Jump to content

Razer

azazil1190

Recommended Posts

Razer Razer Electra Headset - Headsets - plaisio.gr

Εχει κανεις γνωμη για τα συγκεκριμενα ακουστικα?την εχω φαει με το χρωμα τους συγκεκριμενα βεβαια 8ελω και καλη αποδοση ηχου σε ταινιες μουσικη και παιχνιδια εχει κανεις να προτεινει κατι?

Razer και ήχος?! Δεν ξέρω κατά πόσο πάνε μαζί αυτά... άλλα δεν έχω και εμπειρία, εγώ έχω αυτά G35 7.1 Surround Sound Gaming Headset - Logitech. Σε ποιότητα ήχου δεν φτάνουν τα κ601 που πήρα άλλα στο θέμα sorround δεν έχουν καμιά σχέση.

τα κ601 τι λενε?κοιτα να σου πω και τα παιχνιδια στερεο 8α τα παιζω οποτε 8ελω καλα στερεο.το surround το βαζω σε δευτερη μοιρα εξαλου 8α δινω 3δ ηχο απο καρτα ηχου εαν καιγομαι για surround στα παιχνιδια

CREATIVE SOUND BLASTER TACTIC3D ALPHA - - τα δουλεύω πολύ καιρό πολύ καλός ήχος δυνατός με δυνατό μπάσο k πολύ καλο 3D και όλοι μέρα να τα φοράς δεν θα έχεις πρόβλημα στα προτείνω .... τα razer δεν τα έχω ακούσει ποτε αλλα το πόνο fail πω έχουν είναι το μικρόφωνο είναι πάνω στο καλώδιο :Σ

Το μόνο σίγουρο είναι πως σε αυτά τα χρήματα έχεις καλύτερες επιλογές.

Βέβαια αν είσαι casual χρήστης μια χαρά θα σου κάτσουν και αυτά, ειδικά αφού γουστάρεις το χρωματάκι.

Τα razer carcharias που χρησιμοποιώ τώρα είναι μια χαρά. Θα μείνεις ικανοποιημένος από θέμα απόδοσης. Τώρα για το θέμα απόδοσης/τιμή δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη επιλογή. Πάντως πριν κάνα μήνα τα είχε βγάλει προσφορά το eshop σε αρκετά χαμηλότερη τιμή από αυτή του Π.

τα κ601 τι λενε?κοιτα να σου πω και τα παιχνιδια στερεο 8α τα παιζω οποτε 8ελω καλα στερεο.το surround το βαζω σε δευτερη μοιρα εξαλου 8α δινω 3δ ηχο απο καρτα ηχου εαν καιγομαι για surround στα παιχνιδια
απο τα καλύτερα που μπορείς να αγοράσεις. Βέβαια ειναι και σε άλλο price range αλλα αν θες πολυ καλο ήχο για μουσική παιχνίδια και διαφορα τέτοια ειναι πααααρα πολυ καλα. Αν έχεις και μια xonar μπορείς να ακούσεις και κανα ψευτοsourround αλλα μέχρι εκει.

ναι δηλαδη τα ετοιμοροπα logitech δεν εχουν "ψευτοsurround"

Τα K601 και με το cmss3d της x-fi και με το DH1 της xonar, ακομα και με σκετο (αλλα καλης ποιοτητας στερεο σημα ) μια χαρα δουλεια κανουν αμα τα θες για soundwhoring, προσωπικα στο L4D2 wallhacker με ανεβαζανε wallhacker με κατεβαζανε, ειχε πολυ πλακα να με βλεπουν να βαραω στα τυφλα :p

μια δευτερη γνωμη απο ατομο που επαιζε BF2 σε υψηλο επιπεδο

Honorable mention in this category goes to the AKG 601. Clearly superior 3D sound, this headphone really needs an amp to shine so it is not really an under $200 headphone. However, it provides some serious 3D sound with very little bass impact but crystal clear indications of "where the bad guys are." They have a bigger brother the 701s which also need a good amp to really work right. Both will work unamped but for best results you need at least another $100. These headphones have the largest, airiest sound stage and arguably the best midrange and highs of any headphone under $400 no doubt. They have very little bass however so be warned. You can hear the bass notes but you will not FEEL them.

http://hardforum.com/showthread.php?t=1234050

Στο unison audiostore στο κεντρο κανουνε 135 ευρω τελευταια φορα που ελεγξα, τα ειχα παρει πριν 4 χρονια σε ενα αλλο μαγαζι για 220 και βγαλανε τα λεφτα τους μεχρι το τελευταιο λεπτο :)

απο τα καλύτερα που μπορείς να αγοράσεις. Βέβαια ειναι και σε άλλο price range αλλα αν θες πολυ καλο ήχο για μουσική παιχνίδια και διαφορα τέτοια ειναι πααααρα πολυ καλα. Αν έχεις και μια xonar μπορείς να ακούσεις και κανα ψευτοsourround αλλα μέχρι εκει.

