Jump to content

Εσείς πως φυσάτε τις σκόνες από τη μονάδα σας?

JohnnybOlsi

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply
Άλλος ένα με blower.

Όσοι λέτε για βενζινάδικο φαντάζομαι θα έχετε μικρά κουτιά. Προσωπικά ιδρώνω μόνο και μόνο για να το μετακινήσω στο μπαλκόνι για φύσημα :laughing:

Το μικρότερο της αγοράς εγώ :p

Λεπόν δε πολυδιάβασα για να είμαι ειλικρινής. Απλά θα σταθώ σε μερικά

1) blower φτηνά αλάργο και αγαπημένοι να είστε. Εσκασε στα χέρια μου ένα (ευτυχώς φορούσα γυαλιά 3Μ και την έβγαλα με μερικές γρατζουνιες) και ένας φίλος είχε μερικά αποτελέσματα που σήκωσαν 2 μέρες νοσοκομείο. Οποιος θέλει έχω ένα για χάρισμα πάντως.

Επίσης μια άριστη επιλογή που με συντροφεύει το τελευταίο διάστημα είναι αυτό εδώ με ρυθμιστή στροφών και με όνομα

https://www.skroutz.gr/s/394719/Skil-8600AA.html?from=drop

Α και να μη το ξεχάσω [MENTION=5811]junior-21-[/MENTION] Τη γνώμη σου παρακαλώ για τα φτηνά φασόν blower

2) με τους αεροσυμπιεστές δε θα πάρετε κανένα πυκνωτή στα χέρια σας. Προσωπικά του δίνω και καταλαβαίνει με 8bar πίεση που βγάζει ο δικός μου.

οσο για την υγρασία που θα βγει ΑΝ δεν υπάρχει νεροπαγίδα σκεφτείτε ότι ΑΝ πάτε σε βενζινάδικο μέχρι να γυρίσετε σπίτι και με τον αέρα που θα έχετε ρίξει επάνω η υγρασία θα έχει πάει περίπατο.

3) Ολα γίνονται και με πινέλάκι και ένα πιστολάκι μαλλιών μετά. Αν με το πινέλο βγάλετε την επίμονη σκόνη και η κοπέλα σας έχει μακρύ μαλλί σίγουρα υπάρχει στο σπίτι ένα καλό πιστολάκι μαλλιών. Στο κρύο λοιπόν και φεύγουν όλα μετά.

4) swifer κλπ αφήστε τα καθώς λειτουργούν με στατικό ηλεκτρισμό

5) Ηλεκτρικές σκούπες οκ βάλτε αλλά χωρίς το βουρτογουναρικό που έχουν μπροστά και με προσοχή καθώς το στόμιο του δεν είναι και ότι πιο φιλικό

6) Και το δαχτυλάκι σας βοηθάει στην επίμονη σκόνη στις φτερωτές των ανεμιστήρων.

Αυτά απο εμένα για την επιστήμη καθαρίσματος των εσωτερικών των κουτιών :)

Κι εγώ με αεροσυμπιεστή κάμποσα χρόνια δεν είχα κάποιο θέμα. Η μόνη "πατάτα" ήταν ότι πρέπει να χάλασα κανα-δυο ανεμιστήρες μέχρι να πάρω χαμπάρι ότι πρέπει να τους σταματάω.

πιστευω πως το ''φυσημα'' δεν ειναι ιδανικο για τον καθαρισμο σκονης απο πισι γιατι διωχνει τη σκονη και την μεταφερει αλλου...

για μενα η λυση ειναι ηλεκτικη σκουπα σε αποσταση αρκετη ωστε να παρει τα πολλα αλλα να μη ρουφηξει κανενα πυκνωτη η τζαμπερακι...

Αν η σκονη εχει κολλησει τοτε το τριβω με μια μπατονετα η μικρο πινελακι ελαφρα να ξεκολλησει και μετα παλι με τη σκουπα...

ΟΚ δε χρεαζεται να γυαλοκοπαει κιολας!!! Αλλωστε λιγη σκονη δεν εβλαψε ποτε κανεναν !!!

Για να ξεκολησει & ρουφηξει πυκνωτη σημαινει κακη κοληση απο το εργοστασιο. Εχω φυσηξει με blower ισως πανω απο 500 μητρικες και δεν εχει ξεκολησει τπτ.

Για jumperakia...Δεν νομιζω πλεον να βλεπουμε και πολλα. Αντε 1-2 στο Power On by USB κ κανα CMOS Reset. Και αυτα αρχιζουν και σπανιζουν πλεον !

...η αληθεια ειναι οτι δυσκολα ξεκολλαει πυκνωτης ετσι...jumperaki ομως ανετα (το εχω παθει παλιοτερα!!! :victory::p)....ειδικα αν ειναι σε πιο παλιες μητρικές οι οποιες ΕΧΟΥΝ σκονη!!! τωρα στις καινουριες μητρικες ισχυει, δεν εχει και πολλα!

το θεμα ειναι το κουτι....αν εχει τρυπουλες, ανεμηστηρες κλπ κλπ! τοτε θα πρεπει να ειναι καποιος με ενα ξεσκονοπανο 1 φορα τη βδομαδα!

τη δικη μου μητρικη εχω να την καθαρισω 3 χρονια!!! :whistle2: ....ΟΚ εχει πιασει σκονη αλλα απλα σκονη, οχι σεντονια!!

Τέλεια και περιμένω έναν φθηνό blower σήμερα το μεσημέρι. :wall: Δεν έχω χρησημοποιήσει ποτέ μου κανέναν τόσο εύκολα σκάνε? Εννοείται οτι θα φοράω γυαλιά (φοράω γυαλιά και μάσκα ούτως η άλλως όταν ξεσκονίζω).

Εγω εδω και χρόνια με ηλεκτρική,αλλα πανω στη μητρική δε μαζέυει ποτε σκόνη,ολη πέφτει κάτω ή μαζέυεται στο ψυγείο που είναι πάνω,και ετσι με την σκούπα ρουφάω μονο κάτω,(το ψυγείο το πλένω με νερό).Νά'ναι καλά τα φίλτρα/διχτυα που έχει.

Η ξαδέρφη μου πάντως που το έκανε με ηλεκτρική εκανε ζημιά στο pc μαλλον καρτα γραφικών, κατι εκανε λάθος δεν εξηγήται αλιώς. Ευτιχως που κατω απο το σπίτι εχω βουλκανιζατέρ και θα πάω το πληκτρολόγιο καποια στιγμή να το φυσίξω με πίεση...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.