pmakr1416003456 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2013 Λοιπον στο ψητοLG BH10LS38 Ενω γραφει κανονικα χωρις προβλημα οταν κανω verify με οποιοδηποτε πρόγραμμα cdcheck / windows commander / Beyond Compare αρκετες φορές σταματάει να διαβάζει και πρεπει η να βγαλω το δισκακι ή να κανω restart γιατι χανεται το drive απο το συστημαΔοκιμασα αλλο καλωδιο τροφοδοσιας, αλλο sata αλλο Port...Συνεχιζε τα ιδια. Με διάφορες μαρκες εγραψιμων δισκων BDΕπειδη το χρειαζομουν πηρα ενα Pioneer που στο ιδιο pc δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα. Και πηγα το LG πισω στο μαγαζι που το ειχα αγορασειΕιναι 16η μερα τωρα (μεγαλη βδομαδα το ειχα παει ... αντε πες ηταν και αργιες και καθυστερησε ... αντε ... ) Πηγε στην αντιπροσωπεια η οποια λεει οτι δεν βρηκε προβλημαΤο μαγαζι απο την περασμενη παρασκευη που επεστρεψε απο την αντιπροσωπεια ολο αυριο και αυριο ειναι... Σημερα τους πηρα 2-3 τηλεφωνα πηγα κι απο εκει.Μου προτειναν να πιεσουν την LG να το αντικαταστησει για ψυχολογικους λογους δικους μου και καλα να μου φυγει η ιδεα ομως δεν ειναι ιδεα μου και δεν θελω να το κανουν σαν χαρη γιατι αν και το αλλο εχει προβλημα θα βγουν κι απο πανω!!!Τους ειπα δεν ειναι ιδεα μου εχει προβλημα ακομα και με το τελευταιο firmware που εβαλα !!! Να το τσεκαρετε ... Σε 2 ωρες οι οποιες εγιναν παλι αυριο !Ερωτησεις : Ειναι δυνατον να το κανει μονο στο δικο μου PC με οτι μαρκα δισκακια κι αν χρησιμοποιώ;Στην εγγραφη δεν ειχε κανενα προβλημα. Στην αναγνωση εχει.Αντε πες οτι αυριο μου το δινουν και λενε οτι δεν εχει προβλημα...Τι κανω;Κανω κατι λαθος ;Ασχολουμαι με pc παρα πολλα χρονια. Ειναι ηλιθιο αυτο που συμβαινει. 15 Μερες για 1 drive !Υπαρχει περιπτωση να κανω κατι λαθος;;;;;;
vagsk Μάϊος 16, 2013 #2 Μάϊος 16, 2013 Έπεσες και εσύ πάνω σε γιορτές και αργίες. Γενικά εδώ Ελλάδα είναι της φιλοσοφίας του ... περίμενε.Στο τεχνικό κομμάτι τώρα είχα το αμέσως προηγούμενο μοντέλο ... βγάλε το 8 από το τέλος και βάλε 0 και είναι το δικό μου drive. Μου έκανε κάποια κουλά κατά καιρούς που δεν μπορούσα να εξηγήσω. Το είχα παρατηρήσει να κολλάει και σε μένα 1-2 φορές αλλα όχι σε σημείο που να γίνει πρόβλημα.Για κάποιο ανεξήγητο λόγο όταν χρησιμοποιούσες το drive και έβγαζες το δισκάκι από μέσα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αντί να μπει σε εξοικονόμηση ενέργειας άκουγα το μοτερ να στροφάρει και μάλιστα με τέτοια ένταση που να γίνεται ενοχλητικό δεδομένου ότι το σύστημα στο οποίο είναι εγκατεστημένο είναι ιδιαίτερα ήσυχο από db. Ο θόρυβος φεύγει τελείως αν ανοίξεις το πορτάκι ή αν βάλεις ένα οποιοδήποτε δίσκο μέσα να έχει να ασχολείται.Μάλλον για βλακεία του firmware το κόβω. Σκέψου όμως ότι ήταν μερικές φορές που το έπιανε αυτό μετά από χρονοβόρα εγγραφή και άκουγες χαρακτηριστικά το μοτέρ να προσπαθεί να διαβάσει από πολλαπλές περιοχές. Επειδή δεν μπορείς να ανοίξεις-κλείσεις πορτάκι για να συνέλθει την ώρα που κοντεύει να τελειώσει το γράψιμο λίγο πριν το finalizing όπως καταλαβαίνεις πάει για πέταμα το δισκάκι. Γενικά με 8x δισκάκια από verbatim δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα.
