Jump to content

NVIDIA GeForce GTX 780

zpaf

Recommended Posts

• Replies 2,2k
  • Created
  • Last Reply
Ποιά 700... άστο ευτυχώς το έργο το είδα παρά τέταρτο! +1 εδώ

1) Άνετα...

2) Ποτέ μήνυση θα τελειώσεις σε καμιά 5ετία το λιγότερο...

Και με το παραπάνω.. ΟΥΤΕ η Nvidia δεν το πιστεύει οτί έκανε τόσες πωλήσεις titan!

Το έργο έχει αρχίσει να προβάλλεται σιγά σιγά... it's just a matter of time!

Σχόλιο: Με όλα αυτά που παίζουν στο NET για το TDP titan/780 δλδ το ότι είναι σαφώς λίγα τα 265W για να παίξουν οι κάρτες στο Maximum (Βλέπε BIOS στα 350W) μπαίνω πλέον σε προβληματισμό και σκέφτομαι... Γιατί της AMD η HD7990 θεωρείται πολύ ενεργοβόρα κάρτα?? Βγάζει πολλά περισσότερα FPS... και είναι και DUAL GPU με πόσα TFLOPS δύναμης. Με λίγα λόγια αν είναι να κοροιδεύω τον εαυτό μου με την κατανάλωση καλύτερα να μην το κάνω και να πάρω μια HD7990 με ότι αυτό συνεπάγεται να μην έχω άγχος με το ρεύμα αλλά μόνον με τους drivers... :hehe::haha:

Με αυτά και με εκείνα όμως μου έκοψαν άλλα 60 ευρώ, φαντάσου τι θα γινόταν αν ήταν οργανωμένοι όλοι.

Τα κλάματα μου έρχεται να βαλω απο την συγκίνηση που βλεπω τον [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] στο πράσινο άρμα! Εύγε Γιαννακο.... :)

Αστο διαολο πρωινιατικα με συγκινησες. :hehe:

Σου δινω πεντε μηνες καιρο να αλλαξεις καρτα γιατι αλλιως θα με δεις παλι κοκκινο με ..... HD8970.

zpaf μπορείς να κάνεις ένα benchmark το metro last light με τα πάντα τέρμα χωρίς ssao στα 1080p? Με το update 3 στο game! :)

Εγω ειμαι με αυτο που εβγαλε για το fov και τις καρτουλες της amd.

Υπαρχει και τριτο;

Ναι, στο 3ο είδα την κάρτα μου από 27-30fps να πηγαίνει 38-48 min max στα 1440p χωρίς ssao.

Δεν το εχω ....

[MENTION=28628]kyr..[/MENTION] σου βρηκα δικαιολογια για να μην σκοτωσεις την καρτουλα σου.

stok 680 asus top

Kappaalphataualphagammarhoalphaphi3AE0-1_zps9c346afd.jpg

stok 780

re620130601100432899.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.