kyr.. Ιούνιος 1, 2013 #661 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 Δεν το εχω ....@kyr.. σου βρηκα δικαιολογια για να μην σκοτωσεις την καρτουλα σου. stok 780 [/quote βρηκα κι αλλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Ιούνιος 1, 2013 #662 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 Yeap. Αν το εχεις στειλτο και στον 'θειο' Γιαννη. Μπάρμπα john έχεις pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 1, 2013 Author #663 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 Μπάρμπα john έχεις pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Ιούνιος 1, 2013 #664 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 Τα min είναι από το πρόγραμμα όταν ξεκινάει λογικά αποκλείεται μέσα στο bench να πέφτουν τόσο πολύ!!Δεν έβαλες τα physx μέσα αλλά όκ έχω μια εικόνα. thanksΕίδες διαφορά με το update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARRIOR Ιούνιος 1, 2013 #665 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 (edited) Να και η hydro cooper EVGA GTX 780 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δυο κομματια για SLI !!! EVGA | Articles | EVGA GeForce GTX 780 Hydro Copper Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 1, 2013 από WARRIOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούνιος 1, 2013 #666 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 E ρε πως χαλαει ο καπιταλισμος τον ανθρωπο... Απο εργατης στη Σιβηρια στo creme de la creme της παγκοσμιοποιησης! Δωσε [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] δωωωωσεεεεε! Υ.Γ. Τελικα ρε παιδια η διαφορα με την βουβουζελα aka 7970ghz ποση ειναι σε ποσοστο %? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 1, 2013 #667 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 E ρε πως χαλαει ο καπιταλισμος τον ανθρωπο... Απο εργατης στη Σιβηρια στo creme de la creme της παγκοσμιοποιησης! Δωσε [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] δωωωωσεεεεε! Υ.Γ. Τελικα ρε παιδια η διαφορα με την βουβουζελα aka 7970ghz ποση ειναι σε ποσοστο %? μια ολόκληρη γενιά ειναι η διαφορα σε αποδοση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 1, 2013 Author #668 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 Τελικα ρε παιδια η διαφορα με την βουβουζελα aka 7970ghz ποση ειναι σε ποσοστο %? ρε συ Χρηστο μη μη οχι μη μου λες για βουβουζελες ...... 700 ευρα εσκασα για την δικια μου. κρατα οτι σε κανει ποιο ευτυχισμενο. AnandTech | Bench - GPU13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούνιος 1, 2013 #669 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 ρε συ Χρηστο μη μη οχι μη μου λες για βουβουζελες ...... 700 ευρα εσκασα για την δικια μου. κρατα οτι σε κανει ποιο ευτυχισμενο. AnandTech | Bench - GPU13 Aσε ρε τωρα εχεις μαστουρωσει εκει με το 780...:fun: Σου ελεγα εγω παρε την acx τιποτα εσυ, ακουγες τον Λενιν... Προτιμω μονο τα δικα μας νουμερα και οχι των ψευτοreviewers και σε αυτα τα καρεδακια ειναι αναλογικα πανω οπως ακριβως ειναι και η τιμη της καρτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 1, 2013 #670 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 Bλέπω 2+dB παραπάνω σε Load, και κάποιοι εξακολουθούν να κοροϊδεύουν την Ati...Παρόμοια επίπεδα κατανάλωσης.Compute Power εξακολουθεί να μην έχει και η 700 σειρά.Και στα παιχνίδια,όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πλέον, έχουμε από -40% έως +40% διαφορά ανάλογα με το πόσο optimized είναι το κάθε ένα για την εκάστοτε εταιρία.Δεν έκατσα να κάνω excel αλλα με το μάτι βλέπω ενα μέσο όρο +17 με 22% για την 780.Οκ, φυσικά και είναι αιθητά γρηγορότερη απο την γριά κόκκινη που είναι ήδη ενάμισι χρόνο στην αγορά , αλλά μη σκίζετε και τις κιλότες σας...