pmakr1416003456 Μάϊος 16, 2013 Author #3 Μάϊος 16, 2013 Εμενα στην εγγραφη δεν ειχε κανενα θεμαΕχω γραψει πολλες μαρκες καμια 100 αρια δισκακιαΟυτε αλλα κουλα οπως το δικο σουΑπλως σταματουσε να διαβαζει.Αν ηταν power θα σταματουσε και να γραφει.εκαψε 3-4 δισκακια δεν ηταν redundancy error η κατι τετοιο. Κακα media.To Pioneer δεν εχει κανενα προβλημα μεχρι τωρα.Δεν ξερω τι να κανω...Μου την εχει δωσει...πας με το σταυρο στο χερι και δεν βγαζεις ακρη...Αν κανουν αυτοι φουστιες θα κανω κι εγω κανενα αποτυχημενο firmware update και θα τους το παω πισω ... εεεε
vagsk Μάϊος 16, 2013 #4 Μάϊος 16, 2013 looolzΤα pioneer είναι σκυλιά απλά είναι δύσκολο να τα βρεις πλέον Ελλάδα ή τουλάχιστον τον καιρό που έψαχνα εγώ για bluray αντιγραφικό. Μην κάνεις καμιά foustia με το firmware γιατί είναι πολύ πιθανόν να σε κράξουνε και δεύτερον να κάνουν με τα δικά τους εργαλεία firmware update και να στο γυρίσουν πίσω με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που τους το έστειλες.
pmakr1416003456 Μάϊος 16, 2013 Author #6 Μάϊος 16, 2013 ωραια θα το βαλω να κανει rip κανα μηναε δεν θα τα φτυσει τελειως;Πραγματικα ενω ξερω οτι εχω δικιο τρελαινομαι οταν μου κανουν παπαριες
pmakr1416003456 Μάϊος 19, 2013 Author #7 Μάϊος 19, 2013 Λοιπον μετα απο περιπετειες τους πιεσα αφανταστα να κανουν ελεγχο και μου εδωσαν χαρτι απο την αντιπροσωπεια οτι δεν εχει προβλημα και ουτε αυτοι βρηκαν.Παρολα αυτα εμενα μου κανει ακριβως το ιδιο ενω το Pioneer στο ιδιο pc ταυτοχρονα ΟΧΙ.Μου ειπαν αν το ξανακανει να στειλω printscreen οπως και θα κανωΤωρα:1.Επειδη το ειχαν ηδη 17 μερες και το πηρα πισω με το ιδιο προβλημα -περασαν 15 ημερολογιακες- μπορω να απαιτησω να μου δωσουν καποιο bd recorder μεχρι να δουμε τι θα γινει η εποειδη το πηρα πισω ο χρονος γινεται reset.2.Ειχε αγοραστει περισυ. Μπορω να ζητησω πισω χρηματα;
Zarko1 Μάϊος 29, 2013 #8 Μάϊος 29, 2013 Έχω κι εγώ το ίδιο ακριβώς Blu-ray drive στο κυρίως workstation pc του ατελιέ μας. Δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα, αλλά μεταξύ μας, δεν έχω κάνει και ποτέ verify στα δισκάκια που καίω. Καίω τα δισκάκια πάντα με το Image Burn (το λατρεύω κυριολεκτικά), αλλά δεν έχω κάψει πολλά Blu-ray μέχρι στιγμής. Στο διάβασμα το drive είναι απλά εξαιρετικό μέχρι τώρα, μάλιστα διαβάζει με χαρακτηριστική άνεση κάτι παμπάλαια dvd της Imation (νομίζω ότι λέγεται η μάρκα), τα οποία είναι απλά αδύνατον να διαβαστούν από οποιοδήποτε άλλο drive είχαμε δοκιμάσει, μάλιστα δεν τα διάβαζε ούτε καν το παμπάλαιο dvd drive που τα είχε κάψει!!! Το δικό μας drive το είχα πάρει από το Quietpc, δεν υπήρχε πουθενά στην Ελλάδα διαθέσιμο, όταν το έψαχνα για αγορά πέρυσι το Νοέμβριο. Πιστεύω ότι έπεσες απλά στην περίπτωση, εγώ για πολλά χρόνια είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα Blu-ray drives της LG...
pmakr1416003456 Μάϊος 29, 2013 Author #9 Μάϊος 29, 2013 Εγω μαλλον επεσα σε προβληματικο. Λογικα αυριο θα γινει ελεγχοs στα κεντρικα τηs lg να δω τι θα απαντησουν εκει.παντωs το pc μου δεν φταιει .Δοκιμαστηκαν ολα τα πιθανα σεναρια βλαβηsSent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.