billpeppas Ιούνιος 21, 2013 #1121 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 δεν βγάζετε και τίποτα από games να δούμε,γιατί σε λίγο θα αρχίσω να ρωτάω πόσα φύλλα έχει το 3ο έλατο στα δεξιά από valley και πόσες καμινάδες καπνίζουν στο heavenαυτό θέλουμε να δούμε και όχι ποιός την έχει πιο μεγάλη ( την κάρτα ) στα benches πέρα από την πλάκα τώρα κάποιος που ασχολείται και θέλει απόδοση αλλά συγχρόνος σέβεται την τσέπη του σε 780 θα πάει.να τα χ3σει τα λιγοστά fps παραπάνω,που καμιά φορά δεν υπάρχουν κιόλας,όταν είναι να τα πληρώσει διπλά,και μιλάμε για κατοστάρικα ! με τον zpaf τί έχετε πάθει όλοι σας ; τόσο πολύ πονάει που το παλικάρι έχει καταφέρει και παίζει την καρτούλα του στα επίπεδα ενός πιό ολοκληρωμένου προίοντος και όχι μόνο για games με €300 λιγότερα ; λίγος σεβασμός δεν βλάπτει Σε λίγες μέρες θα βγάλω εγω όσα games γουστάρεις με 7870GE, 680, 7970, 7970GE, 780, Titan [ charts only, όχι κείμενο-review ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 21, 2013 #1122 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 [MENTION=134]kom[/MENTION] βασικά όποιος σέβεται την τσέπη του θα συμβιβαστεί με μια 660/7870 των 200-230ευρό και θα ρίξει λίγο τα γραφικά του...Ο ασυμβίβαστος που θέλει top quality ναι αν θέλει να σεβαστεί την τσέπη του θα πάει σε 780 ή σε 2Χ7950 κάτι τέτοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 21, 2013 #1123 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 Σε λίγες μέρες θα βγάλω εγω όσα games γουστάρεις με 680, 7970, 7970GE, 780, Titan [ charts only, όχι κείμενο-review ]7950 παίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 21, 2013 #1124 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 7950 παίζει;Δυστυχώς όχι ( εκτός και αν βρεθεί κάποιος να μου δανείσει μια 7950 ώστε να την μετρήσω και να μπεί και αυτή ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούνιος 21, 2013 #1125 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 δεν βγάζετε και τίποτα από games να δούμε,γιατί σε λίγο θα αρχίσω να ρωτάω πόσα φύλλα έχει το 3ο έλατο στα δεξιά από valley και πόσες καμινάδες καπνίζουν στο heavenαυτό θέλουμε να δούμε και όχι ποιός την έχει πιο μεγάλη ( την κάρτα ) στα benches πέρα από την πλάκα τώρα κάποιος που ασχολείται και θέλει απόδοση αλλά συγχρόνος σέβεται την τσέπη του σε 780 θα πάει.να τα χ3σει τα λιγοστά fps παραπάνω,που καμιά φορά δεν υπάρχουν κιόλας,όταν είναι να τα πληρώσει διπλά,και μιλάμε για κατοστάρικα ! με τον zpaf τί έχετε πάθει όλοι σας ; τόσο πολύ πονάει που το παλικάρι έχει καταφέρει και παίζει την καρτούλα του στα επίπεδα ενός πιό ολοκληρωμένου προίοντος και όχι μόνο για games με €300 λιγότερα ; λίγος σεβασμός δεν βλάπτει καπου τα εχεις μπερδεψει φιλε μου.....κανενας δεν εχει τιποτα με τον zpaf..σκαψε λιγο το forum μας και θα βρεις το αντιθετο κι εγω 780 χτυπισα,αλλα δεν παυει ο ΤΙΤΑΝΑΣ να ειναι πιο γρηγορος,αν τα εξτρα λευτα ειναι πολλα η λιγα,αυτο το ξερει καλυτερα αυτος που θα την αγορασει για την δικια μου περιπτωση ειναι πολλα,ουτε το fps το κυνηγαω με το δικανο,ουτε παιζω σε 3μονιτορ για να εχω αναγκη τα +3g του ΤΙΤΑΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 21, 2013 #1126 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 [MENTION=28628]kyr..