Δεν εντυπωσιάστηκα από την 780 και δεν βλέπω κανένα λόγο να πάει κάποιος απο 7970 σε 780 για την ώρα, αν και με OC σε νερό μένει να δούμε τι κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 1, 2013 #671 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 @zpaf hitman absolution 1080p τέντα όλα 8XAA παίζει να δούμε;[MENTION=119]Samael[/MENTION]Κι εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό. Άντε και είναι πιο θορυβώδης. Πόσοι έχουν reference και πόσοι aftermarket.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 1, 2013 Author #672 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 @zpaf hitman absolution 1080p τέντα όλα 8XAA παίζει να δούμε; Hitman Absolution ver. 1.0.433.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 1, 2013 #673 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 οταν βγει η κοκκινη.....τοτε θα πανε σε αυτην Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 1, 2013 #674 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 (edited) για δωσε ενα τεζα ολα [MENTION=2962]zpaf[/MENTION]... +50+500 average: 54,5 fps Παιζει ρολο το patch ? Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 1, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούνιος 1, 2013 #675 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 Bλέπω 2+dB παραπάνω σε Load, και κάποιοι εξακολουθούν να κοροϊδεύουν την Ati...Παρόμοια επίπεδα κατανάλωσης. Compute Power εξακολουθεί να μην έχει και η 700 σειρά. Και στα παιχνίδια,όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πλέον, έχουμε από -40% έως +40% διαφορά ανάλογα με το πόσο optimized είναι το κάθε ένα για την εκάστοτε εταιρία. Δεν έκατσα να κάνω excel αλλα με το μάτι βλέπω ενα μέσο όρο +17 με 22% για την 780. Οκ, φυσικά και είναι αιθητά γρηγορότερη απο την γριά κόκκινη που είναι ήδη ενάμισι χρόνο στην αγορά , αλλά μη σκίζετε και τις κιλότες σας... Δεν εντυπωσιάστηκα από την 780 και δεν βλέπω κανένα λόγο να πάει κάποιος απο 7970 σε 780 για την ώρα, αν και με OC σε νερό μένει να δούμε τι κάνει... Το θεμα του θορυβου που λες δεν ισχυει οταν παιζεις την καρτα out of the box... Αν θες να εισαι κλοκαρισμενος πανω απο τα εργοστασιακα specs ή να εχεις την καρτα μονιμα κλειδωμενη στο 1006mhz εννοειται οτι θα σου κανει θορυβο. Δεν ειναι το ιδιο με την 7970ghz που οut of the box κανει σαν βουβουζελα! Στο θεμα της δυναμης που λες εγω προσωπικα βλεπω +40-50% πανω απο 7970ghz με λιγο κωλοδαχτυλιασμενη την 780! Χεστηκε η φοραδα στ αλωνι αλλα ετσι ειναι το hardware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 1, 2013 #676 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 1.0.444.0 είναι η τελευταία έκδοση. Όταν δεν βαριέστε καντε update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 1, 2013 Author #677 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 για δωσε ενα τεζα ολα [MENTION=2962]zpaf[/MENTION]... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 1, 2013 #678 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 Trexx για στειλε link για το Patch...γιατι μου το βγαζει full με το game στα 13gb.[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] εισαι με update ? Εγω παντως οχι... μαμα το game! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 1, 2013 #679 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 @sebastian: Τόσο είναι το patch!! Δεν έχει κάτι μικρότερο. Κι εγώ από το θείο το έχω το game. Δεν είναι το game όλο απλά είναι όλα τα αρχεία "ανανεωμένα" και τα αντικαθιστά ουσιαστικα. savegames δεν χάνονται πάντως. Αν σε ενδιαφέρει να το έχεις σαν bench, βάλε το patch γιατί η διαφορά είναι μεγάλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 1, 2013 #680 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 (edited) [MENTION=478]sebastian[/MENTION]:Τόσο είναι το patch!! Δεν έχει κάτι μικρότερο. Κι εγώ από το θείο το έχω το game. Δεν είναι το game όλο απλά είναι όλα τα αρχεία "ανανεωμένα" και τα αντιγράφει. epic fail ...αν μου το φερουν αργοτερα θα σου ανεβασω εικονα! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 1, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts