Daywalker Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2004 Κατεβασα και εγκατεστισα το mbm5 απο το site αλλα υπαρχει ενα προβλημα δεν μπορς να βρω την μιτρικη μου.μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει.δεν ειμαι σιγουρος αν την εχει μεσα.Ας απαντησει καποιος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Σεπτέμβριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Aν μας πεις και τι μητρικη εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalker Σεπτέμβριος 18, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Εχω μια Giga-byte GA-K8NNXP για amd 64 αλλα δεν εχει ακριβως το ιδιο ονομα στις μιτρικεσ του προγραματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalker Σεπτέμβριος 18, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Τις μονες που βρισκω ειναι μια GAK-8NProκαι μια GA-8KNXP καμια με το ιδιο ακριβως ονομα.Παιζει να ειναι καμια απο αυτες τις 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Σεπτέμβριος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Mπορει ακριβως να μην ειναι η δια αλλα νομιζω οτι εχουν τους ιδιους σενσορες δοκιμασε το με αυτη τη ρυθμιση και κοιτα τι θερμοκρασιες και ρευματα σου βγαζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.