newmail115 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2013 Καταρχήν συγνώμη αν δεν είναι η σωστή κατηγορία αλλά δεν έβρισκα που αλλού μπορεί να κολλάει το θέμα μου... Δουλεύω με το Word του Office 2010 και έχω το εξής πρόβλημα... Ενώ τόσο καιρό όταν σε κάποιο έγγραφο είχε συντόμευση για κάποια σελίδα web, πατούσα επάνω της ctrl+κλίκ και μου άνοιγε την σελίδα κανονικά μέσω του browser, απο προχτές όταν πατάω ctrl+Κλίκ δεν μου ανοίγει τίποτα στον browser. Ξέρεις κάποιος που μπορεί να οφείλετε ή πως να διορθώνεται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalaros Μάϊος 16, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2013 Άνοιξε το Word και κάνε κλικ στο File-> Options -> advanced -> τσεκαρε το "use CTRL+click to follow hyperlink" -> οκ,και δες εάν λύθηκε. Εάν όχι σου βγάζει κάποιο μήνυμα όταν κάνεις κλικ στο σύνδεσμο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
newmail115 Μάϊος 16, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2013 Ναι φίλε μου το κοίταξα και είναι ήδη τσεκαρισμένο... Ενώ όταν πατούσα τόσο καιρό ctrl+κλίκ πάνω στον σύνδεσμο και μου άνοιγε, τώρα μου γράφει "Αυτή η ενέργεια ακυρώθηκε λόγω περιορισμών σε αυτόν τον υπολογιστή." Ο περιορισμός απο που μπορεί να προέρχεται; Έχει κάποια άλλη επιλογή το word ή τα Windows 7 σχετικά με αυτό ή μπορεί να είναι κόψιμο απο το antivirus; Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalaros Μάϊος 16, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2013 φαίνεται πως προκαλείται απο την εγκατάσταση και άλλου browser στον υπολογιστή και έχει να κάνει με το ποιος ειναι default. Δοκίμασε τα βήματα που προτείνει το Support εδώ και δες μήπως λύνεται :αλλιώς τρέξε το Fix it Που ισχύει για τον υπολογιστή σου όπου φτιάχνει τα παραπάνω αλλά και κάποια κλειδιά στο μητρώο:Hyperlinks are not working in Outlook Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgz Μάϊος 20, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2013 Κατέβασε το συννημένο αρχείο, αποσυμπίεσέ το και με διπλό κλικ πρόσθεσέ το στη registry. Έχει πειραχθεί κάποια συσχέτιση, αυτό θα σου την επαναφέρει.html_association_fix.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
newmail115 Μάϊος 27, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 Φίλοι μου σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας έστω και καθυστερημένα λόγω υγείας... Για όσους μπορεί να αντιμτωπίσουν το ίδιο πρόβλημα, τελικά επιδιορθώθηκε με το Fix της Microsoft (2η λύση του xalaros) Σας ευχαριστώ και πάλι και τους 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgz Μάϊος 27, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 Φίλοι μου σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας έστω και καθυστερημένα λόγω υγείας...Για όσους μπορεί να αντιμτωπίσουν το ίδιο πρόβλημα, τελικά επιδιορθώθηκε με το Fix της Microsoft (2η λύση του xalaros) Σας ευχαριστώ και πάλι και τους 2 Περαστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.