Εχω και την stx και την Titanium για αυτο τον λογο ρωτησα για τα συγκεκριμενα.Οντως με καρτα ηχου που μπορει να εχει 3δ ηχου και τα στερεο μια χαρα θα δουλεψουν το μονο που με νοιαζει ειναι καλη ποιοτητα ηχου σε στερεο.

Δεν έχω άποψη καθόλου για τα Razer που λες, αν θες δώσεις όμως τα 130 ευρώ που έχουν τα akg πάρε τα κ601 με κλειστά μάτια. Άλλη ποιότητα τελείως.

Nα σου πω εκει με βλεπω στα κ601 και τελος!

και αργότερα μαζεύεις άλλα 100 και παίρνεις αυτό και έχεις τον απόλυτο ήχο [ame=http://www.amazon.com/Fiio-E9-Desktop-Headphone-Amplifier/dp/B004M172FY]Amazon.com: Fiio E9 Desktop Headphone Amplifier: Electronics[/ame]

μακρυα απο τα RAZER

εχουν πολυ μετριο ηχο και πααααααρα μα παααααααρα πολυ μπασο!!

φαντασου παρολο που ειμαι λατρης του μπασου με κουρασαν πολυ τα μπασα τους!

το μονο θετικο σε αυτα τα κουστικα ειναι το ποσο βολικα ειναι στο κεφαλι και στα αυτια

αν θες καλη ποιοτητα ηχου στερεο οντος πας για τα AKG που λενε τα παιδια πανω

και αργότερα μαζεύεις άλλα 100 και παίρνεις αυτό και έχεις τον απόλυτο ήχο Amazon.com: Fiio E9 Desktop Headphone Amplifier: Electronics

Αν με το καλο τα βρω απο ελλαδα ετοιμοπαραδωτα και τα παρω θα κοιταξω για μικρο λαμπατο ενισχυτη που η ποιοτητα του πραγματικα μαμαει:hang2:

Eχω τα Razer TIAMAT 2.2 stereo , περιπου ενα μηνα τωρα , μου τα φερανε απο γερμανια, και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλα ακουστικα κ πολυ βολικα στα αυτια μου.

Τα χρησιμοποιω μαζι με την Χonar DG (DH2) ,και για τα δικα μου αυτια ειναι super.....

Eχω τα Razer TIAMAT 2.2 stereo , περιπου ενα μηνα τωρα , μου τα φερανε απο γερμανια, και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλα ακουστικα κ πολυ βολικα στα αυτια μου.

Τα χρησιμοποιω μαζι με την Χonar DG (DH2) ,και για τα δικα μου αυτια ειναι super.....

Tα τσεκαρα.Σε χαρακτηριστικα ειναι αρκετα καλα και η τιμη τους επισης καλη.Αλλα δεν ξερω τι λενε σε ποιοτητα βεβαια κατι razer που ειδα στο public ηχαν μεσα ηχεια harman kardon τα οποια μαμανε.Μου φενεται οτι η ολη φαση ειναι ρισκο γιατι τα ακουστικα τεστ ακουστικοτητας δεν νομιζω να υπαρχει σε κατάστημα οπως π.χ τα ηχεια

Tα τσεκαρα.Σε χαρακτηριστικα ειναι αρκετα καλα και η τιμη τους επισης καλη.Αλλα δεν ξερω τι λενε σε ποιοτητα βεβαια κατι razer που ειδα στο public ηχαν μεσα ηχεια harman kardon τα οποια μαμανε.Μου φενεται οτι η ολη φαση ειναι ρισκο γιατι τα ακουστικα τεστ ακουστικοτητας δεν νομιζω να υπαρχει σε κατάστημα οπως π.χ τα ηχεια

Η ποιοτητα κατασκευης του για μενα ειναι πολυ καλη....

Τα μαξιλαρακια ειναι πολυ ανετα,μετακινουνται αριστερα κ δεξια ετσι ωστε να εχουν την καλυτερη επαφη με τα αυτια...

Στο τεστ ακουστικοτητας εχεις δικιο ειναι λιγο δυσκολο....

Χωρις να ειμαι ειδικος, εχουν καλη ενταση, ωραιο μπασο, κ μαζι με μια καλη καρτα ηχου δινουν τα μεγιστα.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.