Jump to content

Νεο Pc γραφείου...

rs3

Recommended Posts

Χαιρετώ την παρέα.

Λοιπόν όπως λέω και στον τίτλο θέλω να φτιάξω ένα pc για γραφείο φίλου (συμβολαιογράφος) με κόστος που να μην ξεπερνάει τα ~ 500 ευρώ (μόνο για την μονάδα τα υπόλοιπα υπάρχουν)

Θα συνδεθεί σε δίκτυο και θα παίρνει - δίνει και σε ένα server που υπάρχει είδη στο γραφείο...

"Ακούω' προτάσεις καθώς και τι θα πρέπει να προσέξω... για να στυθεί ένα καθώς πρέπει "μηχανάκι" και διαχρονικό... (να μην γυρεύει νέο στα επόμενα 3-4 χρόνια)....

nickmanak ευχαριστώ αλλά θα ήθελα να τον 'φτιάξω" εγώ και εκτός των άλλων δεν θέλουμε λειτουργικό μιας και είδη έχει πληρώσει τις άδειες θέλω δηλαδή προτάσεις για τα parts όπως motherboard cpu τροφοδοτικό μνήμες κλπ πάντως ευχαριστώ...:)

Απο την στιγμη που θα παρεις κατι για γραφειο, ενα απο τα ΠΟΛΥ σοβαρα πραγματα που πρεπει να σκεφτεις, ειναι το downtime σε περιπτωση ζημιας.

Παρε το παρακατω και θα εισαι αρχοντας...

DELL OPTIPLEX 3010MT (I3-3220/4GB/500GB/W8) Shop13.gr

[MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] ευχαριστώ για τις προτάσεις & και την αμεσότητα των απαντήσεων αλλά θέλω να τον "φτιάξω" εγώ. Θέλω αν είναι εύκολο προτάσεις μόνο για hardware και τί να προσέξω...

Δες κάτι σε i3 3220, b75 mobo με τρια χρόνια εγγύηση (gigabyte ή asus), ένα module των 4gb ram, έναν 120αρη ssd τον φτηνότερο και ένα αξιόπιστο μικρό τροφοδοτικό σε στυλ be quiet 300w. Σκληρό δεν βλέπω το λόγο να βάλεις, ούτε κάρτα γραφικών προφανώς. Δες και κάποιο σοβαρό αξιοπρεπές κουτί όπως το corsair 200r.

Εδώ είσαι με τα πάντα όλα επάνω ! 4-πύρηνος, 8gb ram, ssd 120gb, 1tb σκληρό (αν δεν θες τον αφαιρείς) , κουτί με USB III (αν θες βάλε καλύτερο), μητρική με τα πάντα όλα επάνω και μπόνους δυνατή καρτούλα για επιτάχυνη εφαρμογών με open cl .

attachment.php?attachmentid=123825&d=1368612290

Με +20€ κουμπώνεις και τον A10-5800K αν θες !

Κουτί

Carbide 200R Gaming case (Midi Tower, Black)

63.90€

Τροφοδοτικό

VS Series 450W

44.90€

Motherboard

Z77M-D3H (s 1155 , Z77 , DDR3 , HDMI)

94.40€

Επεξεργαστής

Core i3-3225 (1155/3.3GHz/3MB)

123.95€

Μνήμες

DDR3 8GB (2x4)Kit 1333MHz

52.90€

Σκληρός Δίσκος

Caviar Blue WD5000AAKX 500GB HDD 3.5"

61.91€

Οπτικά Μέσα

DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk

19.99€

Σύνολομε με ΦΠΑ 461.95€

Πως σας φαίνεται?

Προτιμησε τον dell. Οσο κι αν σου φαινεται περιεργο στη δουλεια και στο γραφειο δεν θελουμε χασιμο χρονου. Με απασχολει μονο να παταω το κουμπι και να δουλευει πΑντα. Γι αυτο εχω hp μηχανηματα που εχουν αριστες προδιαγρΑφες.

Επισης αμεση αντικατασταση.

Στο σπιτι με πολυ λιγοτερα εχω δυνατοτερο μηχΑνημα αλλα με αλλα μειονεκτηματα

Όπως είπαν και οι άλλοι, αφού είναι για δουλειά πας σε επώνυμο με έμφαση στο support.

Πιο πολύ θα τους πειράξει αν σε περίπτωση στραβης μείνουν 1 βδομάδα χωρίς pc από το να bootαρει 5 δευτερόλεπτα γρηγορότερα.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Δες κάτι σε i3 3220, b75 mobo με τρια χρόνια εγγύηση (gigabyte ή asus), ένα module των 4gb ram, έναν 120αρη ssd τον φτηνότερο και ένα αξιόπιστο μικρό τροφοδοτικό σε στυλ be quiet 300w. Σκληρό δεν βλέπω το λόγο να βάλεις, ούτε κάρτα γραφικών προφανώς. Δες και κάποιο σοβαρό αξιοπρεπές κουτί όπως το corsair 200r.

To αυτο...

Δεν χρειαζεται να προσεξεις τιποτα αλλο..

Και ο ssd μπαινει για το wow-factor μιας και ή θα γραφει κειμενα ή θα διαβαζει κειμενο.Βαλτον παντως.

Σαν χωρο ζητημα να χρειαζεται 10γβ μετα τα win..οποτε ο 128αρης αρκει και περισσευει.

Αλλα εχε υποψιν οτι στο μυαλο του φιλου σου εισαι υπευθυνος δια βιου για το μηχανημα που θα του παραδωσεις.

(αν και δε πιστευω οτι θα παθει το παραμικρο..Οταν το στησεις και βαλει τα προγραμματα που χρησιμοποιει b-symbolaio .word κλπ..τραβα και ενα image...Και πες του να κανει κανενα backup σε κανενα stickακι ή δισκο.

Κουτί

Carbide 200R Gaming case (Midi Tower, Black)

63.90€

Τροφοδοτικό

VS Series 450W

44.90€

Motherboard

Z77M-D3H (s 1155 , Z77 , DDR3 , HDMI)

94.40€

Επεξεργαστής

Core i3-3225 (1155/3.3GHz/3MB)

123.95€

Μνήμες

DDR3 8GB (2x4)Kit 1333MHz

52.90€

Σκληρός Δίσκος

Caviar Blue WD5000AAKX 500GB HDD 3.5"

61.91€

Οπτικά Μέσα

DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk

19.99€

Σύνολομε με ΦΠΑ 461.95€

Πως σας φαίνεται?

Τροφοδοτικό πάρε το 350αρι και μητρική μια με b75 chipset. Δεν σου προσφέρει κάτι το z77. Επεξεργαστή τον 3220 και σκληρό δεν χρειάζεσαι καθόλου. Αρκεί ο ssd.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.