zyx Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2004 http://www.vr-zone.com/?i=1284&s=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Γιατί η πρώτη παράγραφος του άρθρου μου θυμίζει copy & paste παρόμοιου άρθρου για το AGP πριν από μερικά χρόνια? Κουταμάρες. Όταν βγουν οι κάρτες με τα 512ΜΒ μνήμης τα ξαναλέμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 μπα εγώ νομίζω ότι είναι καλή φάση, θα δώσει πόντους στο Mark (οπού σημειωτέον θα κλάψουνε μανούλες) και αυτό είναι που μετράει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 18, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell μπα εγώ νομίζω ότι είναι καλή φάση, θα δώσει πόντους στο Mark (οπού σημειωτέον θα κλάψουνε μανούλες) και αυτό είναι που μετράει... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 ρε παιδια...αυτο δεν ειναι παρομοιο με το agp aperture size?καπου ειχα διαβασει οτι το agp aperture size κανει allocate οσα mb της μνημης επιλεξεις στην καρτα γραφικων...ισχυει?αν ναι δηλαδη ειναι βλακειες αυτο το hyper memory technology? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.