[/MENTION] Όχι. Τα extra λεφτά σε σχέση με τις extra gaming επιδόσεις είναι πάρα πολλά. Αυτό το ξέρουν όλοι και συμφωνουν όλοι. Το πόσο θα λείψουν στον καθένα είναιτο υποκειμενικό και όντως διαφέρει από χρήστη σε χρήστη. Μάλλον αυτό ήθελεςνα πεις, αλλιώς δεν βγαίνει κάποιο νόημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούνιος 21, 2013 #1127 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 @kyr.. Όχι. Τα extra λεφτά σε σχέση με τις extra gaming επιδόσεις είναι πάρα πολλά. Αυτό το ξέρουν όλοι και συμφωνουν όλοι. Το πόσο θα λείψουν στον καθένα είναιτο υποκειμενικό και όντως διαφέρει από χρήστη σε χρήστη. Μάλλον αυτό ήθελεςνα πεις, αλλιώς δεν βγαίνει κάποιο νόημα.το ιδιο λεμε. διαφορα υπαρχει και ο χρηστης θα την κρινει αναλογα με την τσεπη του,και τις αναγκες του,τι δεν καταλαβαινεις????τα 3g τις 780, για 3monitor ειναι σαν να παιζεις με 1g στα 1080p Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούνιος 21, 2013 #1128 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 Παιδες ως κάτοχος τιτανα θα πω απλα οτι τα 300+ σε σχεση με την 780 δεν δικαιολογουντε ειδικα στο θεμα game.Ειναι γνωστο οτι ο τιτανας δεν ειναι παιχνιδοκαρτα άσχετα αν η πρασινη τον πασαρει και για παιχνιδια.Ειναι πιο γρήγορος απο την 780 αλλα οχι σε τετοιο σημείο που θα δωσει καποιος 300 παραπάνω για να παίξει. Εγω τα εδωσα δλδ 600 παραπανω αλλα οταν τις πηρα η 780 δεν υπηρχε αν υπηρχε θα αγοραζα τρεις 780 για να μπεντσαρω και να παιζω οπως θελω.Τωρα τις πηρα μου αρεσει δεν μου αρεσει.οποτε ας αραξουμε με οτι εχουμε ο καθένας και να σταματησουμε την μουρμουρα και βα τις χαρούμε. Αλλοι δεν εχουν να φανε και εμεις μιλαμε για καρτες 600ευρω και πανω και αλλοι με αυτα τα χρηματα μαζι με τα παιδια τους περνάνε μήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 21, 2013 #1129 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 Το 680gtx με 120 ευρω πανω απο την 670gtx ειχε 140 more shaders απο την 670gtx και αυτο ηταν.Τωρα εχουμε 380 more shaders, 1/3fp64, +3gb ram! Απο ενα 100αρικο στο καθε ενα το λιγοτερο μας κανουν 300 ευρω.Ειναι ο κορυφαίος σε ολα τα επιπεδα αυτη τη στιγμή και δικαιολογεί την τιμη του συνολικά!Προτειμω το SLI απο το κουλο 3χSLI και το κουτσο quadSLI το οποιο ειναι μονο για νουμερα... Αzazil σωστα επραξες γιατι πηρες τις ταχύτερες καρτες μονου πυρηνα με οσο το πιο δυνατον λιγότερα προβληματα απο το συνδυασμό τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούνιος 21, 2013 #1130 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 Το 680gtx με 120 ευρω πανω απο την 670gtx ειχε 140 more shaders απο την 670gtx και αυτο ηταν.Τωρα εχουμε 380 more shaders, 1/3fp64, +3gb ram! Απο ενα 100αρικο στο καθε ενα το λιγοτερο μας κανουν 300 ευρω.Ειναι ο κορυφαίος σε ολα τα επιπεδα αυτη τη στιγμή και δικαιολογεί την τιμη του συνολικά!Προτειμω το SLI απο το κουλο 3χSLI και το κουτσο quadSLI το οποιο ειναι μονο για νουμερα... Αzazil σωστα επραξες γιατι πηρες τις ταχύτερες καρτες μονου πυρηνα με οσο το πιο δυνατον λιγότερα προβληματα απο το συνδυασμό τους.Nαι ρε Ορεστη οκ συμφωνω με οσα λες και ετσι ειναι ΑΛΛΑ ειναι μονο 8εωρια στην πραξη δηλαδη παιχνιδια αυτα δεν τα βλεπω προσωπικα δεν υπαρχει καποιο παιχνιδι που να μπορει να υποστηριξει τα +++ του τιτανα διορ8ωστε με εαν κανω λα8ος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 21, 2013 #1131 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 Nαι ρε Ορεστη οκ συμφωνω με οσα λες και ετσι ειναι ΑΛΛΑ ειναι μονο 8εωρια στην πραξη δηλαδη παιχνιδια αυτα δεν τα βλεπω προσωπικα δεν υπαρχει καποιο παιχνιδι που να μπορει να υποστηριξει τα +++ του τιτανα διορ8ωστε με εαν κανω λα8ος! Μαζευεις ενα καθαρο +20% με φορεμενο bios απο το αντιστοιχο setup με 780gtx....