sebastian Ιούνιος 20, 2013 #1081 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] ναι ρε οκ κανει δουλειά ως γνωστόν αλλα χαλάει η μοστρα.Ενας λογος που ακομα δεν τις εχω βαλει στο νερακι...Τι νερο ρε συ...δεν χρειαζεται! Μην πετας τα λεφτα σου...Ετσι και αλλιως τα 1050mhz του Τιτανα ειναι τα ξεχειλωμένα mhz της 780gtx σε core και μνημη.Για 2 μηνες ακομα θα ακους γουργουριτο μετα τελος.... παγος!Ετσι και αλλιως σε λιγοτερο απο ετος θα ερθουν τα Maxwell... οποτε τα μπλοκακια θα τα φας μετα!Ασε που ερχεται και το Χ99 με τον 8 core intel και ddr4.... κρατα καβατζα γιατι ερχονται πολλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούνιος 20, 2013 #1082 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 λοιπον ετοιμασου να τις φλασαρουμε λοιπον μενεις και μακρυα να στις εφερνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούνιος 20, 2013 #1083 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 Τι νερο ρε συ...δεν χρειαζεται! Μην πετας τα λεφτα σου...Ετσι και αλλιως τα 1050mhz του Τιτανα ειναι τα ξεχειλωμένα mhz της 780gtx σε core και μνημη. σωστος!!! Για 2 μηνες ακομα θα ακους γουργουριτο μετα τελος.... παγος! Ετσι και αλλιως σε λιγοτερο απο ετος θα ερθουν τα Maxwell... οποτε τα μπλοκακια θα τα φας μετα! Ασε που ερχεται και το Χ99 με τον 8 core intel και ddr4.... κρατα καβατζα γιατι ερχονται πολλα! οποιος συκγρινει ΤΙΤΑΝΑ vs 780 η κομπλεξικος ειναι η ασχετος που δεν ξερει τι ψωνιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 20, 2013 #1084 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 για να βγαλω τα ξεχειλωμένα 75 fps του [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] απο τα 84,1 fps που βγαζω φαντάσου ποσο underclock απο το max oc πρεπει να κανω και γενικα ο Τιτανας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 20, 2013 Author #1085 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 Τι νερο ρε συ...δεν χρειαζεται! Μην πετας τα λεφτα σου...Ετσι και αλλιως τα 1050mhz του Τιτανα ειναι τα ξεχειλωμένα mhz της 780gtx σε core και μνημη. Για 2 μηνες ακομα θα ακους γουργουριτο μετα τελος.... παγος! Ετσι και αλλιως σε λιγοτερο απο ετος θα ερθουν τα Maxwell... οποτε τα μπλοκακια θα τα φας μετα! Ασε που ερχεται και το Χ99 με τον 8 core intel και ddr4.... κρατα καβατζα γιατι ερχονται πολλα! Ρε απατη αντι να πεις στον ανθρωπο οτι παιζοντας με 1,136mV αποφευγεις τα temp/tdp throttling και ταυτοχρονα εχεις ενα fan profile πιο ανθρωπινο για 24/7 καθεσε και του λες για τα ξεχειλωμένα mhz της 780gtx. Keep going ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούνιος 20, 2013 #1086 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 αχαχαχαχχαχαα Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούνιος 20, 2013 #1087 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 Ορεστη πες ποτε φλασαροθμε αντε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 20, 2013 #1088 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 Ρε απατη αντι να πεις στον ανθρωπο οτι παιζοντας με 1,136mV αποφευγεις τα temp/tdp throttling και ταυτοχρονα εχεις ενα fan profile πιο ανθρωπινο για 24/7 καθεσε και του λες για τα ξεχειλωμένα mhz της 780gtx.Keep going ..... οτι να ναι λες παλι! ρε το temp throttle ξεκιναει στους 90 βαθμους. 90 δεν πιανεις με τιποτα! ....εμενα τρεχει σαφως πιο κατω! tdp throttle με το bios δεν εχεις. Παλι αυτα θα λεμε... Καλυτερα να διαβαζεις παρα να σκαβεις Σήκωσε το κεφαλι καθολου! Nικο θα το φτιαξουμε σε λιγες μερες (3-4).... το φλασακι ειναι ετοιμο! Λεω να κανουμε 3χSLΙ!!! Να τα σπασουμε ολα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 20, 2013 #1089 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 ελα ρε johnny που εισαι??πες εντυπωσεις,μαυρο pcb/μεταλλο?Kyr μια χαρά είναι η κάρτα. Μη κοιτάς τα παιδιά είναι overclockαδες μέχρι το μεδούλι :-P Είναι υπερβολικά δυνατή η κάρτα όπου στο gaming που θέλεις δε θα δεις διάφορα - συγκεκριμένα - επειδή η gigabyte είναι factory overclocked περνάει σε fps στα παιχνίδια και Τιτάνα . Εγώ προσωπικά δε μου αρέσει να κάνω overclock σε κάρτες που είναι ήδη κλοκαρισμενες από το εργοστάσιο. Παίζω λίγο , περνάω λίγο χρόνο με την κάρτα και αν βαρεθω και θέλω να την ψάξω να δω τι ψάρια πιάνει, δοκιμάζω και oc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούνιος 20, 2013 #1090 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 Kyr μια χαρά είναι η κάρτα. Μη κοιτάς τα παιδιά είναι overclockαδες μέχρι το μεδούλι :-P Είναι υπερβολικά δυνατή η κάρτα όπου στο gaming που θέλεις δε θα δεις διάφορα - συγκεκριμένα - επειδή η gigabyte είναι factory overclocked περνάει σε fps στα παιχνίδια και Τιτάνα . Εγώ προσωπικά δε μου αρέσει να κάνω overclock σε κάρτες που είναι ήδη κλοκαρισμενες από το εργοστάσιο. Παίζω λίγο , περνάω λίγο χρόνο με την κάρτα και αν βαρεθω και θέλω να την ψάξω να δω τι ψάρια πιάνει, δοκιμάζω και oc.