Drainei Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2004 Παιδια μπορειτε να μου προτειν. μια mobo με 939 καλη για οverclοck μεχρι 300ευρω; Θελω να βαλω εναν FX53 αλλα δεν ξερω τη cooler να βαλω μπορειτε να προτειν. και ενα cooler μεχρι 100ευρω;Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Καλημεραααα....!Θα σου προτεινα να πας σε nForce3chipset k msi k8n neo2 54G η οποια μεχρι τωρα μου εχει βγει αρκετα καλη κ εχει κ πολυ καλες επιλογες στο βιος...!εκτος απο αυτο ολα τα nForce εχουν κλειδωμα σε agp/pci αντιθετα με τα KT800 κτλ που τα περισσοτερα δεν διαθετουν κ τωρα αρχιζουν να κυκλοφορουν με lockΤι μνημες θα εχεις????με αερα αντε να σου ανεβει αντε 300με 350 mhz περισσοτερο...απ'οτι εχω καταλαβει κ εγω δεν ειναι τετοια μηχανηματα να τα παιδευεις με αερα....ετσι κ αλλιως οποιος τα παιρνει για παιδεμα πανε,οποτε κοιτα για νερακι η κανενα phase change η chillerακι να σου κραταει επεξεργαστη κ καρτα γραφικων κοντα στους -5με-10...!ΥΓ εχω αρχισει να μαζευω εργαλεια κ συστατικα για phase change!χε!χε!χε!:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 ρε μπιλη τις eb τις επαιξε σωστα το msi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από zyx ρε μπιλη τις eb τις επαιξε σωστα το msi? οχι γαμωτο μου,αλλα διαβασα κ σε ξενα φορουμ οτι σε κανεναν δεν παιζανε καλα οι συγκεκριμενες....κ οτι το επομενο βιοσ κατι θα φτιαξει σε αυτο....απλα περιμενoυμε....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 κατα την ταπηνη μου γνωμη η μητρικη ετσι οπως ειναι δεν μου λεει τπτ. δεν μπορει να παιξει τις καλυτερες μνημες που μπορεις να προμηθευτης αυτην την στιγμη. και αν οχι καλυτερες μια απο τις καλυτερες. γενικα δεν βλεπω να εχει στρωσει αυτη η εταιρια. για xtreme o/c δεν κανει. και δεν εχω να προτεινο καμια μητρηκη για 939. γιατι καμια δεν μου κανει. αν δεν περιμεναν να βγει το nf4 πιστευο θα υπηρχαν περισοτερες προτασεις και καλυτερες μητρικες. γνωμη μου παντα ειναι να περιμενης μεχρι να βγη το nf4. αν βιαζεσαι πολυ δεν ξερω. δεν εχω να προτεινο καμια μητρηκη. αλλα προτειμησε σιγουρα με nf και οχι με via. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.