Mad Gamer Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2013 Παιδια γινεται να την λειτουργω χωρις το corsair link ? Επισης γινεται να εχω την αντλια και τα φαν πανω σε fan controller Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelos Μάϊος 18, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2013 για να μην ανοίγω θέμα τι προτείνετε καθαρά σε θέμα επιδόσεων δεν με ενδιαφερει ο θόρυβος h100i vs noctua nh-d14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Μάϊος 18, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2013 Παιδια γινεται να την λειτουργω χωρις το corsair link ? Επισης γινεται να εχω την αντλια και τα φαν πανω σε fan controllerναι γινεται και στα δυο..το corsair link δειχνει και ενδειξεις για θερμοκρασιες κλπ και να ρυθμιζεις διαφορα προφιλ..εγω οταν την ειχα μονο για το χρωμα του λεντ το ειχα χρησιμοποιησει...και τους ανεμιστηρες σε φαν κοντρολλερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamer HD Μάϊος 19, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2013 Αμα ττην βαλω σε φαν κοντρολλερ θα πρεπει να συνδεσω και το σατα καλωδιο ? Θα μπορει το φαν κοντρολλερ. Να ελενξει αποτελεσματικα την αντλια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.