τι θελεις να πεις οτι δεν κλοκαρεται??και εγω δεν κλοκαρω ρε συ 24/7, ενας λογος που περνω oc edition ειναι αυτος περα τις θερμοκρασιες και τον θορυβο,αλλα και να κλοκαρεται θελω και ποιοτηκα υλικα θελω να εχει....τεσπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 20, 2013 #1091 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 τι θελεις να πεις οτι δεν κλοκαρεται??και εγω δεν κλοκαρω ρε συ 24/7, ενας λογος που περνω oc edition ειναι αυτος περα τις θερμοκρασιες και τον θορυβο,αλλα και να κλοκαρεται θελω και ποιοτηκα υλικα θελω να εχει....τεσπαΛογικό είναι να κλοκαρει, πως κλοκαρουν τα παιδιά με reference;Σε καταλαβαίνω θες το καλύτερο και θες Asus αλλα υπολόγισε και το κόστος το οποίο άνετα θα είναι 700+ euro από εξωτερικό. ΕΙΔΙΚΑ επειδή θα είναι η καλύτερη υλοποίηση της Asus με ένα σωρό λειτουργίες.Το θέμα είναι αξίζει να δώσεις τόσα ; εσύ έχεις το καρπούζι εσύ και το μαχαίρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούνιος 20, 2013 #1092 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 Λογικό είναι να κλοκαρει, πως κλοκαρουν τα παιδιά με reference;Σε καταλαβαίνω θες το καλύτερο και θες Asus αλλα υπολόγισε και το κόστος το οποίο άνετα θα είναι 700+ euro από εξωτερικό. ΕΙΔΙΚΑ επειδή θα είναι η καλύτερη υλοποίηση της Asus με ένα σωρό λειτουργίες.Το θέμα είναι αξίζει να δώσεις τόσα ; εσύ έχεις το καρπούζι εσύ και το μαχαίριμαλλον θα την παραλαβω να τελειωνουμε!edit....αν την παραλαβω,και δεν την γουσταρω για (χ) λογους,μπορω να την επιστερψω την αλλη μερα και να τους πω οτι θα περιμενω μεχρι να φερουν καποια αλλη?,χωρις να μου επιστραφουν τα λεφτα,απλα να περιμενω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούνιος 20, 2013 #1093 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 οτι να ναι λες παλι! ρε το temp throttle ξεκιναει στους 90 βαθμους. 90 δεν πιανεις με τιποτα!....εμενα τρεχει σαφως πιο κατω! tdp throttle με το bios δεν εχεις. Παλι αυτα θα λεμε... Καλυτερα να διαβαζεις παρα να σκαβεις Σήκωσε το κεφαλι καθολου! Nικο θα το φτιαξουμε σε λιγες μερες (3-4).... το φλασακι ειναι ετοιμο! Λεω να κανουμε 3χSLΙ!!! Να τα σπασουμε ολα.... ε και δεν κανουμε ενα να μου φυγει και η απορια τι γινεται με 3 τιτανες φλασαρισμενους κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jofa Ιούνιος 20, 2013 #1094 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 ε και δεν κανουμε ενα να μου φυγει και η απορια τι γινεται με 3 τιτανες φλασαρισμενους κιολαςκαιγονται και οι 3 μαζι χαχαχα!φιλικα Γιαννης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούνιος 20, 2013 #1095 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 καιγονται και οι 3 μαζι χαχαχα!φιλικα Γιαννης.αχαχαχα βρε καλος τον.Εχομε καβατζα εσενα ρε να μας φερεις αλλες αχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 20, 2013 #1096 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 μαλλον θα την παραλαβω να τελειωνουμε!edit....αν την παραλαβω,και δεν την γουσταρω για (χ) λογους,μπορω να την επιστερψω την αλλη μερα και να τους πω οτι θα περιμενω μεχρι να φερουν καποια αλλη?,χωρις να μου επιστραφουν τα λεφτα,απλα να περιμενω!Kyr σου βρήκα review :καλό διάβασμα και θυμήσου - αξίζει να χαλάσεις τα παραπάνω χρήματα ;http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_780_Direct_Cu_II_OC/29.html ASUS Gigabyte GTX 780 WindForce OC 3 GB Review | techPowerUp Gigabyte Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 20, 2013 #1097 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 παίδες αφού δεν έστειλαν κάνα mail που να λένε συγγνώμη κάναμε λάθος κλπ, έστειλα και γω τον οβολό μου (146 ευρώ) και περιμένω να δω τι θα μου στείλουν ενα @ ή μια καρτάρα?εις αναμονήν για τα νέα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 20, 2013 Author #1098 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 Ενας 3770K στα μαμα του με μια 780 ετοιμη για RMA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιούνιος 20, 2013 #1099 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 Ενας 3770K στα μαμα του με μια 780 ετοιμη για RMA. Την έλιωσες την καρτούλα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 20, 2013 #1100 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 Όταν τα πολυψαχουλεύουμε να τι γίνεται γι αυτό εγώ δε πολυκλοκάρω κάρτες :big_boss: αυτά βλέπω [MENTION=22080]tavliban[/MENTION] θα περιμένω λίγο ακόμα και θα τους στείλω και γω τα όβολα [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] τι της έκανες της τσαμένης, ντροπή ( τσαμένης = καημένης - κερκυραϊκή διάλεκτος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.