Jump to content

NVIDIA GeForce GTX 780

zpaf

Recommended Posts

• Replies 2,2k
  • Created
  • Last Reply
Αυτοι μαλλον τα εχουν δει τα 150κατι ευρα και περιμενουν και καμια 400αρια ακομα για να προχωρησουν!

μπορεί... αλλά καλά θα κάνουν να μας ενημερώσουν σχετικά γιατί τα e-mail που έχω στο inbox άλλα λένε... :whistling

Παιδιά να ρωτήσω κάτι , από EVGA μπορούμε να αγοράσουμε ;

πχ

EVGA | Products | EVGA GeForce GTX 780 SC w/ ACX Cooler | 03G-P4-2784-KR

Πόσο πάει σε ευρώ ;

Αν το υπολογίζει σωστά εδώ το ποσό πάει 503.50€ ;

http://el.coinmill.com/EUR_USD.html

Παιδιά να ρωτήσω κάτι , από EVGA μπορούμε να αγοράσουμε ;

πχ

EVGA | Products | EVGA GeForce GTX 780 SC w/ ACX Cooler | 03G-P4-2784-KR

Πόσο πάει σε ευρώ ;

Αν το υπολογίζει σωστά εδώ το ποσό πάει 503.50€ ;

Μετατρέψτε Ευρώ (EUR) και Δολάριο Ηνωμένων Πολιτειών (USD): Υπολογιστής μετατροπής ισοτιμίας συναλλάγματος

απο evga europe δες! 12 ευρω μεταφορικά...

Παιδιά τα φώτα σας.Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω αυτή την έκδοση της 780 EVGA GeForce GTX780 3GB DDR5 ACX-Cooler Edition (Art.-Nr. 90514290) - Grafikkarten PCI Express - computeruniverse

Το υπόλοιπο σύστημα είναι:

BitFenix Prodigy

Gigabyte GA-H77N-WiFi

Intel Core i5-3470

Kingston HyperX Blu DDR3 8GB

Hitachi Deskstar 2TB

Samsung SSD 840 Series 120GB

LiteOn IHOS104-06

Gigabyte Aivia Osmium Mechanical (led με usb hub)

Cooler Master Hyper TX3 Evo

1χBitFenix Spectre 120mm

BitFenix Spectre PRO 230mm LED

Αυτό το τροφοδοτικό που έχω το σηκώνει το σύστημα;

XFX Core Edition Pro 550 Watt

χτυπα την φιλος μια χαρα υλοποιηση ειναι,και καλη τιμουλα!

για τον εξεργαστη μην μασας,κι εγω με 2500 στοκ ειμαι,δεν εχω δει κατι μεχρι στιγμης αρνιτικο που να με προβληματισει

για το τροφοδοτικο σου δεν ξερω?:hmm: αλλα δεν νομιζω να εχεις θεμα!

χτυπα την φιλος μια χαρα υλοποιηση ειναι,και καλη τιμουλα!

για τον εξεργαστη μην μασας,κι εγω με 2500 στοκ ειμαι,δεν εχω δει κατι μεχρι στιγμης αρνιτικο που να με προβληματισει

για το τροφοδοτικο σου δεν ξερω?:hmm: αλλα δεν νομιζω να εχεις θεμα!

Ευχαριστώ αλλά ακριβώς εκεί είναι το θέμα μου. Το τροφοδοτικό.

Παιδιά τα φώτα σας.Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω αυτή την έκδοση της 780 EVGA GeForce GTX780 3GB DDR5 ACX-Cooler Edition (Art.-Nr. 90514290) - Grafikkarten PCI Express - computeruniverse

Το υπόλοιπο σύστημα είναι:

BitFenix Prodigy

Gigabyte GA-H77N-WiFi

Intel Core i5-3470

Kingston HyperX Blu DDR3 8GB

Hitachi Deskstar 2TB

Samsung SSD 840 Series 120GB

LiteOn IHOS104-06

Gigabyte Aivia Osmium Mechanical (led με usb hub)

Cooler Master Hyper TX3 Evo

1χBitFenix Spectre 120mm

BitFenix Spectre PRO 230mm LED

Αυτό το τροφοδοτικό που έχω το σηκώνει το σύστημα;

XFX Core Edition Pro 550 Watt

H καρτουλα που κοιτας τα σπαει σαν υλοποιηση αλλα ολο το υπολοιπο συστημα ειναι σαν να εχεις lamborghini με... 15αρες ζαντες..

Ποια καρτα εχεις τωρα, onboard?

Το τροφοδοτικο σου αντεχει μην ανησυχεις! Με ΤΙΤΑΝ SLI και 24/7 ρολογια ζητημα να ειδα πανω απο 600w καταναλωσης.

[MENTION=10015]csaris[/MENTION] Τι πρόβλημα έχει δλδ το σύστημά του; Δεν διαφέρει σε κάτι από το δικό σου

αναφορικά με τις gaming επιδόσεις του.

[MENTION=26777]Nomes[/MENTION] Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό, προχώρα. Άνετα θα τα σηκώσει όλα.

Το πως θα φαίνεται είναι το θέμα ή το πως θα αποδίδει?

Different strokes for different folks... ;)

(ή μηπως μια Gene V με μια καρτα 30 εκατοστά σε συνδιασμό με μια ψυκτρα που καλυπτει την μιση motherboard δεν "δείχνει" αστεία, οπως στην περίπτωση μου, χου γκιβς ε φακ, λειτουργεί και λειτουργεί καλά)

Το πως θα φαίνεται είναι το θέμα ή το πως θα αποδίδει?

Different strokes for different folks... ;)

(ή μηπως μια Gene V με μια καρτα 30 εκατοστά σε συνδιασμό με μια ψυκτρα που καλυπτει την μιση motherboard δεν "δείχνει" αστεία, οπως στην περίπτωση μου, χου γκιβς ε φακ, λειτουργεί και λειτουργεί καλά)

Νικολα ποτε δεν ημουν της αποψης να ανακατεβω τα top enthusiast κομματια με τα low end...

To αν θα εχει διαφορα στην αποδοση θα το δουμε οταν/αν παρει ο φιλος την 780 και ποσταρει κανενα νουμερακι. ;)

Νικολα ποτε δεν ημουν της αποψης να ανακατεβω τα top enthusiast κομματια με τα low end...

To αν θα εχει διαφορα στην αποδοση θα το δουμε οταν/αν παρει ο φιλος την 780 και ποσταρει κανενα νουμερακι. ;)

αναλογα γιατι παιρνει την καρτα,για νουμερα? η για gaming? ;)

Btw απο οτι βλέπω - και αν δεν κάνω λάθος - τα requirements για την GTX780 είναι τροφοδοτικό που να μπορεί να "δώσει" τουλαχιστον 42A (600W PSU minimum).

Αν πάλι δεν κάνω λάθος με ενα γρήγορο γκουγκλάρισμα το τροφοδοτικό του ανθρώπου δίνει μαξιμουμ 44Α.

O καθένας αναλαμβάνει τις ευθυνες του και ορίζει το πορτοφόλι του αλλά προσωπικά θα πήγαινα σε κάτι "μεγαλύτερο".

OFF TOPIC:

Κρίμα αγόρι, χάνεις...G530 και Titan forever... :jester:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.