 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Τα διαγραμματα ειναι λαθος γιατι εχει διαφορετικη συμπεριφορα απο game σε game ο Τιτανας, η διαφορα του με το σωστο bios στα default του ειναι σαφως πιο πανω...αυτο φαινεται και στα διαγράμματα του anandtech και βεβαια το παρατήρησα και εγω σε καταστάσεις real gaming.αυτο που θελω να πω ειναι,,,θελει να τις κρταει χαμηλα στην κατανλωση και να εχουν αποδοτικο per wattκαι οχι οτι εχουν καποιο θεμα με το mods bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούλιος 5, 2013 Author #1380 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 @Απατη Φτιαξε ενα πανο και κατεβα σταδιου ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.