μην κουνιέσαι μεχρι του χρονου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούνιος 21, 2013 #1132 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 Kαλα δεν ειχα σκοπο να κανω κινηση για κανα χρονο ακομα να σου πω την αλη8εια!!!καλα ειμαστε και ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 21, 2013 Author #1133 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 Παιδες ως κάτοχος τιτανα θα πω απλα οτι τα 300+ σε σχεση με την 780 δεν δικαιολογουντε ειδικα στο θεμα game.Ειναι γνωστο οτι ο τιτανας δεν ειναι παιχνιδοκαρτα άσχετα αν η πρασινη τον πασαρει και για παιχνιδια.Ειναι πιο γρήγορος απο την 780 αλλα οχι σε τετοιο σημείο που θα δωσει καποιος 300 παραπάνω για να παίξει. Εγω τα εδωσα δλδ 600 παραπανω αλλα οταν τις πηρα η 780 δεν υπηρχε αν υπηρχε θα αγοραζα τρεις 780 για να μπεντσαρω και να παιζω οπως θελω.Τωρα τις πηρα μου αρεσει δεν μου αρεσει.οποτε ας αραξουμε με οτι εχουμε ο καθένας και να σταματησουμε την μουρμουρα και βα τις χαρούμε. Αλλοι δεν εχουν να φανε και εμεις μιλαμε για καρτες 600ευρω και πανω και αλλοι με αυτα τα χρηματα μαζι με τα παιδια τους περνάνε μήνα Αυτο ακριβως λεω και εγω. Ειναι παραλογο σημερα να πληρωσει καποιος για gaming 1000ευρω οταν μπορει να κανει την ιδια δουλεια και καλυτερα (non reference = ησυχια) με πολλα ευρω πιο κατω. EVGA GTX 780 Superclocked w/ ACX Cooler 3 GB Review | techPowerUp Με τα πρωτα reviews EVGA GTX 780 Superclocked w/ ACX Cooler 3 GB Review | techPowerUp αυτο φανηκε σε ολους μας. Τωρα βγηκανε κατι παιδακια και μας λενε τις δικες τους ιστοριες ... Δεν θα συνεχισω να αναλωνομαι αλλο μαζι τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 21, 2013 #1134 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 παλια σου τεχνη κόσκινο, [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούνιος 21, 2013 #1135 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 να "μαι και εγω με την αναπυρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 21, 2013 #1136 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 Πόσο βγήκε το μαλλί; Ποιά ακριβώς είναι;Μεγειες! Πολύ καλή αγορά έκανες (επιτέλους). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Ιούνιος 21, 2013 #1137 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 μεγειές !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούνιος 21, 2013 #1138 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 Πόσο βγήκε το μαλλί; Ποιά ακριβώς είναι;Μεγειες! Πολύ καλή αγορά έκανες (επιτέλους).Gigabyte GTX 780 WindForce OC 3 GB Review | techPowerUp650e με τα μεταφορικαεδιτ για οποιον ενδιαφερεται μεταλο ειναι και μαυρο pcb Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Ιούνιος 21, 2013 #1139 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 Gigabyte GTX 780 WindForce OC 3 GB Review | techPowerUp650e με τα μεταφορικαεδιτ για οποιον ενδιαφερεται μεταλο ειναι και μαυρο pcb καλοριζικη !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Ιούνιος 21, 2013 #1140 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 Gigabyte GTX 780 WindForce OC 3 GB Review | techPowerUp650e με τα μεταφορικαεδιτ για οποιον ενδιαφερεται μεταλο ειναι και μαυρο pcbμεγια κυρ!!!! τουμπανο αδερφε!!!! τωρα εισαι για δευτερο μονιτορ!!!!!και μετα αρχοντασ του λαου και τησ γησ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.