Jump to content

Asus Maximus V Gene πρόβλημα με pci express

wacko_gr

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα δει. Και αυτομάτως διαγράφεται γιατί έχω 4 δίσκους και ένα οπτικό.

εδω εισαι αλλα παλι μπλεκεις με vision :hehe: μακρυααααααα

αρα πας [ame=http://www.amazon.co.uk/Fatal1ty-Z77-Professional-M-Motherboard-PCI-Express/dp/B007NP5SVQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1369044631&sr=8-1&keywords=Asrock+Fatal1ty+Z77+Professional-M]εδω [/ame]και γρηγορα γιατι εχει μια μονο :(

Ωωωωχχχχ.....κάτσε να δούμε την αντίδρασή του μόλις δει ότι του προτείνεις Asrock!!!

Για μένα μια χαρά αλλά για τον γιατρό...:crazy::hehe:

Μα κι εγώ είχα ακριβώς την ίδια σε ΑΤΧ. Την Ζ77 Fatal1ty Professional. Απλά απίστευτη μητρική. Όντως δεν έχει κάτι να ζηλέψει σε σχέση με rog.

Λοιπόν. Η τελευταία δοκιμή με τον Highlander του Ανέστη (Gigabyte P67A-UD4 B2), απέδειξε ότι ο επεξεργαστής τα έχει παίξει. Ούτε σε αυτήν δουλεύει με τον πρώτο pci-express, παρά μόνο με το δεύτερο. Όχι μόνο αυτό, αλλά εδώ δε μπουτάρει καν. Με τη gene μπαίνει κανονικά windows, απλά δεν έχεις εικόνα. Εδώ τίποτα. Άρα πάμε ξανά για επεξεργαστή. Ο πρώτος 2700 είχε πρόβλημα στον imc και δεν έπαιζαν οι μνήμες πάνω από 1600. Αυτός είναι ο δεύτερος. Πάμε ολοταχώς για τον τρίτο. Να είναι άραγε ο τυχερός? Ή θα τύχει καμμιά μπανάνα και θα τραβάω τα βυζιά μου?

Και πως γίνεται τότε η μητρική που έστειλες για rma να είχε και στους άλλους πρόβλημα???

Τι να σου πω ρε Κώστα?Μακάρι η τρίτη να είναι και η φαρμακερή και να δουλέψει και στη μητρική να μην έχει και αυτή θέμα 2σε1!

Η άλλη μητρική είχε και πρόβλημα στους sata. Οπότε μάλλον την άλλαξαν γι'αυτό.

Χχχχμμμμ....πλέον αναρωτιέμαι...είχε τελικά???!!!

Από που ο cpu?

Λοιπόν. Η τελευταία δοκιμή με τον Highlander του Ανέστη (Gigabyte P67A-UD4 B2), απέδειξε ότι ο επεξεργαστής τα έχει παίξει. Ούτε σε αυτήν δουλεύει με τον πρώτο pci-express, παρά μόνο με το δεύτερο. Όχι μόνο αυτό, αλλά εδώ δε μπουτάρει καν. Με τη gene μπαίνει κανονικά windows, απλά δεν έχεις εικόνα. Εδώ τίποτα. Άρα πάμε ξανά για επεξεργαστή. Ο πρώτος 2700 είχε πρόβλημα στον imc και δεν έπαιζαν οι μνήμες πάνω από 1600. Αυτός είναι ο δεύτερος. Πάμε ολοταχώς για τον τρίτο. Να είναι άραγε ο τυχερός? Ή θα τύχει καμμιά μπανάνα και θα τραβάω τα βυζιά μου?

Hate to say I told you so :D

Εντάξει, υπάρχουνε και πιο άτυχοι ( δεν θες να κάνουμε κόντρα γκαντεμιάς )

Κατα τη γνωμη μου Κωστα αυτο ηταν καλο νεο....καλυτερα να αλλαξεις το cpu γιατι με τη μητρικη θα εμπλεκες αρκετα αφου δεν υπαρχει καλυτερη mAtx, και θα ειχες αλλες γκρινιες μετα...

Δηλαδη διαβαζα χτες και αυτο το αρθρο που ειναι λες και σε σκεφτοταν το anandtech και εκανε τετοια συγριση τοσο καθυστερημενα σαν εποχη, και σε θυμιθηκα, και λεω "παει να μπλεξει παλι, θα εχει αλλες γκρινιες μετα αν την κανει την τραμπα..."

AnandTech | ASUS Maximus V Gene vs. Gigabyte G1.Sniper M3 Review

Μπορει ο cpu να ηταν καλο κομματι και να μη βρεις αντιστοιχο, αλλα καθε εμποδιο για καλο...

Μηπως να πας σε Ivy επι τη ευκαιρια? Θα τον εχεις στα 4600 που λογικα θα παει με την Noctua, και θα εισαι σαν τον sandy στα 4800...ε δε χαθηκε και ο κοσμος....και θα εχεις και το pci-e 3.0 για μελλοντικα...μπορει να τσιμπησεις κανα 5% με την επομενη καρτα σου και να ερθει μια η αλλη με τον sandy...

