SpirosKGR Μάϊος 24, 2013 #61 Μάϊος 24, 2013 Την asrock τελικά την έδωσες; :-P Ον τοπικ, καμία εξέλιξη έχουμε;
wacko_gr Μάϊος 24, 2013 Author #62 Μάϊος 24, 2013 Την έδωσα γιατί άλλαξα κουτί και χρειαζόμουν mATX μητρική πλέον. Και πήρα μια asrock z77 extreme4-m, την οποία έδωσα επίσης γιατί χρειαζόταν 0,1ν παραπάνω τάση για την ίδια συχνότητα από τη fatal1ty. Ο επεξεργαστής μου ήταν prime stable στα 4,5 με 1,25 και με αυτήν ήθελε 1,35 για την ίδια συχνότητα. Μετά πήρα την πρώτη gene και επανήλθαμε ξανά στο 1,25. Και μετά τα υπόλοιπα είναι πλέον ιστορία. Την πήγα σήμερα στο e-gate πάντως τη μητρική για rma. Και ξέχασα μέσα στο κουτί κάτι πλαστικές βασούλες για τα κλιπς των ανεμιστήρων της noctua d14 και έχω πάθει κατάθλιψη γιατί τώρα δε μπορώ να στηρίξω τους ανεμιστήρες πάνω στην ψύκτρα. Αν είμαι τυχερός και τους προλάβω αύριο και δεν την έχουν στείλει στην asus....
firekiller Μάϊος 25, 2013 #63 Μάϊος 25, 2013 Γιατρέ πριν 3 μήνες που σου ξεκίνησαν όλα αυτά η 7970 που μου έδωσες μετα απο 1-2 μέρες έβγαλε πρόβλημα χαχαχα :happy2:έφυγε σούμπιντη για rma xDαχ ρε ατυχία που σου έκατσε :/
vagenrider Μάϊος 30, 2013 #64 Μάϊος 30, 2013 παιδια καλησπερες κ απο μενα..εχω quad sli gtx 590 κ προχθες πηρα αυτη τη μητρικη απο γνωστο καταστημα κ εναν 2600κ μεταχειρισμενο..με τη συγκεκριμενη μητρικη απο χθες το βραδυ που το στησα το μηχανημα κυριολεκτικα εχασα τον υπνο μου με ολα αυτα που αντιμετωπισα κ αντιμετωπιζω..η πανω pci e ολα δειχνουν οτι δεν δουλευει..στην κατω δουλευουν κανονικα κ οι δυο καρτες κ στην πανω καμια..επισης στο graphic configuration δεν ξερω γιατι αλλα στην πανω γραφει χ0 κ στην κατω χ8..κ οχι μονο αυτα..συχνα τρωω κ σφαλμα 55 για τις μνημες..κ μολις ψηλοκουνησω κανα σλοτ η μπλοκ επεξεργαστη ξαναεπανερχεται..κ γενικα μιλαμε για τεραστια απογοητευση..αν ξερει καποιος κατι σχετικο με ολα αυτα θα θελα μετα χαρας να τον ακουσω.
billpeppas Μάϊος 30, 2013 #65 Μάϊος 30, 2013 Ξέσφιξε το CPU Block.Ξέσφιξε το αρκετά και ξεκίνα το PC να παίζει.Όταν φτάσει σε σφίξιμο και κολλήσει υποχωρείς ένα βήμα και είσαι κομπλέ αν παίζουνε όλα οκ.Δεν θέλει πολύ σφίξιμο γιατί κάποια pin χάνουνε επαφή και μπορεί να τρώς συνέχεια 55 ή άλλο error ( π.χ. να μην παίζει PCI-Express αν δεν κάνουνε επαφή κάποια από τα PCI-E signaling pins )
wacko_gr Μάϊος 30, 2013 Author #66 Μάϊος 30, 2013 Έχεις όλα τα προβλήματα που συνάντησα εγώ σε λίγο καιρό, μαζεμένα όλα με τη μία. Βασικά η μητρική είναι τραγική. Τα κρούσματα πλέον είναι δεκάδες.
vagenrider Μάϊος 30, 2013 #67 Μάϊος 30, 2013 οπως τα λετε κ οι δυο ειναι φιλοι μου....δεν θελω να σας πω σε τι ψυχολογικη κατασταση ειμαι αυτη τη στιγμη γιατι δεν θελω να ''χαλασω'' κανεναν..δοκιμαζω τα παντα οπως κ αυτα που ειπες μπιλ κ αν δεν τοτε ξεμονταρισμα κ αντικατασταση..
SpirosKGR Μάϊος 30, 2013 #68 Μάϊος 30, 2013 παιδια καλησπερες κ απο μενα..εχω quad sli gtx 590 κ προχθες πηρα αυτη τη μητρικη απο γνωστο καταστημα κ εναν 2600κ μεταχειρισμενο..με τη συγκεκριμενη μητρικη απο χθες το βραδυ που το στησα το μηχανημα κυριολεκτικα εχασα τον υπνο μου με ολα αυτα που αντιμετωπισα κ αντιμετωπιζω..η πανω pci e ολα δειχνουν οτι δεν δουλευει..στην κατω δουλευουν κανονικα κ οι δυο καρτες κ στην πανω καμια..επισης στο graphic configuration δεν ξερω γιατι αλλα στην πανω γραφει χ0 κ στην κατω χ8..κ οχι μονο αυτα..συχνα τρωω κ σφαλμα 55 για τις μνημες..κ μολις ψηλοκουνησω κανα σλοτ η μπλοκ επεξεργαστη ξαναεπανερχεται..κ γενικα μιλαμε για τεραστια απογοητευση..αν ξερει καποιος κατι σχετικο με ολα αυτα θα θελα μετα χαρας να τον ακουσω."σφαλμα 55 για τις μνημες" είναι ριζικό των Asus μάλλον και γω τα ίδια με asus p8z68 deluxe gen3 είχα. Δες αν έχει ένα διακοπτάκι σχετίζεται με εξοικονόμηση ενέργειας, νομίζω το epu. Επίσης bios update έχεις το τελευταίο?
vagenrider Μάϊος 30, 2013 #69 Μάϊος 30, 2013 το δοκιμασα κ το τελευταιο..καμια διαφορα σε ολες αυτες τις δυσλητουργιες..για μενα ειναι πλεον δεδομενο οτι θα παει για αντικατασταση..κ φυσικα δεν ξαναπαιρνω αυτη..παλιοτερα ειχα κ με αλλη asus παρομοια θεματα.δεν ξερω,μαλλον θα την αποχαιρετησω οριστικα αυτη την εταιρια.edit..ξεχασα να αναφερω οτι αυτες τις λιγες φορες που εχει δουλεψει απο τις 10 το πρωι που το καταφερα εννοειται οτι δεν βλεπει τη δευτερη 590..
vagenrider Μάϊος 30, 2013 #70 Μάϊος 30, 2013 εγινε το απιστευτο...................................................................................................................................................................μολις αυτη τη στιγμη,δουλεψε κανονικα κ ειδε κ το quad..ειλικρινα τα εχω χαμενα..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.