Jump to content

νεο modem

sakinor

Recommended Posts

καλισπερα, εχω χρονια το κλασσικο ρουτερ του κιλου του ote. γραμμη 24 και πιανω 12-14 στην κιφησια. Συνδεδεμενα πανω ειναι 2 συσκευες wifi και το pc μεσω μπριζα δικτιου και switcher. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι πως πολλες φορες πεφτει η συνδεση και αργει πολυ να ερθει και ειναι βασανο στα online games αλλα και πολλες φορες πεφτει η ταχυτητα του. Ετσι σκεφτομαι να κοιταξω για ενα καινουργιο μεχρι 40-50 ευρω το πολυ. Εσεις τι λετε αξιζει να τα δωσω τα λέφτα?:rolleyes::hi:

Σιγουρέψου πρώτα ότι έχεις φίλτρα σε κάθε τηλεφωνική συσκευή. Αν τα έχεις καιρό, άλλαξέ τα. Είναι κινεζιές και χαλάνε εύκολα. Σε καμία περίπτωση δε βάζουμε ένα φίλτρο/splitter και μετά όλες τις συσκευές παράλληλα.

Αν από αυτό το κομμάτι είσαι οκ, μετά βλέπεις για router. Μπορείς επίσης να τους ζητήσεις να σε κλειδώσουν λίγο παρακάτω για να σταθεροποιηθεί η γραμμή σου.

παντου εχω φιλτρα και καλα μαλιστα. με τον ΟΤΕ δεν θελω να κανω τπτ γιατι οτι και να τους ζητησεις θα σου βγει η παναγια μεχρι να το κανουν .

το θεμα ειναι με το νεο modem θα εχω μια σταθερη ταχυτητα και καθολου αποσυνδεσεις

Λαθος.

Πάντως δύσκολα θα φταίει το μοντεμ.

Αμα σου ριξουν λίγο την ταχύτητα ,σε συνδιασμο με φαστπαθ,θα είσαι μια χαρά και στα παιχνίδια.

Εκτος αν έχεις θέμα σε χαλκό,που θα δικαιολογούσε το ότι δε συγχρονίζεις εύκολα.

Σε καθε περιπτωση ξεκολλα και ζητα αυτα που πληρώνεις.

Ο οτε δεν αργεί καθόλου γενικά αν είσαι δικός του συνδρομιτης.

Αν είσαι σε παρωχο ,θα σου αλλάξει τα φωτα ο οτε.

προσωπικα με τον οτε εχω αγανακτησει πολλες φορες . 1 μηνα πηρε μεταφορα τηλεφωνο απο μια γειτονια σε αλλη.με την ταχυτητα και το πινκ δεν εχω προβλημα 60 ping σε καθε παιχνιδι.

εγω τις αποσυνδεσεις θελω να εξαλειψω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.