Jump to content

Προβλημα με leadtek 6800

kostasd

Recommended Posts

Χαιρετω ολους τους φιλους του φορουμ και προχωρω στο θεμα:

Εχω εναν p4 2.4@2.8 με mb asus p4pe(agp4x δηλαδη),1gb ram και μεχρι χθες ειχα μια mx440 την οποια και απολαμβανα σε μια crt 17''. Χθες λοιπον αγορασα μια leatek 6800 και μια lg 1720p(τα'σκασα χοντρα) τα οποια και συνδεσα με dvi.Περασα οδηγους καρτας και οθονης,ολα καλα,μεσα στη τρελη χαρα εγω, μεχρι που αρχισα να δοκιμαζω το farcry και το call of duty! Δεν περιμενα να δω απιστευτες διαφορες(οχι με αυτο το pc τουλαχιστον) αλλα οχι και ετσι...κατι παει στραβα.

Και εξηγουμε.Σε high ρυθμισεις και μεγαλες αναλυσεις,δηλ 1024Χ768 και 1280Χ1024(που ειναι και η φυσικη της οθονης) τα παιχνιδια ειτε κολλανε ειτε παιζουν με μικρες οριζοντιες πολυχρωμες γραμμουλες σε ολη την οθονη ή ακομη χειροτερα εμφανιζονται μαυρα τριγωνα και τετραγωνα,γραμμες περιεργες και τετοια!!!Αυτο δεν ειναι φυσιολογικο σε καμια περιπτωση.Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι το τροφοδοτικο που ειναι 375w και ειναι φορτωμενο με 3 cd/dvd drives,1hd και 2 fans.

Συγνωμη αν κουρασα αλλα θα ηθελα καποια βοηθεια.Ευχαριστω

Τελικα εκανα σχεδον τα παντα(εκτος απο φορματ το οποιο και βρισκω υπερβολικο) και τιποτα δεν εγινε.Η καρτα πρεπει να ειναι καμενο χαρτι και αυριο θα την παω πισω.Τελευταια λυση ειναι να φλασαρω το bios της καρτας.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθείς με το bios της κάρτας. Καλύτερα θα ήταν να δοκίμαζες την κάρτα σε pc φίλου, ώστε να βεβαιωθείς ότι είναι πρόβλημα κάρτας.

Αν έχεις πειστεί ότι είναι η κάρτα, γύρισέ την πίσω.

Καλα θα ηταν αλλα δεν εχω κανεναν ευκαιρο σημερα.

Ερωτηση απογνωσης: Υπαρχει πιθανοτητα ασυμβατοτητας μεταξυ motherboard και καρτας λογω παλαιοτητας του πρωτου:Αν και δεν ειναι 10 ετων το asus,προπερσι το πηρα,αλλα λεμε τωρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.