Jump to content

Εσείς πως φυσάτε τις σκόνες από τη μονάδα σας?

JohnnybOlsi

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...

αυτο το [ame=http://www.amazon.com/Metro-Vacuum-ED500-500-Watt-Electric/dp/B001J4ZOAW]MEtro[/ame] απο το amazon με τράβηξε αλλά να κάνω και μία ερώτηση θα μπορώ με αυτό να καθαρίζω και τα στοιχεία απο τα ψυγεία στο μαγαζί;

Εχω ενα blower, μια φορα το εχω χρησιμοποιησει. Συνηθως λυνω ολο το PC μια φορα το εξαμηνο/οκταμηνο και καθαριζω τα παντα με πινελακια, των ανεμιστηρων/ψυκτρας συμπεριλαμβανομενων. Στο μεσοδιατημα ανοιγω καμια φορα το κουτι και μαζευω οτι σκονιτσες μπορω. Ευτυχως δεν πιανει πολυ!

Ξυλώνω ότι είναι να ξυλώσω και πάω στο γείτονα μου, που έχει συνεργείο. 2sec burst με το εργαλείο και έχουν φύγει μαζί με τις σκόνες και οι περίσσιοι πυκνωτές, τσιπάκια, ξέρετε όλα αυτά τα "περίττά" πράγματα :p

αυτο το MEtro απο το amazon με τράβηξε αλλά να κάνω και μία ερώτηση θα μπορώ με αυτό να καθαρίζω και τα στοιχεία απο τα ψυγεία στο μαγαζί;

-->

Παλιότερα που το είχα ψάξει αρκετά, είχα καταλήξει στο Metro Vacuum ED500 DataVac:

Tired of buying compressed air? Read this!

Έχουν και fan club εδώ:

Metro Vacuum DataVac Club

...ενώ παίζουν και αρκετά videos στο Youtube, αν θέλετε να το δείτε σε δράση.

Υπάρχει Amazon (και EU versions αν δε θέλετε να αγοράζετε μετασχηματιστή).

Δεν έχω αξιωθεί να το πάρω ακόμα, αλλά πού θα μου πάει...

yeah απο το post σου το είδα. αλλά δεν ξέρω αν κάνει για το ψυγείο :p btw απο murica το πείρες;

Ξέχασα να κάνω bold το σημείο, αλλά το έβαλα για να προσέξεις το mains voltage.

Αυτό που έχεις βάλει link παίζει στα 120V και θα χρειαστείς κάποια μετατροπή (μετασχηματιστή) για να παίξει στα δικά μας.

Παίζουν και EU versions στο Amazon - αν και είναι πιο τσιμπημένες οι τιμές τους σε σχέση με τα 120άρια μοντέλα. :whip:

Εγώ δεν το έχω πάρει ακόμα. Απλά βάζω φυτιλιές για να ξοδεύουν άλλοι. :p

40 ευρά σε προσφορά το αμερικάνικο 100 γιούροπ... γουελ.....

Sucks, I know. Είναι από τους λόγους που έχω ξενερώσει και δεν το έχω παραγγείλει ακόμα.

Πριν καταλήξεις σε αμερικάνικο ψάξε να δεις ποιό είναι το φθηνότερο που μπορείς πραγματικά να παραγγείλεις.

Δυστυχώς δε στέλνουν όλοι (για την ακρίβεια, όταν έψαχνα, ελάχιστοι έστελναν) και σου βγάζει το σχετικό warning στο checkout.

[ame=http://www.amazon.com/DataVac-Electric-Blower-ELCTRCDUSTER-EUROPEAN/dp/B00683J0ZY/ref=pd_luc_sbs_01_05_t_lh?ie=UTF8&psc=1]Amazon.com: Metro DataVac Electric Duster ED500 Blower. METRO DATAVAC ELCTRCDUSTER 500W 220V EUROPEAN VAC. 523.6 gal/m - Handheld - White: Office Products[/ame]

220v

Εγω χρησιμοποιω το blower του πρακτικερ, μια ηλεκτρικη 2400 watt με το αναλογο ματσουκι μπροστα, και ενα swifter φτερο και πραγματικα δεν μενει ιχνος σκονης οταν τελειωσω.Τα μοναδικα που βγαζω οταν πεφτει καθαρισμα ειναι οι vga.

φυσώντας δυνατά και από κοντά για οικονομία.

έχω φτιάξει και πνευμόνια και δεν χρειάζομαι γυμναστήριο και κούραφέξαλα . το μόνο που ζαλίζομαι λίγο όταν τελειώνω...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.