sebastian Ιούνιος 2, 2013 #721 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Την έβαλε αγγελία γιατί τα 2gb δεν φτάνουν........εγώ και τα 3gb τα βλέπω λίγα για surround......λάθος! Ο λόγος που μπηκε αγγελία ειναι σαφώς πιο σημαντικός και εχει να κάνει με το πως διαχειριζότανε η 690Gtx το setup 3 + 1 monitor! Αλλά δεν θα το αναλύσω... γιατί κάποιοι θα το βρουν χαζο αλλα εμενα με ενοχλεί!Δεν ειμαι [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] να τρώω τα κουλά τον ΑΤΙ επι χρόνια και να κανω τουπεκι! Οτι με πειραζει, βλεπει την εξοδο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Ιούνιος 2, 2013 #722 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 seb γενικά είναι χαζό να έχεις 3 οθόνες για gaming και να χαλάς 2 και 3 χιλιάρικα σε κάρτες κάθε χρόνο, δεν υπάρχει σοβαρός λόγος εκεί είναι το θέμα, γιατί ποτέ κανένα setup δεν είναι αρκετό και εκεί πέτυχαν οι εταιρείες τον στόχο τους να τρέχεις και να μην φτάνεις ΠΟΤΕ. Μπορούσες να έχεις μια 30" dell να βλέπεις 30 φορές καλύτερα χρώματα και να παίζεις 30 φορές καλύτερα χωρίς πλαστικά στην μέση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 2, 2013 Author #723 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Zpaf το να παίζεις σε μια οθόνη τα νέα παιχνίδια τέρμα σε χαλάει? Το να παίζεις και στις 3 metro με 10 fps και στο crysis ακόμα λιγότερα τι νόημα έχει? Υπάρχουν ένα κάρο παιχνίδια για τις 3 οθόνες σου. Το να παιζεις BF3 με 45 καρε ultra εχει νοημα για σενα ή οχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούνιος 2, 2013 #724 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Παιδες δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα αν θελετε surround/eyefinity προτιμηστε κατι με 5gb vram!:fun::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 2, 2013 #725 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 το minfps μου δεν το αλλαζω για παραπάνω AA....τα γραφικα ulta παντα! Το ΑΑ σκοτωνει την μνημη στο 5760χ1080...Βαζω μεχρι εκει που πρεπει... Στην σκηνη που ποσταρεις θα ειμαι αρκετα καλυτερα απο σενα εαν εισαι μεχρι Χ2MSAA και 20+fps πανω....οπου και το κλειδώνω και εχω 60αρι με 60hz! Εσύ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούνιος 2, 2013 #726 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 ελα μωρη 770 τρελανε μας μονο ο ΤΙΤΑΝΑΣ ειναι αρκετος Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 2, 2013 #727 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 το minfps μου δεν το αλλαζω για παραπάνω AA....τα γραφικα ulta παντα! Το ΑΑ σκοτωνει την μνημη στο 5760χ1080... Βαζω μεχρι εκει που πρεπει... Στην σκηνη που ποσταρεις θα ειμαι αρκετα καλυτερα απο σενα εαν εισαι μεχρι Χ2MSAA και 20+fps πανω....οπου και το κλειδώνω και εχω 60αρι με 60hz! Εσύ ? Βαζεις μεχρι εκει που σου επιτρεπει η μαμα εταιρια και λες και ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 2, 2013 Author #728 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 το minfps μου δεν το αλλαζω για παραπάνω AA....τα γραφικα ulta παντα! Το ΑΑ σκοτωνει την μνημη στο 5760χ1080... Βαζω μεχρι εκει που πρεπει... Στην σκηνη που ποσταρεις θα ειμαι αρκετα καλυτερα απο σενα εαν εισαι μεχρι Χ2MSAA και 20+fps πανω....οπου και το κλειδώνω και εχω 60αρι με 60hz! Εσύ ? Δεν βαζεις μεχρι εκει που πρεπει ... βαζεις μεχρι εκει που αντεχει το δικουτσο. Και μενα εαν η γιαγια μου ειχε @@ θα ηταν παππους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιούνιος 2, 2013 #729 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 ελα μωρη 770 τρελανε μας μονο ο ΤΙΤΑΝΑΣ ειναι αρκετος Αντε τσαμπα αναβαθμιση θα κανω με ενα bios update στις καρτες, θα γινουν 770, ποιος μας πιανει μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaminia7 Ιούνιος 2, 2013 #730 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Επειδή είχα eyefinity για 2+ Χρόνια 200 fps να πήγανε σταθερά πάλι δεν αξίζει. γενικός το eyefinity δεν είναι για hardcore gamers μια ώρα το πολύ να κάνεις την καυλαντα σου και πολύ είναι ... Μετά κουράζει όσα fps και όσο smooth να πηγαίνει.Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 2, 2013 #731 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Τι προσπαθείς να αποδείξεις [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] οτι οι βουτες σου ειναι αποδέκτες ? οχι δεν ειναι... Εχεις δειξει οτι εχεις πολλα βίτσια... εδω εμεινες ενα 1 χρονο με ΑΤΙ οταν εμεις τις πετάγαμε στο 24ωρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 2, 2013 Author #732 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 ελα μωρη 770 τρελανε μας μονο ο ΤΙΤΑΝΑΣ ειναι αρκετος Αυτα μου ποσταρεις και μου φτιαχνεις την μερα. Βαλε και ενα λινκ ρε συ απο κατω με το site να διαβασουμε ολο το review. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Ιούνιος 2, 2013 #733 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Το να παιζεις BF3 με 45 καρε ultra εχει νοημα για σενα ή οχι;Θα προτιμουσα 60 fps χωρις πλαστικα στην μεση..Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 2, 2013 Author #734 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Εχεις δειξει οτι εχεις πολλα βίτσια... εδω εμεινες ενα 1 χρονο με ΑΤΙ οταν εμεις τις πετάγαμε στο 24ωρο... Εδω πετατε τους τιτανες ρε συ δεν θα πεταγατε τις ATI ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούνιος 2, 2013 #735 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Γουστάρω πολύ να είμαι κυριακή πρωί-μεσημέρι με τον καφεδάκο μου στο PC να βλέπω όοοολη μέρα αυτά τα πόστ, αλλά λέω εγω μήπως τελικά βγαίνουμε Off topic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούνιος 2, 2013 #736 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Αυτα μου ποσταρεις και μου φτιαχνεις την μερα.Βαλε και ενα λινκ ρε συ απο κατω με το site να διαβασουμε ολο το review. σε γραφικα next gen η αγαπημενη σου κουλη σερνεται....μονο σε κατι hitman(καρτουνιστηκα γραφικα) πεταει και η 780 δυσκολευεται βλεπω με λιγο oc την εχει respect:worship: Gainward GeForce GTX 770 Phantom Review > Conclusion: Adding Value to High-End GFX? - TechSpot Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 2, 2013 Author #737 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούνιος 2, 2013 #738 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 αρε zpafako σε καναμε ανθρωπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Ιούνιος 2, 2013 #739 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 και η 780 δυσκολευεται βλεπω με λιγο oc την εχει Ενδιαφέρον, με το συμπαθειο αλλα all time classic flawed σκεπτικο κατα την ταπεινή μου άποψη... Φυσικα η 770 με "λιγο" OC θα την "φτασει" (σε πολυ συγκεκριμενες συνθηκες, τιγκαρε τα φιλτρα και θα τα πουμε). Αλλα έλα που και η 780 οβερκλοκαρει...η οποια με "λιγο" OC θa ξαναξεπερασει και θα φυγει απο την 770 ενω θα "πιασει" την Titan (και παλι σε πολυ συγκεκριμενες συνθηκες). Αλλα έλα που και η Τιταν οβερκλοκαρει...η οποια με "λιγο" OC θα την ξαναξεπερασει την 780 και θα φυγει ενω θα πιασει την επομενη που θα βγει του χρονου τετοια μερα... And so forth and so on... Αυτο το παιχνίδι φυσικά μπορει να παει και προς τα "κατω" στα μοντελα και μπορεις να το παιζεις επ'απειρον. Και αυτο το παιχνιδι εχει και τις ακραιες εξαιρέσεις οπου μια 780 δεν θα OC ουτε βημα και μια 770 θα κλοκαρει τον λοκω της κοκ, silicon lottery ή/και aftermarket υλοποιήσεις και binning (όπου επιτρέπεται και υπαρχει). Αυτος ειναι και ένας λογος της clock to clock συγκρισης σε μοντέλα με την ίδια "τεχνολογια" της οποιας αν τα αποτελέσματα συνδιαστουν και με εναν μέσο όρο OC potential (καλη τυχη σε αυτο, το stability test δεν ηταν ποτέ της μοδας, τα μεγάλα νουμερα ήταν ειναι και θα ειναι) δίνουν μια εικόνα στον υποψήφιο αγοραστή για το δικό του προσωπικό VFM που παει ως εξης: διαθέτω Χ ποσο και ουτε 10αρα περισσοτερο, παίζω έτσι (αναλυση, φιλτρα, αριθμός μονοτορς κοκ), παιζω κυρίως αυτά ή αυτου του στυλ τα games, αναβαθμίζω ανα Υ χρονικα διαστήματα ή θελω να κρατήσω αυτο το σεταπ για τουλαχιστον Ζ μηνες/χρονια κλπ κλπ κλπ On topic... Να παρακαλέσω τους κατοχους 780 να δηλώνουν τουλαχιστον συχνοτητα (Max boost, ολα τα υπολοιπα base clock και boost clock στην πραξη δεν λενε τιποτα), voltage, μινιμουμ συχνότητα κατα την διαρκεια του run (βλεπε throttling) και αν θεωρουν οτι είναι "σταθεροι" σε αυτες τις συνθήκες στα αποτελέσματα που δημοσιοποιουν? Απο παχιά νουμερα εχει πηξει ο κοσμος και στις 780 και στις Titan, απο λιγο πιο ρεαλιστικές και καθημερινές πληροφορίες ακόμα πάσχει το αντικειμενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούνιος 2, 2013 #740 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Freedom ετσι ειναι οπως τα λες!!....αλλα κανουμε λιγο πλακα στον zpaf, που εστω και αργα... βρηκε τον δρομο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.