Μάλλον ήταν καλό νέο. Τον Ivy απλά τον απεχθάνομαι. Χίλιες φορές προτιμώ 2700Κ (αν δουλεύει φυσικά), με τις χαμηλές θερμοκρασίες του, την χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και φυσικά το χαλαρά καλύτερο oc. Ο Ivy είναι μόνο για άζωτο και για benches ή για κάποιον που θα τον δουλεύει μόνο στοκ. Ούτε καν μονοβάθμιο δε μπορείς να παίξεις. Το μόνο θετικό του είναι ότι μπορώ να δουλέψω τις μνήμες ψηλότερα, αλλά και πάλι, αν είμαι 300-400 MHz πάνω με τον 2700, δεν υφίσταται σύγκριση.

Γιάννη ο cpu από Πλαίσιο. Καμμιά βδομαδούλα πάλι χωρίς pc. Αφού έτοιμος είμαι να πάω να πάρω έναν υπερεπεξεργαστή Celeron G1610 να τον έχω για κάτι τέτοιες στραβές.

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION]: Στην κόντρα γκαντεμιάς κερδίζω άνετα και μόνο με φετινά περιστατικά. Αν πάρουμε και παλιότερα δεν υπάρχει ελπίδα.

Μάλλον ήταν καλό νέο. Τον Ivy απλά τον απεχθάνομαι. Χίλιες φορές προτιμώ 2700Κ (αν δουλεύει φυσικά), με τις χαμηλές θερμοκρασίες του, την χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και φυσικά το χαλαρά καλύτερο oc. Ο Ivy είναι μόνο για άζωτο και για benches ή για κάποιον που θα τον δουλεύει μόνο στοκ. Ούτε καν μονοβάθμιο δε μπορείς να παίξεις. Το μόνο θετικό του είναι ότι μπορώ να δουλέψω τις μνήμες ψηλότερα, αλλά και πάλι, αν είμαι 300-400 MHz πάνω με τον 2700, δεν υφίσταται σύγκριση.

Γιάννη ο cpu από Πλαίσιο. Καμμιά βδομαδούλα πάλι χωρίς pc. Αφού έτοιμος είμαι να πάω να πάρω έναν υπερεπεξεργαστή Celeron G1610 να τον έχω για κάτι τέτοιες στραβές.

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION]: Στην κόντρα γκαντεμιάς κερδίζω άνετα και μόνο με φετινά περιστατικά. Αν πάρουμε και παλιότερα δεν υπάρχει ελπίδα.

Δεν με ξέρεις καλά για να το λες αυτό :D

Anyway.

Δεν υπάρχει λόγος να μην κοιτάξεις Ivy.

Το χειρότερο μου κομμάτι πάει 4.6GHz με μια TRUE120 με ok temps ( <80C load ) και σαν επιδόσεις εκεί κοντράρεις Sandy @ 4.9GHz ( και ταυτόχρονα έχεις χαμηλότερη κατανάλωση, καλύτερη iGPU για QuickSync, κλπ )

Λίγο αισιόδοξο να κοντράρεις sandy στα 4,9 αλλά εντάξει. Και τα 200MHz που λέμε δεν ισχύουν ακριβώς. 3-7% είναι η διαφορά τους άλλωστε clock for clock.

Το πρόβλημα είναι ότι η απόδειξη δεν είναι στο δικό μου όνομα και αν ζητήσω αλλαγή με άλλον επεξεργαστή θα πρέπει να τρέχουμε με ταυτότητες και τέτοια γιατί θα πρέπει να βγει πιστωτικό. Ειδάλλως, υποθέτω πως γίνεται.

Λίγο αισιοόδοξο να κοντράρεις sandy στα 4,9 αλλά εντάξει. Και τα 200MHz που λέμε δεν ισχύουν ακριβώς. 3-7% είναι η διαφορά τους άλλωστε clock for clock.

Το πρόβλημα είναι ότι η απόδειξη δεν είναι στο δικό μου όνομα και αν ζητήσω αλλαγή με άλλον επεξεργαστή θα πρέπει να τρέχουμε με ταυτότητες και τέτοια γιατί θα πρέπει να βγει πιστωτικό. Ειδάλλως, υποθέτω πως γίνεται.

Μπορεί να σου δώσουνε άλλον από μόνοι τους, δεν νομίζω να υπάρχει διαθέσιμος 2700K πλέον Ελλάδα.

Κι όμως, κοντράρεται μια χαρά με τον Sandy εκεί ( αν θες ξεθάβω νούμερα clock per clock & 4.5G vs 4.8G or something like that που είχα κάνει για review )

Μα θα τον στείλουν στην intel. Οπότε δεν τη γλιτώνουμε την αντικατάσταση. Όπως και να'χει εγώ θα ρωτήσω αλλά δεν το βλέπω πιθανό.

Στειλε το κατευθείαν ιντελ,θα τελειώσεις στο ενα τρίτο του χρόνου και ολη η διαδικασία δωρεαν.

Και με εξυπηρέτηση ...όχι πλαισιο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.